Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Vindecă-ți viața. Cheile Împărăției

Vindecă-ți viața. Cheile Împărăției

Vindecă-ți viața. Cheile Împărăției

 • Autor: Ferrini Paul
  ISBN: 9786066391726
  Dimensiuni: 13x20
  Pagini: 256
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.22
 • 27,00RON20,25RON

            Toate darurile vieţii și iubirii îţi sunt disponibile și te așteaptă. Nu trebuie decât să-ţi deschizi inima pentru a le primi.

            Află de la Paul Ferrini cum să fii un aducător de iubire în tot ceea ce trăiești și cum să atragi tot mai multă iubire în viaţă. Poţi să-ţi îndeplinești scopul existenţei și să trăieșt cu partenerul tău de viaţă într-o relaţie egală, în care să vă oferiţi reciproc putere.

            Învaţă cum să te iubești dinăuntru în afară, iniţiind un proces de a dărui și a primi care îţi transformă viaţa. Pune capăt suferinţei și reconectează-te cu bucuria. Regăsește-ţi pasiunea și învaţă să-ţi hrănești și să-ţi exprimi darurile.

            Cartea Vindecă-ţi viaţa te ajută să te deschizi unei vieţi de recăpătare a puterii și de vindecare autentică.


Paul Ferrini

A scris peste 40 de cărți despre iubire, iertare și vindecare, printre care bestsellerul Iubire fără condiții, apărut în limba română la Editura For You. Lucrările lui, combinând spiritualitatea și psihologia, au fost traduse în numeroase limbi, transmițându-i la nivel internațional învățăturile legate de vindecarea emoțională, evoluția personală și iubirea necondiționată.

Ferrini este fondator și editor al publicației Miracles. Prin scrierile, conferințele și workshopurile sale, mii de oameni și-au rafinat arta și practica iertării și și-au deschis inima către prezența divină din ei și din alții.

„Paul Ferrini este un Kahlil Gibran modern: poet, mistic, vizionar, rostitor al adevărului.”

                Larry Dossey

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie