50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor Paul Ferrini | Cărți de la Editura For You

Autor Paul Ferrini | Cărți de la Editura For You

Paul Ferrini a scris peste 40 de cărți despre iubire, iertare și vindecare, printre care bestsellerul „Iubire fără condiții”, apărut în limba română la Editura For You. Lucrările lui, combinând spiritualitatea și psihologia, au fost traduse în numeroase limbi, transmițându-i la nivel internațional învățăturile legate de vindecarea emoțională, evoluția personală și iubirea necondiționată.

Ferrini este fondator și editor al publicației Miracles. Prin scrierile, conferințele și workshopurile sale, mii de oameni și-au rafinat arta și practica iertării și și-au deschis inima către prezența divină din ei și din alții.

„Paul Ferrini este un Kahlil Gibran modern: poet, mistic, vizionar, rostitor al adevărului.” Larry Dossey

Cărți de Paul Ferrini publicate de Editura For You

Amour sans conditions. Réflections de l ́Esprit Christique

Când iubirea vine ca un dar

Christul cel viu. Dialog cu un învăţător al iubirii

Cum să creăm o relație spirituală 

Cuvinte de înţelepciune pentru fiecare zi. Un calendar spiritual

Eu sunt Ușa. Iubirea este Evanghelia mea 

Iubire fără condiții. Reflecţii ale Minţii Christice

Iubirea este Evanghelia mea. Învăţăturile lui Iisus despre vindecare, revendicarea puterii şi despre chemarea de a te pune în serviciul celorlalţi

Liniștea inimii. Reflecții ale minții christice (Partea a II-a)

Miracolul iubirii. Reflecţii ale Minţii Christice (Partea a III-a)

Prezența iubirii. Legile iubirii. Puterea iubirii

Vindecă-ţi viaţa. Ghid în 12 paşi pentru a aduce iubire,  putere şi sens în viaţa ta


Vedere Grid:
-66%
Vezi

Amour sans conditions – Paul Ferrini

(1)
5,00 LEI 14,50 LEI

Amour sans conditions. Réflections de l´Esprit ChristiqueEditura For You îți oferă traducerea în limba franceză a cărții lui Paul Ferrini „Iubire fără condiții. Reflecții ale minții christice”...

-40%
Vezi

Cuvinte de înţelepciune pentru fiecare zi – Paul Ferrini

(1)
19,20 LEI 32,00 LEI

Călăuzire inspirată pentru fiecare zi a anului!Fiecare zi aduce cu sine o înțelepciune incredibilă, cu condiția să vedem principiile spirituale ce acționează în spatele evenimentelor și împrejurărilor care ne construiesc viața. Conștientizarea acestor principii necesită practică zilnică, educând vederea interioară să pătrundă dincolo de stratul sup..

-40%
Vezi

Evanghelia după Iisus – Paul Ferrini

(1)
34,20 LEI 57,00 LEI

„Poate că nu sunt prezent aici în trup, dar sunt prezent în iubirea ta. Când găsești iubirea în inima ta, știi că sunt cu tine. E chiar atât de simplu.Dacă mă cunoști în inima ta, vei ști că dragostea este singurul răspuns la toate problemele tale.Iubirea trăiește în inima fiecărui om. Ai încredere în ea, căci deține puterea de a-ți înălța conștien..

-50%
Vezi

Pachet Paul Ferrini

(0)
83,00 LEI 166,00 LEI

Paul Ferrini a scris peste 40 de cărți despre iubire, iertare și vindecare, printre care bestsellerul „Iubire fără condiții”, apărut în limba română la Editura For You. Lucrările lui, combinând spiritualitatea și psihologia, au fost traduse în numeroase limbi, transmițându-i la nivel internațional învățăturile legate de vindecarea emoțională, evolu..

-40%
Vezi

Prezența iubirii. Legile iubirii. Puterea iubirii – Paul Ferrini

(2)
30,00 LEI 50,00 LEI

Prezența iubirii – Răspunsul lui Dumnezeu la cererea de ajutor a omeniriiFamilia umană se află la răscruce. Nu ne mai permitem să fim neglijenți, neatenți sau impulsivi cu ceea ce creăm. Este cazul să creăm cu compasiune și să fim responsabili pentru ceea ce producem. Fiecare dintre noi are un rol de jucat în vindecarea conștiinței pe planeta noast..

-40%
Vezi

Vindecă-ți viața. Cheile Împărăției – Paul Ferrini

(1)
16,20 LEI 27,00 LEI

Toate darurile vieţii și iubirii îţi sunt disponibile și te așteaptă. Nu trebuie decât să-ţi deschizi inima pentru a le primi.Află de la Paul Ferrini cum să fii un aducător de iubire în tot ceea ce trăiești și cum să atragi tot mai multă iubire în viaţă. Poţi să-ţi îndeplinești scopul existenţei și să trăieșt cu partenerul tău de viaţă într-o relaţ..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)