Vedere Grid:
-15%
Vezi

Întinereşte şi trăieşte mai mult – Deepak Chopra

(0)
21,25 LEI 25,00 LEI

Îmbătrânirea este un proces reversibil!Iată un manual complet pentru întinerire! Parcurge cei 10 pași, fiecare constând în trei acțiuni zilnice. Învață cum să-ți menții mintea tânără, cum să-ți retrezești energia sexuală, cum să-ți întărești sistemul imunitar și să te hrănești eficient și sănătos, cum să-ți modifici percepțiile și să te bucuri de o..

-40%
Vezi

Meditația pentru copii – Candice Marro

(0)
22,80 LEI 38,00 LEI

Un mod distractiv de relaxare, pentru a calma emoțiile și a dezvolta încrederea în sine și bunăvoința!Este esențial ca cei mici să înțeleagă devreme în viață care sunt rolul și abilitățile corpului lor, atât la nivelul sentimentelor și atenției, cât și la nivelul emoțiilor și gândurilor. Dacă le cultivăm prin meditație calități precum ascultarea, r..

-40%
Vezi

Mintea carcinogenă – Vladislav Matrenitsky

(0)
37,20 LEI 62,00 LEI

De sute de ani, oamenii de știință atrag atenția asupra rolului psihicului în apariția cancerului. Cartea Mintea carcinogenă prezintă peste 2 000 de studii ce dovedesc că mintea constituie principala sursă a cancerului.Rădăcina nevăzută a tumorilor se află în incapacitatea de a face față problemelor vieții, traumelor psihologice și conflictelor int..

-15%
Vezi

Să ne îmbunătăţim vederea în mod natural, uşor, eficient şi cu rezultate rapide (ediția I) – Leo Angart

(0)
17,00 LEI 20,00 LEI

Să ne îmbunătăţim vederea în mod natural, uşor, eficient şi cu rezultate rapide prin exerciţii, poţi să te vindeci de miopie, presbitism, astigmatism şi alte afecţiuni ale ochilorAceastă carte cuprinde texte şi exerciţii de vedere pe care le poți folosi singur pentru a-ți verifica starea ochilor şi pentru a o îmbunătăţi. Exerciţiile de Antrenare a ..

-15%
Vezi

Tehnica de vindecare prin tapping, pentru atingerea succesului suprem (+DVD) – Jack Canfield, Pamela Bruner

(0)
32,73 LEI 38,50 LEI

Cum să depăşim orice obstacole şi să obţinem rezultate maximeEditura For You şi-a făcut deja o tradiţie din a publica volume despre metodele alternative de vindecare. Tapping este o tehnică de eliberare emoţională, înrudită cu EFT (Emotional Freedom Techniques). Este o metodă de vindecare ce constă în tapotarea (percutarea) unor puncte de pe m..

-40%
Vezi

Transformă-ți convingerile, transformă-ți viața – Karl Dawson, Kate Marillat

(0)
22,20 LEI 37,00 LEI

Noi dovezi furnizate de știință demonstrează că principalele noastre convingeri ne produc schimbările chimice în corp, ne controlează tiparele de gândire și ne produc, în esență, reacțiile la lumea exterioară. Dacă putem schimba ceea ce credem despre noi înșine și despre lume, atunci ne putem schimba și gândurile. Iar dacă ne putem schimba gânduril..

-40%
Vezi

Vindecă-ți nașterea, vindecă-ți viața – Sharon King

(0)
22,20 LEI 37,00 LEI

Modul cum venim pe lume chiar contează!Ceea ce se întâmplă cu noi în uter și la naștere are consecințe cu impact pe termen lung, modelându-ne pentru restul vieții noastre felul în care trăim și vedem lumea. Această carte revoluționară distruge mitul că bebelușii nu sunt ființe conștiente și arată cât de multe dintre convingerile noastre se formează..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)