Între 40%-50% reducere la toate cărțile! Doar în iulie!

Livrăm național și internațional.

- Pentru livrare în România transportul este gratuit pentru comenzile de minimum 120 lei. Pentru comenzile sub 120 lei costul transportului în România este 15 lei. Durată livrare: 1 – 2 zile lucrătoare.

- Pentru livrare internațională taxa de transport este:

ÎN UE: 100 lei indiferent de greutatea coletului. Durată livrare: 9 – 14 zile lucrătoare.

ÎN ȚĂRILE NON-UE: 150 lei indiferent de greutatea coletului. Durată livrare: 9 – 14 zile lucrătoare.

Pentru București

- În București se poate plasa comanda online cu ridicare gratuită din sediul Editurii For You, pe Strada Hagi Ghiță nr. 58, sector 1, oricând de luni până vineri între 09:00 – 17:00.

- Din sediul editurii se poate cumpăra și fără a plasa o comandă online înainte. Te invităm să explorezi cărțile direct de pe rafturile editurii din București! 

Metode de plată pentru livrare în România

La Editura For You comanzi în siguranță și plătești simplu și rapid cărțile preferate. Îți punem la dispoziție următoarele metode de plată:

- Ramburs la curier. Plătești coletul cash în momentul în care îl primești.

- Online cu cardul. Plătești comanda prin https://euplatesc.ro/ în momentul în care o plasezi.

- Prin transfer bancar. Poți solicita acest lucru printr-un telefon la 0724.212.691 sau printr-un comentariu la comanda ta. Vei primi toate informațiile necesare despre contul editurii.

- Cash sau cu cardul la sediul editurii în București. În acest caz nu există taxă de transport. Ridicarea este gratuită.

Metode de plată pentru livrarea internațională

Poți opta pentru plata:

- Online cu cardul. Plătești comanda prin https://euplatesc.ro/ în momentul în care o plasezi.

- Prin transfer bancar. Poți solicita acest lucru printr-un telefon la 0724.212.691 sau printr-un comentariu la comanda ta. Vei primi toate informațiile necesare despre contul editurii.


DETALII DESPRE PLATA PRIN Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata „Online prin card bancar” veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!