Vedere Grid:
-15%
Vezi

Astrologia de la Cer la Pământ – Valeriu Pănoiu

(0)
28,05 LEI 33,00 LEI

„Astrologia de la Cer la Pământ” este un ghid de iniţiere în tainele astrologiei, realizat de unul dintre cei mai cunoscuți astrologi ai României, Valeriu Pănoiu. Având o bogată componentă teoretică şi una practică, ghidul include informaţii detaliate despre istoricul astrologiei ca ştiinţă, despre simbolurile astrologice, astrogramă, zodii, planet..

-15%
Vezi

Chiron sau Despre astrologia sufletului – Minerva

(0)
34,00 LEI 40,00 LEI

Privită din perspectiva vechiului proverb budist care spune că „Atunci când elevul este pregătit, maestrul apare”, descoperirea planetei minore Chiron, la 1 noiembrie 1977, poate fi considerată un simbol al faptului că omenirea era pregătită să acceseze Cunoașterea și să evolueze spre înalta spiritualitate.Situată pe Centura Kuiper, planeta minoră ..

-15%
Vezi

Lilith. Provocarea de a coborî în abisurile ființei – Minerva

(0)
25,50 LEI 30,00 LEI

Considerată sălbatică, neinhibată, contestatară și deviantă sexual, Lilith a primit ca atribute tot ceea ce societatea dorea să-și reprime ca fiind instinctiv, periculos și necivilizat. Însă aceste impulsuri naturale constituie, de fapt, forța ei și motorul unei evoluții în care ne recăpătăm puterea și controlul asupra propriei vieți.Lilith este mu..

-72%
Vezi

Misterul anului 2012 – Gregg Braden

(0)
10,00 LEI 35,50 LEI

Ce este cu anul 2012?Oare am ajuns, cu adevărat, la capătul unui ciclu cosmic?Va exista o epocă a trezirii, un nou pas în evoluţia omenirii – sau chiar sfârşitul lumii pe care o cunoaştem?De multă vreme arheologii au ştiut că aceasta dată a fost prezisă de calendarul mayaş ca sfârşit al unei ere pământene. Cu toate acestea, din ce în ce mai mulţi c..

-24%
Vezi

Pachet de cărți Valeriu Pănoiu

(0)
99,00 LEI 131,00 LEI

Astrologia de la Cer la PământEste un ghid de iniţiere în tainele astrologiei, realizat de unul dintre cei mai cunoscuți astrologi ai României, Valeriu Pănoiu. Având o bogată componentă teoretică şi una practică, ghidul include informaţii detaliate despre istoricul astrologiei ca ştiinţă, despre simbolurile astrologice, astrogramă, zodii, planete, ..

-20%
Vezi

Praf de stele. Culegere de astrologie – Valeriu Pănoiu

(0)
28,00 LEI 35,00 LEI

Editura For You îți propune o nouă lucrare de referință semnată de Valeriu Pănoiu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați astrologi ai României.Autorul realizează o sinteză fără precedent în spațiul românesc, creând o mult așteptată și măiestrit întocmită istorie a astrologiei, în stilul proaspăt și ludic ce l-a consacrat. Cartea conține și com..

-15%
Vezi

Semne zodiacale și vieţi trecute – Bernie Ashman

(0)
29,75 LEI 35,00 LEI

Ce îți revelează ziua de naştere despre propriul destin?Atinge-ţi potenţialul deplin cu o interpretare directă a vieţilor trecute, bazată pe zodie. Renumitul astrolog Bernie Ashman îți oferă o modalitate uşoară şi demnă de încredere pentru a-ți descoperi comportamentele ce te împiedică să ai o viaţă satisfăcătoare, plină de pace şi împlinire.Nu tre..

-15%
Vezi

Semne, constelații și Nakshatre – Rodica Purniche

(0)
34,00 LEI 40,00 LEI

Cu cartea de față, Rodica Purniche pășește oficial în celălalt teritoriu al astrologiei, și anume în sfera astrologiei siderale și a astrologiei vechi indiene. După o activitate de 15 ani ca astrolog tropical, a avut curajul să ia  cunoașterea astrologică de la capăt sub îndrumarea unor excepționali profesori de linia întâi din India: A.V. Sun..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)