Între 40%-50% reducere la toate cărțile! Doar în iulie!

Autor Jasmuheen | Cărți de la Editura For You

Autor Jasmuheen | Cărți de la Editura For You

Jasmuheen atrage oameni de pe tot cuprinsul Globului cu munca sa implementată în 55 de țări și numeroase cărți publicate în 20 limbi. Ea este iubită îndeosebi pentru simțul umorului și tehnicile simple, dar puternice, pe care le împărtășește și care pot transforma toate aspectele vieții oamenilor, atunci când aceștia sunt pregătiți.

Meditațiile sale sunt dinamice, inspiraționale și aducătoare de conștientizări profunde, iar instrumentele și armoniile sale angelice au eliberat multe persoane din traume fizice, emoționale și mentale adânci.

„Programul Stil de Viață Apetisant” în 8 puncte specifice, pe care ea îl promovează, a condus multe persoane înapoi către sănătatea deplină. Acest stil de viață i-a fost oferit lui Jasmuheen, telepată, empată și vizionară în mod natural, ca instrument pentru a pune capăt întregii suferințe umane de către ceea ce ea numește Colegii săi Cosmici, o adunare de Ființe de Lumină iubitoare de conștiență pură.

Printre ele se numără Buddha, cu care este profund conectată, Quan Yin, Fecioara Maria, Ființele Christice, Babaji, Saint Germain, maeștrii Alchimiei Superioare, Sfântul Francisc de Assisi și mulți alții.

Munca lui Jasmuheen s-a concentrat dintotdeauna pe măiestria de sine prin autocunoaștere, astfel  încât conștiența lumii noastre să poată fi armonizată pentru a oferi cel mai luminos viitor pentru noi, copiii noștri și întregul Pământ.

Soție, mamă și bunică, Jasmuheen a petrecut aproape 10 ani în sectorul corporatist financiar ca programatoare de computere, înainte de a primi, la finalul anului 1992, chemarea către agenda sa de serviciu altruist cu program complet.

În data de 7 iulie 2007, ea a înființat, în cele din urmă, Ambasada Păcii, cu programele sale de armonizare personală, globală și universală. Prin intermediul manualului gratuit, acestea au sporit calitatea vieții pentru mai mult de 20 milioane de oameni până acum.

În ultimii peste 25 de ani, Jasmuheen a fost invitată să-și împărtășească propria cunoaștere și programele Ambasadei cu Vârstnicii Mayași, diferite triburi din Amazon, Columbia și India. A lucrat, de asemenea, în ghetourile din Brazilia, oferind programe practice pentru a-i unifica pe oameni și a le îmbună-tăți viața în general.

Cunoscută în Occident ca „Bunica Breatharianismului“, Jasmuheen a petrecut zeci de ani cercetând  soluții sustenabile pentru sănătatea globală și problemele legate de foamete, printr-o experimentare personală intensă ce a eliberat-o de întreaga foame personală. Astfel, ea este cunoscută drept cercetătoare occidentală de vârf în domeniul alimentației alternative cu Prana sau chi, cunoscută în China drept Bigu.

Jasmuheen și-a prezentat în numeroase ocazii cercetările asupra sănătății mondiale și problemelor legate de foametea mondială, de pildă la Organizația Națiunilor Unite, în New York și Viena, cooperând cu grupurile spirituale ale acestora, deschise către explorarea multor tehnologii noi de rezolvare a problemelor.

Preocuparea actuală a lui Jasmuheen, ca Ambasadoare a Păcii, este de a susține ascensiunea noastră personală, planetară și universală.

Cărți de Jasmuheen apărute la Editura For You:

Căile păcii și Să fim Esență

Calea celui care se hrănește cu Lumină

Matricea Eliberării

Programul Stil de Viață Apetisant

Regina matricei. Cei ce acordează câmpurile

Restabilirea Unității pentru o lume în evoluție

 

Vedere Grid:
-43%
Vezi

Calea celui care se hrăneşte cu Lumină – Jashmuheen

(2)
10,00 LEI 17,50 LEI

Peste tot în lume, oamenii îmi pun mereu întrebările „de ce” şi „când”. De ce am decis să trăiesc cu prana (ca sursă de hrană) şi când am început să fac asta. Unii cred că, la un moment dat, am luat decizia de a face afirmaţia că oamenii – inclusiv eu însămi – se pot elibera de nevoia de a consuma alimente fizice şi pot trăi doar cu lumină şi că lu..

-50%
Vezi

Matricea Eliberării – Jasmuheen

(3)
16,50 LEI 33,00 LEI

Ce înseamnă să te hrănești din SursăÎn această carte despre fascinantul subiect al potențialului uman și despre hrănirea din Sursă, Jasmuheen intră în procesul de scriere automată și aduce numeroase mesaje de la Ființele de Lumină din Tărâmurile Unificate. Ea ne prezintă cum au folosit acestea hrănirea din Sursă pentru elevarea civilizațiilor și si..

-50%
Vezi

Programul Stil de Viață Apetisant – Jasmuheen

(1)
15,00 LEI 30,00 LEI

Programul Stil de Viață Apetisant este prezentat de Jasmuheen pentru Ambasada Păcii ca modalitate puternică și pragmatică de a te bucura de mai multe ritmuri de sănătate, fericire și armonie cu sine și cu lumea!Bazat pe principiile științei biocâmpurilor, acest stil de viață holistic mărește claritatea mentală și capacitățile intuitive, stimulează ..

-50%
Vezi

Restabilirea Unității pentru o lume în evoluție – Jasmuheen

(1)
19,00 LEI 38,00 LEI

Este pentru cei pregătiți să existe într-un flux mai consistent de pace, sănătate, fericire și armonie cu ei înșiși și cu întreaga viață.Este pentru cei cărora le plac lucrurile simple care funcționează.Este pentru cei care sunt pregătiți să vibreze dincolo de tiparul dualității și limitării.Este pentru cei pregătiți să se elibereze de trecut și să..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)