Spuse...

"Ingerii si Arhanghelii te ajuta si sunt cu tine, Dumnezeu te invata si da celui care merita."
(autor nespecificat)
adauga un citat..

Reduceri 30%

*reduceri valabile numai pentru cei care fac comanda pe acest site, la cartile din lista de mai jos

1. Codul înţelepciunii mayaşe

2. De vorbă cu Angel - despre boală, moarte şi supravieţuire

3. Copiii de Acum - Copii de Cristal, Copii Indigo, Copii Stelari, Îngeri pe Pământ şi Fenomenul Copiilor de Tranziţie.

4. Toltecii noului mileniu

5. Energia tahionica - Universul îşi revelează în permanenţă misterele.

6. Quirkologia, ştiinţa bizarului - Neobişnuita psihologie a vieţii cotidiene

7. Ingerii lui Solomon

8. MISTERUL ANULUI 2012 - PREZICERI, PROFEŢII ŞI POSIBILITĂŢI

9. SLAVA DE FIECARE ZI - 90 de texte ce aduc speranţă şi vindecare

10. Calendarul mayaş şi transformarea conştiinţei

11. Măiestrie Fără Efort

12. Delfini, E.T. si îngeri - Aventuri printre inteligente spirituale

13. REGINA MATRICEI - Cei ce acordează câmpurile

14. RAI ŞI PĂMÂNT: O CONEXIUNE MEDIUMICĂ

15. MIC DICŢIONAR FRAZEOLOGIC - PORTUGHEZ - ROMÂN SI ROMÂN - PORTUGHEZ

16. CALEA MACROBIOTICĂ - Ghidul complet pentru Macrobiotică

17. FRAŢII NOŞTRI NECUVÂNTĂTORI - oare animalele au si ele suflet?

18. Iertarea

19. Dezvăluirea Spiritului O odisee Supranaturală

20. Viata inainte de viata

21. Elihu - însemnări mostenite din vesnicie

22. Vulturul si Condorul

23. Copiii Cei Noi Şi Experienţele Din Preajma Morţii

24. QUADO - ne vorbeste

25. ZEN - In arta de a trage cu arcul

26. Tobias (vol.3) - Seria Claritatii

27. De la Sirius la Pământ

28. Vocile Animalelor

29. Schimbarea de Forme

30. Certitudini, Imboldul

31. Bliss - Echilibru, iubire, Integritate, Sexualitate, Suflet

32. Scrisori din Cer

33. Bun Venit Acasă - Noua Planetă Pământ

34. Clepsidra cu Pasi

35. Pune suflet in ceea ce faci - Indrumari pentru conducatorii lumii noi

36. Tobias (vol.2) - Seria Inaltarii

37. Magul din java

38. Radianţă Divină - la drum cu Maestii Magiei

39. De vorba cu extraterestrii - Comunicari cu fiinte iluminate

40. Reintoarcerea la sacru

41. Manastire Fara Ziduri

FLUTURI vol I si II


de Irina Binder

Pret: 45.00 RON
46 comentarii adauga un comentariuSe spune că, atunci când citeşti unele cărţi, nu poţi sau nu ştii cum să vezi şi să treci dincolo de coperţi, dincolo de aparenţe, dincolo de cuvinte. Unele cărţi sunt aşa, iar altele sunt altfel. Sunt cărţi care te fac să pătrunzi cu paşi timizi şi mici, în lumea şi în sufletul celui care le-a scris. Iar cartea Fluturi este o invitaţie în universul unui suflet. Povestea începe oarecum timid, ca să continue cu paşi grăbiţi şi să sfârşească printr-o avalanşă, aparent haotică, a tot ceea ce înseamnă şi poate aduce iubirea în viaţa unui om: fluturii iubirii, fericire fără margini, lacrimi şi amărăciune, dezamăgire şi resemnare.

Citind cartea, descoperi magia fluturilor, care într-o singură zi se nasc, iubesc şi mor. Ei asistă la propria lor naştere şi îşi trăiesc viaţa, ca să asiste chiar şi la propria moarte. Au parte de iubiri stinghere care ofilesc şi visează pe flori străine, deseori nesărutate, făcându-le să vibreze a goluri neplânse, a doruri neînvinse. Fluturii iubirii ating pe oricine găsesc frumos. Ei surprind întreaga esenţă a lumii, în dorul dintre două bătăi de aripi. Se bucură alungând şi respirând doruri nebune, şoptind la fiecare deschidere de aripi, iubire.

Iubirea face ca, în timp, măştile oamenilor să cadă, pentru că prea puţini sunt cei care, odată dezveliţi de măşti, mai pot privi printre şi spre iluziile vinovate pe care le-au creat sau păstrat şi să topească lacrimi, prin sărutări fierbinţi, cu care să alunge toate umbrele vieţii. 

Citind cartea Fluturi, te bucuri de un univers plin de emoţii şi te regăseşti în fiecare zbucium. Iar la finalul poveştii, te bucuri că Fluturi nu este doar o poveste, regăsind părţi din sufletul tău ascunse acolo, între pagini. La sfârşit, te bucuri, zâmbeşti şi mulţumeşti pentru tot: că ai cunoscut şi trăit iubirea cu toţi fluturii şi cu toate lacrimile ei, că ai avut parte de prietenii adevărate şi sincere, că ai crescut printre cei mai minunaţi şi delicaţi oameni, că te-ai pierdut ca să te regăseşti, pentru că toate au un rost şi pentru că nimic nu este întâmplător...

Cititorilor mei, cu multă dragoste!

Irina Binder

 

 

Pret: 45.00 RON

Despre Irina Binder:Situl oficial:Comentarii:


46 comentarii adauga un comentariu

luminita - husi
Este o carte pentru fiecare suflet delicat. Felicitari Irina

ilie cristian - brasov
minunat cred ca tu ai trait aceste clipe in viata de zi cu zi.e minunat sa nu renunti niciodata,este nemaipomenit ceea ce faci

anamaria sandu - usa
O colega ma intrebat daca vreau sa citesc niste cartii care le-a primit din Romania recent si am primit cu bucurie caci imi place sa citesc. In trei zile le-am devorat cu atata placere de nu va pot explica in cuvinte. Am ras, am plans si m-am regasit in multe trairi pe care Irina le-a scris in aceasta carte. Tot ce vreau este sa ii multumesc si sa o felicit din suflet pt munca si talentul care au prins viata in minunata carte "Fluturi". Mult succes in viitor si sper din inima ca nu o sa ne lase asa fara continuarea celui de al treilea volum. Si de ce nu multe alte carti. Felicitari!!!!!

mihaela - bucuresti
este minunata cartea Irinei Binder,nu am mai citit asa o carte buna de la romanele lui Mihail Drumes...pur si simplu nu am putut sa o las din mana,minunat mod de a gandi si transpune pe hartie,unic de a ni-l transmite si eu astept cu nerabdare si alte carti.Felicitari Irina

Raluca - Bucuresti
Draga Irina , ma bucur tare mult ca am reusit sa citesc aceste 2 volume care nu mi-au permis sa dorm, sa respir . Le-am citit pe nerasuflate intr-o zi.
Speram la un volum 3 pt ca mi-as fi dorit sa aflu daca Irina alege sa isi petreaca viata alaturi de Robert, apoi am luat primul vol si am citit primele pagini din nou, se pare ca Irina chiar l-a ales pe Robert. Sper sa nu ma fi inselat .
Raman cu bucuria in suflet ca asa s-a intamplat.
O carte superba si un autor remarcabil.
Iti multumesc!

Cesara - Tg. Ocna
Nu mai pot lăsa cartea din mana. Am terminat primul volum, l-am început pe al doilea! efectiv nu ma pot desprinde de Irina, de Robert si de povestea lor de dragoste! Mi s-ar părea nedrept sa nu aibă un final fericit in carte, dar mai ales în realitate! Irina Binder FELICITĂRI!

tamas florina - bacau
este superba cartea dar as fii vrut sa citesc si partea a 3 ca sa vad ce sa intamplat mai departe daca intakmplator o sa o publicatii va rog datimi si mie un email va multumesc ca publicati asa povesti frumoase

Mira - Iasi
Cred ca aceasta carte are ceva din Arta conversatiei; este insa scrisa cu mai multa franchete, cu mult suflet si intr-un mod accesibil tuturor!

Monica - Oradea
extraordinara cartea!!!!nu am cuvinte

Violeta - Brasov
Felicitari! Am citi doar primul volum aseara si mi-a placut foarte mult.
Povestea ta e uimitoare, de-abia astept sa citesc si partea a doua.
Mult succes!

GABRIELA - CAMPINA
Extraordinara carte.adik ambele volume, in doua zile le-am citit si parca mi-as fi dorit sa existe si volumul 3, 4 ...cea mai frumoasa carte pe care am citit-o si in care pot spune k m-am regasit aproape in intregime.
Astept si alte carti Irina B.

tina - ploiesti
nu am cuvinte...

cami -
sunt un pic fara cuvinte... ti-ai asezat sufletul aici, in fata mea, in fata noastra... deja te iubim si noi si vrem sa fii fericita...

L T - Londra
Am citit ambele carti , si amandoua au fost absolut uimitoare.
Fluturi este una dintre singurele carti care m-au facut sa simt actiunea.. si datorita Irinei, mi-am recapatat dorinta de a citi.

Roxana - Baia Mare
Buna.Am citi doar primul volum al cartii Fluturi si abia astept sa-l citesc si pe al 2-lea.Este o carte extraordinara.Sunt parti din ea in care ma regasesc...

Anca G. - Brasov
O carte superba, ce m-a acaparat de la primele pagini si pe care cu greu o lasi din mana pana nu o termini. Finalul e incert, si nu indraznesc sa cred ca Irina nu a ramas cu Robert. Astept confirmari de la autoare, sau poate un volum edificator, cine stie.... Multumim Ed. For You si multumim Irina B.!!!

Lore - Bucuresti
Foarte frumoasa povestea!
Am citit vol I si II. Intrebarea mea este....exista si vol. III si IV?
Felicitari Irina Binder ptr. aceasta minunata carte !

Cristian P - Bucuresti
In prima faza nu ar trebui sa fie nimic spectaculos ,o simpla biografie ,ca multe altele ;a Mea sau aTa ...Dar nu e deloc asa simplu .
In fapt ,Irina nu ne vorbeste despre nimic nou ;ne spune despre dragoste ,despre impliniri si esecuri ,despre aspiratii ...fiecare din noi le avem.....Dar EA are un mod deosebit de-a ne spune acestea,de-a ne face sa le constientizam.....Multumesc Draga Irina....:)

Nicolaev Cristina - Mun.Chisinau
Am citit doar primul capitol si am ramas fara cuvinte
pot sami imaginez ce urmeaza..
Imi place enorm,nu am rabdare sa caut cartea in librarie.O pot gasi si inafara Romaniei?

Alexandra - Tg-Jiu
Pur si simplu exceptionala.te trec fiorii atunci cand o citesti .Bravo

Maria - Medias
Mi-a placut.Felicitari.

Miriam - recas
Am ajuns sa citesc cartea ta prin intermediul unei prietene care mi-a recomandat-o...Am facut rost de carte, iar in seara aceea am si inceput s-o citesc. Nu mai puteam de somn si totusi am continuat cu toate ca a doua zi aveam scoala. Este o carte extraordinara care m-a ajutat sa trec peste o perioada mai grea a vietii, m-a facut sa vad lumea altfel. Pot spune ca ma regasesc in cartea ce ai scris-o. Ma bucur nespus de mult ca am citit-o. Acum astept sa citesc volumul al II-lea!

Irina Binder - Brasov
Dragi cititori,
va multumesc cu toata inima ca ati citit cartea Fluturi si totodata pentru toate gandurile voastre bune!
Va doresc pace si iubire si sper sa cititi cat mai mult!
Editura Foryou are carti exceptionale, fiecare dintre ele cu mesaje precise, cu raspunsuri la intrebari existentiale si cu pilde menite sa ne schimbe vietile in bine.
Va imbratisez cu prietenie si pretuire!
Irina Binder

Carmen Lixandru - Madrid
Am citit cartile la recomandarea unei prietene si pot spune ca am citit cea mai adevarata si emotionala poveste de viata. M-am regasit de cateva ori in emotiile si cuvintele exprimate in carte, iar in celelalte am ramas placut impresionata. Felicitari Irina pentru modul minunat in care ai reusit sa iti exprimi povestea de iubire.
Pot spune cu adevarat si din tot sufletul ca este o poveste ce merita citita. O recomand cu drag!
Este imposibil sa nu lase amprente si in viata ta.

Alina Florea - Timisoara
Cartea am primit-o de la o persoana pe care o apreciez mult...Ce sa spun,m-am regasit in multe ipostaze...A fost extraordinar sa o citesc,am trait emotii si am simtit ,,fluturi ,, in stomac ,nu am putut sa o las din mana decat cand am terminat-o...Si mi-a fost greu sa trec la o alta carte dupa aceea...Te rog frumos,Irina draga, nu te opri..incanta-ne in continuare!

Gabriela M - Bucuresti
Am citit cartea in 2 zile, n-am putut s-o las din mana. Este nemaipomenita povestea ta.... in unele ipostaze fac si eu parte din aceata poveste, am si plans foarte mult si imi dau seama ce greu ti-a fost tie sa ne pui sufletul tau in aceasta carte. Multumesc lui Dumnezeu ca te-am intalnit, asa mi-am mai linistit si eu sufletul. Sanatate multe si te rog sa mai scrii, pentru ca ne transmiti toate emotiile tale si ne fac bine. Pupici.

Cristina Lica - Reghin
Minunat!!!
Cui trebuie sa multumesc pt.faptul ca am cumparat aceste 2 carti?Universului?
A fost doar o intamplare ca mi-am luat Fluturi vol.1 si 2...am terminat sa citesc ambele volume si sunt convinsa ca a fost cea mai frumoasa intamplare!!!
Multumim Irina!!!

Breda Adina - New York
Nota 10*! Ma bucur ca am citit amandoua volume la recomandarea prieteniei mele. Este o carte plină de emoții, iubire si dorința, dezamagiri si multe alte sentimente pe care le simți alaturi de autoarea acestor cărți! Irina, care este un suflet minunat.. Acum ma aflam razand, acum ma aflam plangand alaturi de ea si de povestea ei. Bravo Irina!!

Larisa - Arad
Este o carte exceptionala, am fost atat de impresionata de aceasta carte incat abea am asteptat sa mi-o achizitonez pentru a vedea ce se intampla in continuare. Pur si simplu te tine cu sufletul la gura! Recomand aceasta carte fara nici o retinere! Felicitari Autoarei!

Delia Ionescu - Bucuresti
Irina vreau sa iti multumesc pt tot ce ai facut pt mine odata cu publicarea acestor doua volume! Esti minunata si m-am regasit in multe din intamplarile tale. Am dat intamplator de pagina de fb din postarea unui prieten si intrand sa vad si alte poze ori randuri postate de pag Insomnii am dat de cartea ta si am zis sa citesc cateva randuri din 1 capitol al cartii sa vad daca ma captiveaza sau nu...crede-ma nu am mai putut sa ma opresc...m-au fascinat pe loc si pana nu am terminat tot ce era scris nu m-am putut oprii...imediat am dat comanda la ambele volume asteptand cu nerabdare sosirea curierului! Spre surprinderea mea a venit chiar a doua zi eu dand comanda duminica iar luni am avut cartile! Tin sa iti marturisesc ca nu m-am putut deslipi de ea! Pana si la facultate am luat-o si am citit cand aveam un curs mai plictisitor!! M-a fascinat si am crede-ma am invatzat multe! Acum privesc viatza cu alti ochi! Iti multumesc din tot sufletul

Cutean Elvira - Timisoara
Trebuie sa fie frumoasa cartea, din moment ce pe mine m-a uimit franchetea cuvintelor, a exprimarilor...felicitari..tine-o tot asa >:D<

Diana D. - Sebes
O carte fantastica. Un excelent scenariu de film as prognoza. Filmul vietii noastre, al tuturor, cu drame si bucurii pe care tu l-ai incadrat in 681 de pagini. Astept continuarea povestii, Irina!

Ildi - Arda
Am citit textul pe net si am comandat imediat cartea.ai un stil noi si fresh care te face Sa traiesti impreuna cu irina toate trairile ei.esti minunata,abia astept cartea.

Marya -
Felicitari pt. tot ceea ce scrii...iti mangaie intradevar sufletul.....

Georgiana R. - Curtea de Arges
Este o carte greu de descris!!! O adevarata lectie de viata, o poveste impresionanta si captivant de frumoasa!
Mii de felicitari, Irina! :*

Ada - Cluj
O carte scrisa special pentru mine, pentru tine.... pentru cel care o citeste. O carte in care fiecare suflet gaseste ceva al sau.

dana mihoc - bruxelles
felicitari!

Gabi - Cluj Napoca
O carte pentru fiecare. Ai impresia ca iti este dedicata. O recomand cu drag .

Timeea Antal -
Tocmai am terminat de citit cartea.Am ras si am plans si m-am trezit la viata.Minunata aceasta fata Irina care scrie la fel de bine ca doamna Ileana Vulpescu!

Doina - Bucuresti
O carte scrisa cu suflet si din suflet. Citind-o am ras, am iubit, am sperat, am urat, am iertat, am inteles.....am trait fiecare sentiment.

Doina - Bucuresti
Citind-o, am ras, am fost emotionata, am plans, mi-am dorit, am visat, am urat, am iertat, am inteles...... am trait fiecare sentiment!
Este o carte minunata, minunata ca Irina!

Alexandru Dobrovoski - Piatra Neamt
Minunata carte!
Irina Binder poate fi comparata cu Ileana Vulpescu pentru ca scrie in acelasi stil natural si nonconformist.Felicitari!O revelatie!

Ramona Giurlea - Bucuresti
ce bucurie imensa!am citit capitolul de pe blog si sunt fascinata!abia astept sa primes cartea sa o citesc langa brad.felicitari irina pentru aceasta poveste scrisa cu atata talent si sensibilitate!

Doina-Mihaela Cojocaru - ORADEA
ma bucur mult ptr,.tine ,si mai ales ptr,.noi,te felicit si abia astept s-o citesc !!stiu ca va fi un succes ,o bucurie ,o implinire si un cadou minunat de CRACIUN!!te imbratisez cu drag ,.vreau si autograf,daca se poate!!?
succes

ana - Pitesti
Felicitari Irina, ma bucur nespus pentru reusita ta. Am citit cateva fragmente postate de tine pe Facebook si marturisesc ca m-au impresionat f mult.

Madalina - Ramnicu Sarat
doamne de cand astept cartea asta!!!este minunata!multumesc!