Vedere Grid:
-15%
Vezi

Codul lui Dumnezeu – Gregg Braden

(0)
29,75 LEI 35,00 LEI

Ceea ce am crezut cândva despre trecutul nostru e pe cale să se schimbe...În moleculele vieții, în interiorul ADN-ului din fiecare celulă a corpului, a fost găsit un mesaj codificat. Printr-o descoperire remarcabilă ce leagă alfabetul biblic de codul nostru genetic, „limba vieții” poate fi citită acum ca o consemnare ancestrală a unui mesaj atempor..

-15%
Vezi

Învață cum să folosești numerologia în 21 de zile – David A. Phillips

(0)
17,00 LEI 20,00 LEI

Învață cum să stăpânești puterea numerelor în numai 21 de zile!Poate că nu ai observat, însă numerele se află peste tot în jurul nostru. Deloc întâmplător! Numerele au adeseori semnificații profunde și ne oferă cheia pentru a ne înțelege prezentul, acționând și ca un ghid pentru viitor.David A. Phillips, expert în numerologie, îți oferă un ghid uni..

-72%
Vezi

Misterul anului 2012 – Gregg Braden

(0)
10,00 LEI 35,50 LEI

Ce este cu anul 2012?Oare am ajuns, cu adevărat, la capătul unui ciclu cosmic?Va exista o epocă a trezirii, un nou pas în evoluţia omenirii – sau chiar sfârşitul lumii pe care o cunoaştem?De multă vreme arheologii au ştiut că aceasta dată a fost prezisă de calendarul mayaş ca sfârşit al unei ere pământene. Cu toate acestea, din ce în ce mai mulţi c..

-15%
Vezi

Numerele îngerilor – Kyle Gray

(0)
25,50 LEI 30,00 LEI

Vezi peste tot secvențe numerice precum 11:11 și 4:44?Dacă vezi întotdeauna aceleași numere repetate – de la plăcuțe de înmatriculare până la chitanțe și ceasuri digitale –, este posibil ca îngerii tăi să-ți trimită un mesaj.Îngerii sunt mesageri divini care există în diverse forme în aproape fiecare religie și cultură, încă din zorii timpului. În ..

-15%
Vezi

Numerologie și destin – Valeriu Pănoiu

(0)
23,80 LEI 28,00 LEI

După succesul cărții Astrologia de la Cer la Pământ, Valeriu Pănoiu, unul din cei mai cunoscuți și apreciați astrologi ai României, revine la Editura For You cu un alt veritabil manual de autocunoaștere, de data aceasta prin numerologie. Convins că genialitatea constă în simplitate și că întrebările existențiale își conțin răspunsul în simboluri af..

-24%
Vezi

Pachet de cărți Valeriu Pănoiu

(0)
99,00 LEI 131,00 LEI

Astrologia de la Cer la PământEste un ghid de iniţiere în tainele astrologiei, realizat de unul dintre cei mai cunoscuți astrologi ai României, Valeriu Pănoiu. Având o bogată componentă teoretică şi una practică, ghidul include informaţii detaliate despre istoricul astrologiei ca ştiinţă, despre simbolurile astrologice, astrogramă, zodii, planete, ..

-22%
Vezi

Pachet de cărți – Kyle Gray

(0)
45,00 LEI 58,00 LEI

Numerele îngerilor. Mesajele din spatele secvențelor numericeVezi peste tot secvențe numerice precum 11:11 și 4:44?Dacă vezi întotdeauna aceleași numere repetate – de la plăcuțe de înmatriculare până la chitanțe și ceasuri digitale –, este posibil ca îngerii tăi să-ți trimită un mesaj.Îngerii sunt mesageri divini care există în diverse forme în apr..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)