2+1 GRATUIT LA CĂRȚI, 40% REDUCERE la PACHETE!

Vedere Grid:
Vezi

Îngeri de femeie. Set ghid + cărți-oracol bilingve - Andreia Martinescu

(1)
63,00 LEI

Postează o fotografie cu Îngeri de femeie și participi automat la concursul Călătorie cu Îngeri, organizat de autoarea Andreia Martinescu. VEZI REGULAMENTUL AICI: https://www.andreiamartinescu.com/concursDragă prietenă,În vremurile de azi, femeile sunt în căutare de noi căi şi înţelesuri. Fiecare femeie îşi doreşte să afle ce fel de persoană este c..

Vezi

Meditații și Afirmații - set cartoline Deepak Chopra

(2)
48,00 LEI

Eliberează-ți mintea, relaxează-ți corpul și împrospătează-ți sufletul cu această colecție puternică de 64 de Meditații și 64 de Afirmații elaborate de maestrul Deepak Chopra! Pune-ți câte o cartolină la vedere și lasă-te în voia mesajului său, rostind Afirmația și reflectând asupra Meditației de pe verso. Iar când simți că Spiritul îți este p..

Vezi

Ridică-ți vibrația. Set ghid + cărți-oracol - Kyle Gray

(0)
81,00 LEI

Cărțile-oracol Ridică-ți vibrația sunt un instrument spiritual puternic pentru a-ți îmbrățișa scopul și a trăi o viață cu vibrații înalte. Descoperă cum să reflectezi asupra înțelepciunii înnăscute a inimii și a sufletului tău, cum să-ți activezi fluxul centrelor de energie spirituală și să aduci vibrații înalte în tot ceea ce faci.Fiecare carte-or..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)