50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Anul 2022 marchează 25 de ani de Editura For You. Încă de la prima carte tipărită am știut că misiunea noastră este aceea de a dărui, iar în drumul nostru spre spiritualitatea profundă cea mai importantă lecție avea să fie tocmai aceasta: cu cât oferi mai mult, cu atât primești mai mult.

De aceea, nu întâmplătoare este invitația noastră din acest an. 

Pentru că spiritualitatea și cărțile nu pot exista fără natură, este momentul să răsplătim natura pentru darurile minunate pe care ea ni le-a oferit. Așa că, împreună cu voi, plantăm o mică pădure prin campania LEAC PENTRU PĂMÂNT.


Până de ziua noastră, în noiembrie, ne propunem să strângem, alături de voi, bani suficienți pentru a cumpăra și planta 2.500 de copaci. Asociația Mai Mult Verde (www.maimultverde.ro) este alături de noi în acest demers, o asociație care are grijă ca România să devină mai verde și mai curată pe zi ce trece. 

În plus, lemnul este esențial pentru cărți și, cu această ocazie, contribuim împreună la refacerea stocului de hârtie. 

CUM DONEZI

1. Adaugă în coș cărțile pe care le-ai ales;

2. Mergi spre pagina de finalizare a comenzii;

3. În pagina de finalizare a comenzii este disponibilă o căsuță de donație în care poți pune orice sumă începând de la 1 leu;

4. Donația se va adăuga la comanda ta, fie că alegi plata ramburs sau online cu cardul.


Alătură-te campaniei Leac pentru Pământ și donează un copac în comanda ta de cărți! Căsuța de donație este disponibilă în pagina de finalizare a comenzii. Costul cumpărării și plantării unui copac este 10 lei, însă poți dona orice sumă începând de la 1 leu. 

Nimic nu aduce oamenii împreună așa cum o face o cauză bună! Cu folos, spre viitor!