Între 40%-50% reducere la toate cărțile! Doar în iulie!

Rasfoieste -40%
Fluturi vol. 1-3 – Irina Binder

Fluturi vol. 1-3 – Irina Binder

52,80 LEI 88,00 LEI
Pret contine 5% TVA
Autor: Irina Binder
Pagini: 596+300
Dimensiuni: 13x20
Greutate: 0,70kg
Cumpărând acest produs, primești 0 puncte de recompensă.
Disponibilitate: Fara stoc
Vazut de : 7768 times

Product Description

ISBN-URI:

Vol. 1 - 2: 9786066391023

Vol. 3: 9786066390989

La aproape 10 ani de la apariția primului volum din seria „Fluturi”, Irina Binder este în continuare cea mai citită autoare din România și se află constant în topul preferințelor cititorilor.

Cărțile ei sunt de fiecare dată far și inspirație, sprijin și prieteni dragi pentru toți aceia care le citesc. Seria „Fluturi” a fost vândută în sute de mii de exemplare, fiind un fenomen în piața editorială din România.

DESPRE AUTOARE

Irina Binder este cea mai citită autoare din România, cu cele mai multe cărți vândute și cu o activitate online urmărită zilnic de mii de oameni. Dar, mai presus de orice, este omul care dă glas cu măiestrie unui univers complex și intens de trăiri, sentimente și idei, în care sute de mii de români au găsit inspirație și forță.

Cărțile Irinei Binder au schimbat decisiv viața, modul de a gândi și aspirațiile cititorilor ei. În toate rândurile scrise și în toate activitățile ei caritabile, Irina Binder ne oferă cu generozitate din puterea și iubirea ei nemărginite.

Niciun autor și nicio autoare din România nu a acumulat atâtea superlative și atâtea reușite în comunicarea cu cititorii! Blogul Irinei Binder este unul dintre cele mai citite, zi de zi, iar cărțile sale au ajuns la sute de mii de români, din țară și din străinătate.

Cuvintele ei profunde și măiestrite au schimbat destine și continuă să aducă inspirație și putere în viața multor oameni, completate de o activitate caritabilă ce a devenit exemplară. Fenomenele „Fluturi” și „Insomnii” reprezintă un far pentru înțelegerea sufletului și a iubiri.

Se spune că, atunci când citești unele cărți, nu poți sau nu știi cum să vezi și să treci dincolo de coperți, dincolo de aparențe, dincolo de cuvinte. Unele cărți sunt așa, iar altele sunt altfel.

Sunt cărți care te fac să pătrunzi cu pași timizi și mici în lumea și în sufletul celui care le-a scris. Iar cartea „Fluturi” este o invitație în universul unui suflet. Povestea începe oarecum timid, ca să continue cu pași grăbiți și să sfârșească printr-o avalanșă, aparent haotică, a tot ceea ce înseamnă și poate aduce iubirea în viața unui om: fluturii iubirii, fericire fără margini, lacrimi și amărăciune, dezamăgire și resemnare.

Citind cartea, descoperi magia fluturilor, care într-o singură zi se nasc, iubesc și mor. Ei asistă la propria naștere și își trăiesc viața, asistând chiar și la propria moarte. Au parte de iubiri stinghere care ofilesc și visează pe flori străine, deseori nesărutate, făcându-le să vibreze a goluri neplânse, a doruri neînvinse. Fluturii ating pe oricine găsesc frumos. Ei surprind întreaga esență a lumii în dorul dintre două bătăi de aripi. Se bucură alungând și respirând doruri nebune, șoptind iubire la fiecare deschidere de aripi.

Iubirea face ca, în timp, măștile oamenilor să cadă, pentru că prea puțini sunt aceia care, odată dezveliți de măști, mai pot privi printre și spre iluziile vinovate pe care le-au creat sau păstrat și să topească lacrimi, prin sărutări fierbinți, cu care să alunge toate umbrele vieții.

Citind cartea „Fluturi”, te bucuri de un univers plin de emoții și te regăsești în fiecare zbucium. Iar la finalul poveștii te bucuri că Fluturi nu este doar o poveste, regăsind părți din sufletul tău ascunse acolo, între pagini. La sfârșit te bucuri, zâmbești și mulțumești pentru tot: că ai cunoscut și ai trăit iubirea cu toți fluturii și cu toate lacrimile ei, că ai avut parte de prietenii adevărate și sincere, că ai crescut printre cei mai minunați și mai delicați oameni, că te-ai pierdut ca să te regăsești, pentru că toate au un rost și pentru că nimic nu este întâmplător…

Cititorilor mei, cu multă dragoste!

Irina Binder

CUVINTE DE APRECIERE DE LA MONICA VIȘAN, FONDATOAREA EDITURII FOR YOU

Poate că multă lume se va întreba cum de Editura For You publică o carte de dragoste și despre dragoste. Răspunsul este simplu: Fluturi este o carte ce prezintă, în forma unei povești de dragoste, chintesența unor aspecte ale învățăturilor propovăduite timp de peste 20 ani, de când edităm cărți.

Am publicat cărți despre Iubirea necondiționată și despre Iubirea tămăduitoare, am privit totul prin Ochii sufletului și iată că acum, în aceste energii care ne depășesc puterea și capacitatea de înțelegere, vine Irina, o fată minunată cu părul bălai, și îmi aduce un text pe care nu l-am mai putut lăsa din mână! M-am întrebat de ce – și am primit răspuns: este forma omenească, trăirile pământene care ilustrează multe dintre ideile cărților noastre. Ideile capătă formă, capătă consistență, devin palpabile și ușor de recunoscut în viața personajelor, în gândurile lor, în zbuciumul lor firesc, omenesc, sensibil.

Irina a reușit să dea viață unor lucruri care păreau aride și care, privite prin ochii și inima ei, nu mai sunt deloc așa. Irina și cartea ei înseamnă întruparea acelor trăiri care par imposibile și greu de accesat, dar care se dovedesc a fi prezente în fiecare dintre noi. Cu toții iubim sfâșietor și fără speranță și învățăm să renunțăm la atașamente, la frici, la orgolii, astfel încât din noi se înalță, minunat și pur, lujerul IUBIRII de oameni și de Dumnezeu. Pentru că, așa cum se și sfârșește cartea, NIHIL SINE DEO, „Nimic nu există fără Dumnezeu”.

Vă mulțumim că ne citiți,

Monica Vișan, Fondatoarea Editurii For You

CUVINTE DE APRECIERE PENTRU SERIA „FLUTURI”

Fluturi este o poveste de iubire spusă altfel. O recomand adeseori celor care au uitat să iubească. Recitesc adesea din ea şi iubirea e la fel de proaspătă. Iubesc iubirea! Adu în viaţa ta lucruri care nu pot fi cumpărate cu bani – ele sunt cele mai valoroase! Ridică-te, îmbracă-te frumos şi urmează-ţi visurile! Eşti o minune! Iartă! Iubeşte! Bucură-te!” - Hrisostom Filipescu

„Scrisul e ca o luptă pe care, dacă o duci la capăt cu demnitate, cu dragoste, cu eroism, cu jertfelnicie, cu atenție, cu devotament faţă de Cel Care ți-a pus pana harului în mâna sufletului, fiind deplin conștient de valoarea, responsabilitatea și urmările sale, ajungi să transformi vieţile oamenilor. Ca duhovnic al autoarei, eu, unul, consider că ea a avut și are ceva de spus lumii prin frumoasa poveste pe care ne-a împărtăşit-o în Fluturi. Vor fi multe de învățat din carte și mai multe la care se cere profunzime în gândire, dar la sfârșitul poveștii va rămâne în mintea și în sufletul fiecăruia dintre noi, cei care am râs și am plâns pe parcursul cărții, imaginea frumoasă a omului reprezentat de Irina. Om care a râs, a plâns, s-a bucurat, a deznădăjduit, a luptat și s-a resemnat, a murit părerilor altora și a înviat speranței, și-a rupt sufletul în bucățele mici pentru cine nu a meritat, pentru ca apoi să și-l adune, când nu se aștepta, din sufletele oamenilor care i-au dovedit iubirea. Asta înseamnă a scrie cu adevărat, a scrie cu sufletul tău în sufletul celuilalt.” - Preot D.I.

„Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge personaj într-o carte. Poate că nu e nimic extraordinar în asta, dar să fii prietena Irinei este o binecuvântare. Le mulțumesc cititorilor ei care și-au exprimat simpatia față de mine și-i mulțumesc Irinei că a scris povestea asta. Eu știu foarte bine că și-a rupt din inimă fiecare cuvânt.” Cu drag, Simona (prietena Irinei din carte)

„Am citit cartea Fluturi îndemnat de iubita mea, dar mai ales pentru că am văzut în purtarea ei schimbări neașteptate. Nu-mi puteam imagina cum reușește o simplă carte să schimbe un om în bine atât de mult. Impactul asupra mea a fost devastatator, cu toate că n-aș putea spune de ce. Dar îți mulțumesc, Irina, pentru felul în care ne-ai ajutat să ne deschidem ochii și sufletele!“ Radu Mușat

„Am trăit cartea Fluturi, n-am citit-o. Am trăit fiecare emoție, am râs, am plâns, am iubit personajele și le-am disprețuit profund. Iar la sfârșitul ei am rămas cu un dor de neînțeles. Niciodată n-am regretat atât de mult că se termină paginile unei cărți. Minunat felul de a povesti! Mulțumesc!“ Sabina Telcea

„În calitate de profesor de limba română, aș putea fi exigent și aș găsi lucruri de criticat la cartea Fluturi, dar ca om și tată nu pot decât să-ți mulțumesc pentru că această carte a reușit ceea ce n-a reușit nicio altă carte: să-mi dăruiască fiica înapoi. Mulțumesc!“ Constantin Moțoi

„Dragă Irina, mama mea, care avea o bibliotecă impresionantă, ținea cartea ta pe noptieră. Știind că ea devora cărțile, am întrebat-o dacă n-a terminat cartea și mi-a spus că a citit-o în două zile, dar o ține la îndemână ca să recitească din ea când i se face dor de personaje. Mi s-a părut bizar atunci. Azi, mama mea nu mai este, iar eu citesc din cartea ta când mi se face dor de draga mea mamă. Îți mulțumesc pentru că i-ai atins inima atât de frumos mamei mele! Voiam să știi că o femeie care a suferit foarte mult în ultimii ani de viață te-a iubit!“ - Ilinca T.

„Am aflat despre cartea Fluturi la un seminar, unde a fost menționată de un psiholog care ne-a spus despre impactul pozitiv pe care-l are asupra oamenilor. Am citit-o și abia la sfârșit am înțeles de ce ne-a recomandat tocmai un roman. Impactul acestei cărți asupra mea a fost devastator. Îți mulțumesc pentru că m-ai ajutat să mă descopăr pe mine însămi!“ - Cornelia Gavrilă

„Am citit mult și am îndrăgit mulți autori, dar pe tine am ajuns să te iubesc. Scrie, ai un dar aparte de a pătrunde în sufletul și în conștiința omului! Scrie așa cum simți, fără a te lăsa descurajată de critici și de cei incapabili să-ți recunoască talentul!“ - Daria Taropa

„Romanul Fluturi mi-a vindecat sufletul de ură, de neîncredere, de nesiguranță și de lipsa stimei de sine. Mulțumesc!“ Marius Constantin

„Într-o perioadă foarte grea din viața mea, cartea Fluturi mi-a fost prietena de care am avut nevoie, care mi-a oferit răspunsuri la frământările mele și care m-a ajutat să schimb ce mă ținea departe de idealurile mele. M-a marcat foarte mult această carte scrisă cu atâta sensibilitate, gingășie și profunzime!“ Maria Viduț

„Cartea Fluturi mi-a fost recomandată de un preot care mi-a mărturisit că a plâns de câteva ori în timp ce a citit-o. Povestea în sine m-a învățat să nu mai judec niciodată pe nimeni, fiindcă nu cunoaștem niciodată trăirile unui om, nici conjuncturile care l-au determinat să facă anumite alegeri.“ Mariana Stroe

„Din cartea Fluturi am învățat că nici măcar cei mai buni oameni nu trebuie să fie perfecți și că imperfecțiunea unora ajută la perfecționarea altora. Felicitări pentru o carte scrisă atât de sensibil și de realist!“ Gabriela Adam

Media notelor

5,00

Total Reviews (3)

  • 100%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Reviews Over Fluturi vol. 1-3 – Irina Binder

  • (5)

Total Reviews (3)
click here write review to add review for this product.