Reduceri de vară! Până la -80%!

Autor Gregg Braden | Cărți de la Editura For You

Autor Gregg Braden | Cărți de la Editura For You

Cărțile lui Gregg Braden au făcut parte de cinci ori din topurile New York Times ale celor mai vândute cărți. Este om de știință și conferențiar recunoscut la nivel internațional ca pionier în crearea unei punți între știința modernă, înțelepciunea antică și potențialul uman. 

Din 1979 până în 1990, Gregg a lucrat ca specialist în identificarea și rezolvarea problemelor în perioadele de criză pentru companii din topul Fortune 500, inclusiv la Cisco Systems (primul lor director tehnic), la Phillips Petroleum (geolog informatician în timpul primului embargo petrolier din 1979–1980) și Martin Marietta Defense Systems în timpul Războiului Rece (ofițer de legătură cu Comandamentul US Air Force/Star Wars Defense Initiative).

El continuă și astăzi să rezolve probleme, pe măsură ce îmbină știința modernă și înțelepciunea trecutului pentru a dezvălui soluții practice la problemele ce ne pun viața sub semnul întrebării. Cercetările sale au condus la 12 cărți premiate, publicate în peste 40 de limbi. 

Gregg  este  membrul  unor  organizații  vizionare  și consilii de experți, inclusiv Asociația Americană pentru Progres Științific, Comitetul Director pentru Inițiativa de Coerență Globală și Organizația pentru Leadership Evolutiv. El și-a prezentat descoperirile în peste 30 de ani în țări de pe șase continente, a apărut în 16 filme și a ținut prelegeri la Organizația Națiunilor Unite, la companii din topul Fortune 500 și la Armata americană. 

În 2019, revista Watkins Mind Body  Spirit din Marea Britanie l-a listat pe Gregg în topul „Cei mai influenți 100 de contemporani în domeniul spiritualității“, pentru al șaselea an consecutiv. 

El a primit numeroase premii, inclusiv Premiul Conscious Visionary la festivalul de film Illuminate 2019, Premiul Walden New Thought 2019 și o nominalizare în 2020 la prestigiosul Premiu Templeton, instituit pentru a onora „persoane deosebite care și-au dedicat talentele pentru extinderea viziunii asupra menirii omului și asupra realității supreme“.

Gregg este considerat o autoritate de frunte în fuziunea dintre înțelepciunea trecutului nostru și știința, vindecarea și pacea viitorului. De peste 20 de ani, Gregg a căutat prin sate din vârful munților, prin mănăstiri îndepărtate, prin temple străvechi și texte uitate ca să descopere secretele de dincolo de vremuri.

Căutarea sa a dus la publicarea, în anul 2004, a cărții „Codul  lui  Dumnezeu”, lucrare de natură să spulbere orice paradigmă și să dezvăluie adevăratele cuvinte ale unui mesaj străvechi, codificat în ADN-ul din tot ce este viață.

Între 1998 și 2005, călătoriile lui Gregg la mănăstirile din Tibetul Central i-au dezvăluit o formă uitată de rugăciune, care s-a pierdut în urma cenzurărilor repetate ale textelor biblice de către Biserica Creștină Timpurie. 

În lucrarea sa din 2006 „Secretele pierdute ale rugăciunii”, el documentează acest mod de rugăciune care nu are cuvinte sau expresie exterioară, însă ne dă acces la forța cuantică ce conectează toate lucrurile.

De la revoluționara carte „Trezirea la punctul zero” până la familiaritatea din „Pășind între lumi” și controversata „Efectul Isaia”, lucrările lui Gregg trezesc ce e mai bun în fiecare dintre noi, inspirându-ne cele mai profunde pasiuni cu instrumentele potrivite pentru a construi o lume mai bună.

Cărți de Gregg Braden publicate de Editura For You:

Adevăr profund

Codul lui Dumnezeu

Codurile înțelepciunii

Efectul Isaia

Matricea Divină

Secretele pierdute ale rugăciunii

Suntem creați cu intenție

Vindecarea spontană a credinței

Vedere Grid:
-35%
Vezi

Codurile înțelepciunii – Gregg Braden

(2)
24,70 LEI 38,00 LEI

Neurolingvistica de top se întâlnește cu înțelepciunea spirituală a veacurilor într-un compendiu de cuvinte-cheie care ne reconfigurează literalmente creierul!Noi descoperiri în biologie și neuroștiințe dezvăluie modul în care cuvintele pe care le gândim și le vorbim ne schimbă felul cum se conectează neuronii din creierul și inima noastră. Strămoș..

-35%
Vezi

Matricea Divină – Gregg Braden

(3)
24,70 LEI 38,00 LEI

Ce ar însemna pentru tine să descoperi că puterea de a crea bucurie, de a vindeca suferința și de a aduce pacea în lume trăiește în interiorul tău? Cât de diferit ai trăi dacă ai ști să folosești această putere în fiecare zi a vieții tale? Numeroase experimente revoluționare ne prezintă dovezi spectaculoase despre existența unei rețele de ener..

-35%
Vezi

Codul lui Dumnezeu – Gregg Braden

(1)
22,75 LEI 35,00 LEI

Ceea ce am crezut cândva despre trecutul nostru e pe cale să se schimbe...În moleculele vieții, în interiorul ADN-ului din fiecare celulă a corpului, a fost găsit un mesaj codificat. Printr-o descoperire remarcabilă ce leagă alfabetul biblic de codul nostru genetic, „limba vieții” poate fi citită acum ca o consemnare ancestrală a unui mesaj atempor..

-35%
Vezi

Efectul Isaia – Gregg Braden

(1)
18,20 LEI 28,00 LEI

Decodificarea știinţei pierdute a rugăciunii şi a profeţieiPoate să existe o ştiinţă pierdută care să ne permită să transcendem viziunile profetice ce prevestesc războiul, boala şi cele mai mari tragedii cunoscute vreodată de omenire? Este oare posibil ca undeva, în ceaţa memoriei, să se fi petrecut un eveniment care să fi lăsat un spaţiu gol în ca..

-50%
Vezi

Pachet 2 cărți – Walsch vs. Braden

(3)
31,50 LEI 63,00 LEI

Dumnezeu şi minunile din viaţa noastră, ediție revizuităDin toate colțurile lumii și din toate straturile sociale, cititorii cărților Conversații cu Dumnezeu i-au scris lui Neale Donald Walsch despre propriile lor experiențe trăite când Dumnezeu a fost prezent în viața lor. Poveștile lor despre sincronicități incredibile, despre coincidențe extraor..

-50%
Vezi

Pachet 4 cărți – Walsch vs. Braden

(2)
68,00 LEI 136,00 LEI

Matricea DivinăCe ar însemna pentru tine să descoperi că puterea de a crea bucurie, de a vindeca suferința și de a aduce pacea în lume trăiește în interiorul tău? Cât de diferit ai trăi dacă ai ști să folosești această putere în fiecare zi a vieții tale? Numeroase experimente revoluționare ne prezintă dovezi spectaculoase despre existența unei..

-50%
Vezi

Pachet Gregg Braden (TRANSPORT GRATUIT)

(0)
127,00 LEI 254,00 LEI

Cărțile lui Gregg Braden au făcut parte de cinci ori din topurile New York Times ale celor mai vândute cărți. Este om de știință și conferențiar recunoscut la nivel internațional ca pionier în crearea unei punți între știința modernă, înțelepciunea antică și potențialul uman. Din 1979 până în 1990, Gregg a lucrat ca specialist în identificarea..

-50%
Vezi

Pachet Gregg Braden - Secretele rugăciunii

(2)
60,00 LEI 120,00 LEI

Secretele pierdute ale rugăciunii„Există forțe minunate și neîmblânzite în noi.“Cu aceste cuvinte descrie Sf. Francisc din Assisi ceea ce tradițiile mistice consideră a fi cea mai puternică forță din Univers: rugăciunea. De peste 20 de ani, Gregg Braden caută dovezi despre o formă pierdută de rugăciune, dispărută din Occident odată cu edictele Bise..

-35%
Vezi

Secretele pierdute ale rugăciunii – Gregg Braden

(1)
22,75 LEI 35,00 LEI

„Există forțe minunate și neîmblânzite în noi.“Cu aceste cuvinte descrie Sf. Francisc din Assisi ceea ce tradițiile mistice consideră a fi cea mai puternică forță din Univers: rugăciunea. De peste 20 de ani, Gregg Braden caută dovezi despre o formă pierdută de rugăciune, dispărută din Occident odată cu edictele Bisericii creștine timpurii. În anii ..

-35%
Vezi

Suntem creați cu intenție – Gregg Braden

(2)
29,25 LEI 45,00 LEI

De la evoluție din întâmplare la transformare prin intențieCartea Suntem creați cu intenție te invită într-o călătorie dincolo de evoluționismul lui Darwin, începând cu faptul că noi existăm așa cum o facem, mai puternici și mai conectați cu sine și cu lumea, decât credeau oamenii de știință.Iată una dintre marile ironii ale lumii moderne: ne-am aș..

-35%
Vezi

Vindecarea spontană a credinței – Gregg Braden

(1)
22,75 LEI 35,00 LEI

Ce ar însemna să descoperim că totul, de la ADN până la viitorul lumii noastre, se bazează pe un simplu Cod al Realității, pe care îl putem schimba și actualiza prin alegere?Noile descoperiri din fizică și biologie sugerează că suntem pe cale să aflăm răspunsul!Pentru a ne schimba credințele ce au dus la război, boală și eșecuri în carieră și relaț..

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)