Între 40%-50% reducere la toate cărțile! Doar în iulie!

Autor Deepak Chopra | Cărți de la Editura For You

Autor Deepak Chopra | Cărți de la Editura For You

Dr. Deepak Chopra, renumit pionier în medicina integrativă și transformarea personală, este întemeietorul Fundației Chopra, organizație nonprofit pentru cercetarea stării de bine și a altruismului, precum și al organizației Chopra Global, o companie modernă de sănătate la intersecția dintre știință și spiritualitate.

Dr. Chopra este profesor de medicină de familie la University of California, în San Diego, și cercetător principal la Organizația Gallup.

Este autorul a peste 90 de cărți, traduse în peste 43 de limbi, incluzând numeroase bestselleruri New York Times. Revista Time la inclus pe Chopra în topul Cei mai mari 100 de eroi și modele de vârf ale secolului“.

Deepak Chopra este o autoritate bine cunoscută în domeniul vindecării mintecorp. Perspectivele lui au redefinit viziunea asupra sănătății, în sensul abordării integrative a corpului, minții și spiritului.

Cărțile lui sunt axate pe sănătatea integrală mintecorp, mecanică cuantică, spiritualitate și pace. „Cartea  Secretelor” a primit Marele Premiu la Nautilus Book Awards din 2005.

Cărți de dr. Deepak Chopra apărute la Editura For You:

Cartea secretelor

De ce râde Dumnezeu?

Meditația totală

Meditații și Afirmații

Putere, libertate și grație divină

Rețeta fericirii supreme

Spiritul leadershipului

Tu ești Universul (împreună cu dr. Menas Kafatos)

Viață după moarte

Vindecarea sufletului de frică și suferință


Vedere Grid:
-50%
Vezi

Cartea secretelor – Deepak Chopra

(2)
17,50 LEI 35,00 LEI

Cartea secretelor. Să deblocăm dimensiunile ascunse ale vieţiiToți vrem să știm cum să ne găsim sufletul pereche și cariera perfectă, cum să trăim o viață cu sens și cum să ne educăm bine copiii. Căutăm o revelație, un punct de cotitură, ceva care să ne arate direcția în viață. Cartea Secretelor, o distilare cristalină a înțelepciunii acumulate de ..

-50%
Vezi

Viaţa după moarte – Deepak Chopra

(2)
18,00 LEI 36,00 LEI

„O capodoperă îndelung așteptată în cultura noastră spirituală! Viața după moarte este un ghid îndrăzneț și reconfortant despre Viața de Dincolo.“ - Caroline Myss, autoarea cărții De ce nu ne vindecăm și cum putem să o facemCe se întâmplă după ce murim?Dr. Deepak Chopra își îndreaptă atenția asupra acestui mister, cel mai profund și mai terifiant d..

-40%
Vezi

Întinereşte şi trăieşte mai mult – Deepak Chopra

(2)
15,00 LEI 25,00 LEI

Îmbătrânirea este un proces reversibil!Iată un manual complet pentru întinerire! Parcurge cei 10 pași, fiecare constând în trei acțiuni zilnice. Învață cum să-ți menții mintea tânără, cum să-ți retrezești energia sexuală, cum să-ți întărești sistemul imunitar și să te hrănești eficient și sănătos, cum să-ți modifici percepțiile și să te bucuri de o..

-50%
Vezi

Meditația totală – Deepak Chopra

(1)
21,00 LEI 42,00 LEI

Atinge noi dimensiuni ale vieții fără stres!În ultimii 30 de ani, dr. Deepak Chopra s-a aflat în fruntea „revoluției meditației” în Occident. Cartea sa Meditația totală oferă o reinterpretare revoluționară a beneficiilor fizice, mentale, emoționale, relaționale și spirituale pe care le aduce această practică. Dr. Chopra te îndrumă să-ți trezeș..

-40%
Vezi

Meditații și Afirmații - set cartoline Deepak Chopra

(2)
28,80 LEI 48,00 LEI

Eliberează-ți mintea, relaxează-ți corpul și împrospătează-ți sufletul cu această colecție puternică de 64 de Meditații și 64 de Afirmații elaborate de maestrul Deepak Chopra! Pune-ți câte o cartolină la vedere și lasă-te în voia mesajului său, rostind Afirmația și reflectând asupra Meditației de pe verso. Iar când simți că Spiritul îți este p..

-50%
Vezi

Pachet Meditația totală - Deepak Chopra

(0)
45,00 LEI 90,00 LEI

Meditația totalăAtinge noi dimensiuni ale vieții fără stres!În ultimii 30 de ani, dr. Deepak Chopra s-a aflat în fruntea „revoluției meditației” în Occident. Cartea sa Meditația totală oferă o reinterpretare revoluționară a beneficiilor fizice, mentale, emoționale, relaționale și spirituale pe care le aduce această practică. Dr. Chopra te îndr..

-50%
Vezi

Pachet Trăiește sănătos

(0)
57,50 LEI 115,00 LEI

Întinereşte şi trăieşte mai mult Îmbătrânirea este un proces reversibil!Iată un manual complet pentru întinerire! Parcurge cei 10 pași, fiecare constând în trei acțiuni zilnice. Învață cum să-ți menții mintea tânără, cum să-ți retrezești energia sexuală, cum să-ți întărești sistemul imunitar și să te hrănești eficient și sănătos, cum să-ți mod..

-50%
Vezi

Pachet Trăiește și iubește

(0)
27,50 LEI 55,00 LEI

Întinereşte şi trăieşte mai multÎmbătrânirea este un proces reversibil!Iată un manual complet pentru întinerire! Parcurge cei 10 pași, fiecare constând în trei acțiuni zilnice. Învață cum să-ți menții mintea tânără, cum să-ți retrezești energia sexuală, cum să-ți întărești sistemul imunitar și să te hrănești eficient și sănătos, cum să-ți modifici ..

-50%
Vezi

Putere, libertate şi graţie divină – Deepak Chopra

(1)
16,50 LEI 33,00 LEI

Cine sunt?De unde am venit?Unde mă duc când mor?În magistrala sa carte Putere, libertate și grație divină, Deepak Chopra se apleacă asupra misterului existenței noastre și asupra semnificației sale pentru eterna căutare umană a fericirii.Bazându-se pe vechea filosofie a Vedanței și pe descoperirile științei moderne, Deepak Chopra ne ajută să ne înț..

-50%
Vezi

Rețeta fericirii supreme – Deepak Chopra

(1)
16,50 LEI 33,00 LEI

Exercițiile zilnice simple propuse de Deepak Chopra în cartea Rețeta fericirii supreme duc la eliminarea cauzelor nefericirii și permit dezvăluirea unui nivel mai profund de fericire.Află cum să trăiești conștient și cu o spontaneitate lipsită de efort, precum și:să recunoști adevărata fericire și să nu te mulțumești cu mai puțin;să găsești adevăra..

-50%
Vezi

Spiritul leadershipului – Deepak Chopra

(1)
15,00 LEI 30,00 LEI

Leadershipul e cea mai importantă alegere din viață: e decizia de a ieși din întuneric la lumină!Deepak Chopra te invită să ajungi genul de lider atât de necesar în ziua de azi, acela care are o viziune și care o poate face să devină realitate. Calea conturată de Chopra în Spiritul leadershipului se bazează pe cursurile sale pentru manageri și..

-50%
Vezi

Tu ești Universul – Deepak Chopra, Menas Kafatos

(1)
19,00 LEI 38,00 LEI

Deepak Chopra își unește forțele cu renumitul fizician Menas Kafatos pentru a explora unele dintre cele mai importante și mai încâlcite întrebări despre locul nostru din lume.Ce se întâmplă când știința modernă atinge un punct crucial, de cotitură, ce ne pune sub semnul întrebării tot ce știm despre realitate? În această lucrare strălucită, oportun..

-40%
Vezi

Vindecarea sufletului de frică și suferință – Deepak Chopra

(1)
15,00 LEI 25,00 LEI

Șoc, amorţeală, sentimentul de neajutorare şi vulnerabilitate, apoi panică, mânie, nelinişte, depresie și o durere ce pare interminabilă...Iată simptomele fricii și suferinței posttraumatice, într- o carte inspirată dintr-un eveniment ce a traumatizat o națiune întreagă. Tragedia ce a lovit SUA în 11 septembrie 2001 l-a inspirat pe Deepak Chopra să..

Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)