Între 40%-50% reducere la toate cărțile! Doar în iulie!

Autor Eldon Taylor | Cărți de la Editura For You

Autor Eldon Taylor | Cărți de la Editura For You

Eldon Taylor este autorul premiat a peste de 300 de cărţi şi programe video şi audio. El est  inventatorul tehnologiei patentate InnerTalk® şi fondator şi preşedinte al Progressive Awareness Research. A fost numit „maestrul minţii“ şi este considerat un expert de top atât în hipnoză, cât şi în comunicarea subliminală.

Eldon a fost criminalist timp de mulţi ani, conducând investigaţii şi examinări pentru detectarea minciunii. A fost inclus în numeroase publicaţii Who’s Who, incluzând Who’s Who of Intellectuals şi Who’s Who in Science and Engineering. Este membru în Asociaţia Americană de Psihoterapie şi renumit  conferențiar internaţional. Cărţile şi materialele sale audio-video au fost traduse în peste 12 limbi şi s-au vândut în milioane de exemplare.

Eldon este gazda unei populare emisiuni radio, Provocative Enlightenment. El i-a intervievat pe unii dintre cei mai interesanţi oameni de pe planetă. Emisiunile sale sunt provocatoare şi aduc o abordare mereu nouă, atât prin perspectivă, cât şi prin conţinut.

Cărți de Eldon Taylor apărute la Editura For You:

Autohipnoză și tehnici subliminale (include CD). O colecție practică de instrumente pentru creșterea puterii personale pe care le puteți folosi oricând

Marea înșelătorie. Subjugarea liberului arbitru

Programarea mentală (include CD). De la persuasiune și spălare a creierului la self-help și metafizică practică


Vedere Grid:
-50%
Vezi

Autohipnoză și tehnici subliminale (include CD) – Eldon Taylor

(1)
24,00 LEI 48,00 LEI

Vrei să-ţi schimbi anumite trăsături de caracter?Ţi se pare dificil și costisitor?Simţi că simpla „gândire pozitivă” nu te ajută?Nu ezita să folosești autohipnoza şi tehnologia subliminală ca instrumente de dezvoltare personală!În mod nedrept și dezinformat, aceste două tehnici sunt învăluite cu o aură de misticism, devenind un fel de legende urban..

-50%
Vezi

Programarea mentală (include CD) – Eldon Taylor

(1)
19,00 LEI 38,00 LEI

Explozia tehnologică din secolul XXI ne oferă nenumărate instrumente de lucru și oportunități. În prezent, practic orice pare posibil. Însă inovațiile pozitive au venit la pachet cu consecințe periculoase, care ne privează de un drept din naștere: puterea minții de a gândi liber.Cartea Programarea mentală ne prezintă numeroase cercetări efectuate p..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)