Doar azi ai 50% reducere la toate cărțile! Ziua Internațională a cărții!

-50%
Pachet Povești terapeutice - Juliette Ttofa (TRANSPORT GRATUIT)

Pachet Povești terapeutice - Juliette Ttofa (TRANSPORT GRATUIT)

84,00 LEI 168,00 LEI
Pret contine 5% TVA
Dimensiuni: 21x24
Greutate: 1,00kg
Cumpărând acest produs, primești 0 puncte de recompensă.
Disponibilitate: În Stoc
Vazut de : 270 times

Product Description

Aceste 7 cărți de povești complet ilustrate, fiecare dintre ele axându-se pe un aspect diferit al rezilienței emoționale, pot fi utilizate împreună cu cartea-ghid „Reziliența emoțională a copiilor”. Ghidul care oferă un cadru și strategii eficiente pentru a sprijini reziliența emoțională a copiilor, pe baza modelului Curcubeul rezilienței, elaborat de Juliette Ttofa.

Băiatul care dorea să privească soarele, Juliette Ttofa 

În această poveste terapeutică despre îngrijirea de sine este vorba despre un băiat căruia îi place să se joace afară și îl pasionează să se uite la soare, deși mulți oameni îl avertizează că îi va răni ochii. În cele din urmă, băiatul își dă seama că prioritățile lui au devenit distorsionate și că trebuie să aibă grijă de propria stare de bine. Povestea îi învață pe copii importanța faptului de a avea grijă de sine și de a înțelege ce este sau nu sănătos.

Balonul este tulburat, Juliette Ttofa

Un balon cu aer cald este atât de încordat și tensionat, încât s-a înfierbântat foarte tare și rămâne blocat sus, în aer. Cu ajutorul unui pufin prietenos, el reușește să revină pe pământ când se calmează și se relaxează. Această poveste terapeutică îi învață pe copii despre cum putem folosi tehnici de relaxare și mindfulness când ne simțim stresați și despre beneficiile faptului de a găsi o cale de ieșire pentru suferința noastră emoțională.

Bărcuța înstelată, Juliette Ttofa

În această poveste emoționantă, un băiat pierde o pană specială și pleacă într-o călătorie magică pentru a încerca să o recupereze. Deși nu își găsește pana, este mângâiat de amintirea ei și își dă seama că se va simți mai bine în timp. Această poveste terapeutică ne învață despre cum putem face față unei pierderi dureroase și cât este de important să ne bucurăm de amintirile fericite pe care le avem cu/despre persoana pierdută.

Fetița și ecoul, Juliette Ttofa

În această poveste terapeutică despre găsirea prieteniei ne este prezentată o fetiță care trăiește singură și căreia îi place să cânte. Într­o zi, în timp ce cântă într­o peșteră misterioasă, ea crede că ecoul ei trebuie să fie sunetul altor copii care cântă, dar este prea timidă să se apropie de ei. Când întâlnește un băiat căruia îi place să o audă cântând, dar este prea timid să se apropie de ea, își dă seama că amândoi erau singuri și că pot cânta împreună ca prieteni.

Peștele încruntat și peștele zâmbitor, Juliette Ttofa

O fetiță hrănește doi pești: unul albastru zâmbitor și unul roșu încruntat. Cu cât îl hrănește mai mult pe cel roșu, iazul ei se umple de pești roșii, tot mai mari și mai încruntați. Fata își dă seama că, dacă îl hrănește pe peștele albastru și îl ignoră pe cel roșu, peștele albastru – starea ei de bine – va prospera. Această poveste terapeutică îi învață pe copii despre importanța gândirii echilibrate și importanța faptului de a nu stărui prea mult asupra gândurilor negative.

Vietățile din sufletul tău, Juliette Ttofa 

Folosind analogia cu arta japoneză Kintsugi, prin care ceramica spartă este reparată folosind un lac auriu, care valorizează astfel crăpăturile, această poveste terapeutică subliniază  importanța concentrării asupra punctelor forte și asupra factorilor de protecție din viața unui copil, mai degrabă decât asupra problemelor și riscurilor, pentru a promova reziliența emoțională. Nevoile copilului sunt uneori distorsionate, mascând nevoile emoționale adevărate, ascunse, care nu sunt satisfăcute.

Ziua în care a căzut cerul, Juliette Ttofa

În această poveste terapeutică despre renunțarea la griji și la bagajele emoționale este vorba despre o fată căreia place mult plaja. Ea decide să urce pe o faleză dificilă pentru a ajunge la mare. Din cer plouă cu obiecte misterioase, pe care fata le prinde și le poartă cu ea. Călătoria îi devine astfel tot mai dificilă, iar în vârf este prea îngreunată pentru a aluneca spre mare. Renunțând la lucruri de care nu are cu adevărat nevoie, se simte mai ușoară și își împlinește visul prețios.

DESPRE AUTOARE
Juliette Ttofa este expertă în psihologie educațională, cu peste 15 ani de experiență în lucrul cu copii și adolescenți. S-a specializat în sprijinirea rezilienței și a stării de bine a copiilor vulnerabili.

Media notelor

0,00

Total Reviews (0)

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Reviews Over Pachet Povești terapeutice - Juliette Ttofa (TRANSPORT GRATUIT)

  • (0)

Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.