Între 40%-50% reducere la toate cărțile! Doar în iulie!

Vedere Grid:
-50%
Vezi

Îngeri de femeie. Set ghid + cărți-oracol bilingve - Andreia Martinescu

(1)
31,50 LEI 63,00 LEI

Dragă prietenă,În vremurile de azi, femeile sunt în căutare de noi căi şi înţelesuri. Fiecare femeie îşi doreşte să afle ce fel de persoană este cu adevărat. Toate suntem compuse din toate „modelele“ feminine anterioare şi contemporane nouă. Indiferent de haina purtată, femeia îşi păstrează în sinea ei identităţile tuturor femeilor din ea.Cu sigura..

Fara stoc
Vezi

Afirmații pentru iertare - Louise Hay - Set de cartoline și carte (în curs de apariție)

(0)
0,00 LEI

Eliberează-te de resentimente, regrete, rușine, frică, vinovăție și durere!Iartă-te pe tine și iartă în primul rând pentru tine!Îndrumarea minunatei Louise Hay îți este la îndemână pe drumul tău prin lucrarea „Afirmații pentru iertare”.Folosește afirmațiile înțelepte și puternice din acest set pentru a-ți recupera puterea și liniștea. Este cel mai ..

-40%
Vezi

Afirmații pentru stima de sine - Louise Hay - Set de cartoline și carte

(0)
26,40 LEI 44,00 LEI

Set de cartoline și carte pentru a te iubi mai multCARTOLINEAcest set de 26 de cartoline și cartea care le însoțește sunt menite să te ajute în a-ți descoperi perfecțiunea, completitudinea și unicitatea.Plasează cartolinele în diverse locuri din casa ta, la locul de muncă, în mașină, oriunde vrei, dăruiește-le rudelor, prietenilor, împărtășește-le ..

Fara stoc
Vezi

Arhetipuri. Set ghid + cartoline - Caroline Myss (în curs de apariție)

(0)
0,00 LEI

Semnificația imaginilor arhetipaleArhetipurile sunt vechi modele universale de comportament, încorporate în ceea ce Carl Jung a numit „inconștientul colectiv“.Află cum să-ți descoperi arhetipurile care sunt cele mai active în psihicul tău și cum să le folosești ca să obții perspective mai bune asupra vieții tale!Caroline Myss a creat acest set unic..

-40%
Vezi

Iubește-ți corpul - Louise Hay - Set de 44 de cartoline + carte

(0)
28,80 LEI 48,00 LEI

Corpul meu este un spațiu minunat pentru mine.Mă minunez de miracolul care este trupul meu.Îmi păstrez trupul sănătos.Acest set de 44 de cartoline și cartea care le însoțește sunt concepute pentru a te ajuta să înveți cum să-ți iubești, să-ți accepți și să-ți îngrijești corpul prin folosirea afirmațiilor.Pur și simplu, alege dimineața o cartolină s..

-40%
Vezi

Meditații și Afirmații - set cartoline Deepak Chopra

(2)
28,80 LEI 48,00 LEI

Eliberează-ți mintea, relaxează-ți corpul și împrospătează-ți sufletul cu această colecție puternică de 64 de Meditații și 64 de Afirmații elaborate de maestrul Deepak Chopra! Pune-ți câte o cartolină la vedere și lasă-te în voia mesajului său, rostind Afirmația și reflectând asupra Meditației de pe verso. Iar când simți că Spiritul îți este p..

Fara stoc
Vezi

Oracolul Maeștrilor divini. Set ghid + cartoline - Kyle Gray (în curs de apariție)

(0)
0,00 LEI

Oracolul Maeștrilor divini reunește o congregație de suflete iluminate care s-au dedicat vindecării și hrănirii lumii. Aceste ființe sunt ghizi spirituali universali și oricine poate să se conecteze și să lucreze cu ei.Poate că îi cunoști deja pe unii dintre ei: Maria Magdalena, Buddha, Horus... Însă există mulți alții și toți sunt gata să te sprij..

Fara stoc
Vezi

Oracolul șamanului mistic. Set cărți-oracol + ghid - Alberto Villoldo, Colette Baron-Reid, Marcela Lobos (în curs de apariție)

(0)
0,00 LEI

Legendele spun că înainte să existe timpul și limbajul au existat simbolurile sacre...Roata Medicinii, Vulturul, Jaguarul și alte astfel de simboluri ne vorbesc în mod intim. În nenumăratele lor manifestări, ne oferă speranță, exprimă prudență, ne împărtășesc oportunități luminate, creație inspirată, putere spirituală și cunoștințe. Simbolurile sac..

-50%
Vezi

Pachet Iubește-te! - Louise Hay

(0)
67,00 LEI 134,00 LEI

Afirmații pentru stima de sine. Set de cartoline și carteCARTOLINEAcest set de 26 de cartoline și cartea care le însoțește sunt menite să te ajute în a-ți descoperi perfecțiunea, completitudinea și unicitatea.Plasează cartolinele în diverse locuri din casa ta, la locul de muncă, în mașină, oriunde vrei, dăruiește-le rudelor, prietenilor, împărtășeș..

-50%
Vezi

Pachet Kyle Gray

(0)
113,50 LEI 227,00 LEI

Conectarea cu îngerii pe înțelesul tuturorAflă cum să comunici cu îngerii și cum să le interpretezi semnele pentru vindecare, sprijin și îndrumare!Kyle Gray este unul dintre cei mai căutați experți în îngeri din Marea Britanie. El și-a descoperit darul spiritual la frageda vârstă de 4 ani și acum își dedică viața pentru a-i ajuta pe ceilalți să-și ..

-50%
Vezi

Pachet Ridică-ți vibrația - Kyle Gray

(0)
63,50 LEI 127,00 LEI

Ridică-ți vibrația. Instrumente cu vibrație ridicată pentru trezirea spiritualăTotul este compus din energie, inclusiv tu!Îți exprimi și manifești energia în tot ce creezi, experimentezi și atragi. Chiar acum, Universul te cheamă să-ți aliniezi viața la o frecvență energetică mai înaltă și ai ocazia în orice moment să-ți ridici vibrația. Lasă-l pe ..

-40%
Vezi

Ridică-ți vibrația. Set ghid + cărți-oracol - Kyle Gray

(0)
48,60 LEI 81,00 LEI

Cărțile-oracol Ridică-ți vibrația sunt un instrument spiritual puternic pentru a-ți îmbrățișa scopul și a trăi o viață cu vibrații înalte. Descoperă cum să reflectezi asupra înțelepciunii înnăscute a inimii și a sufletului tău, cum să-ți activezi fluxul centrelor de energie spirituală și să aduci vibrații înalte în tot ceea ce faci.Fiecare carte-or..

-20%
Vezi

Set Tarot. Trecut, prezent și viitor (cutie cu magnet)

(0)
54,40 LEI 68,00 LEI

Deblochează misterele Tarotului!Considerate adevărate „cărți ale vieții“, cu origini imemoriale, transmise prin numeroase medii și transformate de mulți practicieni, cărțile de Tarot suscită și azi interesul căutătorilor spirituali și exercită o fascinație constantă prin simbolistica lor.Acest ghid în universului Tarotului îți prezintă toate Arcane..

Fara stoc
Vezi

Visul șamanului. Set cărți-oracol + ghid - Alberto Villoldo, Colette Baron-Reid (în curs de apariție)

(0)
0,00 LEI

Lumea viselor ne captivează dintotdeauna. Misticii și textele religioase din vechime, dar și psihanaliza modernă descriu puterea viselor ca modalitate de a înțelege straturile mai profunde ale vieții noastre. Peisajele mitice și ființele spirituale pe care le întâlnim în acest tărâm sacru ne modelează și ne creează experiențele în starea de veghe. ..

Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)