Între 40%-50% reducere la toate cărțile! Doar în iulie!

Autor Alberto Villoldo | Cărți de la Editura For You

Autor Alberto Villoldo | Cărți de la Editura For You

Reputat antropolog și specialist în șamanism, Dr. Alberto Villoldo ne învață cum să beneficiem de practici sacre milenare, pe care le-a studiat direct la sursă. El a construit un sistem de vindecare bazat pe experiențele proprii cu șamanii, înțelepciunea atemporală a culturilor indigene și cele mai recente descoperiri din neurobiologie.

Dr. Alberto Villoldo, psiholog și antropolog, a studiat practicile de vindecare cu șamani din Amazon și cu cei incași timp de mai bine de 25 de ani. A creat Laboratorul Biologic de Autoreglare la Universitatea de Stat din San Francisco, pentru a studia cum mintea creează sănătatea și bolile psihosomatice.

Villoldo conduce Societatea celor Patru Vânturi, unde pregătește persoane din toată lumea în practica medicinii energetice și a recuperării sufletului. El are centre de pregătire în New England, California, Marea Britanie, Olanda și Park City, Utah.

Villoldo, autor și al bestsellerului „Șaman, Vindecător, Înțelept”, își folosește cunoașterea complexă  pentru a ne aduce un mod practic și revoluționar de a descoperi sursa traumei noastre originare, care poate să fi apărut în copilărie sau într‑o altă viață și care ne‑a deviat destinul. El ne arată apoi cum să mergem de‑a lungul liniilor timpului, pentru a găsi cel mai bun și mai înălțător viitor.

Schior împătimit, călător și montaniard, el conduce expediții anuale în zona Amazonului și în Anzi pentru a lucra cu învățătorii plini de înțelepciune de pe continentele americane.

Cărți de Alberto Villoldo apărute la Editura For You:

Cele patru introspecții. Puterea, înțelepciunea și harul Protectorilor Pământului

Inițiere și iluminare. Calea șamanică de vindecare

Inima șamanului

Neuroștiința iluminării. Activează‑ți creierul (în colaborare cu Dr. David Perlmutter)

Să reparăm trecutul și să vindecăm viitorul prin recuperarea sufletului

Șaman. Vindecător. Înțelept

Vise curajoase. Cum visează șamanii lumea întru ființare


Vedere Grid:
-50%
Vezi

Cele 4 Introspecții – Alberto Villoldo

(4)
19,00 LEI 38,00 LEI

Cele 4 Introspecții reprezintă învățăturile pline de înțelepciune care au fost protejate de societățile secrete ale Protectorilor Pământului, renumiții șamani din America. Ele afirmă că toate creaturile – oameni, balene și chiar stele – sunt făcute din Lumina manifestată prin puterea intenției.Protectorii Pământului au asimilat Introspecțiile și le..

-40%
Vezi

Inima șamanului – Alberto Villoldo

(2)
16,80 LEI 28,00 LEI

Intră în lumea sacră a șamanilor prin ritualuri străvechi și visuri mai bune!În cea mai recentă carte a sa, Inima șamanului, Alberto Villoldo se concentrează asupra visării întru ființare și asupra călătoriei în timp, așa cum le practică vindecătorii andini și amazonieni, a căror înțelepciune i-a schimbat radical viziunea asupra lumii. Villoldo împ..

-50%
Vezi

Iniţiere şi iluminare – Alberto Villoldo

(2)
15,00 LEI 30,00 LEI

Pornește chiar acum în călătoria de vindecare!Cartea Inițiere și iluminare te ajută să-ți înțelegi cauzele suferinței și să te eliberezi de durerea și drama emoțiilor nevindecate. Viața însăși ne invită să ne inițiem: prin apariția iubirii, prin pierderea unui părinte sau a unui prieten, prin nașterea unui copil sau o criză gravă de sănătate. Adevă..

-50%
Vezi

Neuroştiinţa iluminării – David Perlmutter, Alberto Villoldo

(2)
17,50 LEI 35,00 LEI

Timp de milenii, oamenii au tot căutat să descopere Lumina. Din descrierile ajunse până la noi – călugări așezați pe perne de meditație, călugărițe îngenuncheate în rugăciune, șamani aflați în comuniune cu Universul –, se pare că această stare subtilă le este rezervată numai câtorva aleși.Însă neurologul David Perlmutter și antropologul și șamanul ..

Fara stoc
Vezi

Oracolul șamanului mistic. Set cărți-oracol + ghid - Alberto Villoldo, Colette Baron-Reid, Marcela Lobos (în curs de apariție)

(0)
0,00 LEI

Legendele spun că înainte să existe timpul și limbajul au existat simbolurile sacre...Roata Medicinii, Vulturul, Jaguarul și alte astfel de simboluri ne vorbesc în mod intim. În nenumăratele lor manifestări, ne oferă speranță, exprimă prudență, ne împărtășesc oportunități luminate, creație inspirată, putere spirituală și cunoștințe. Simbolurile sac..

-50%
Vezi

Pachet Alberto Villoldo

(0)
117,00 LEI 234,00 LEI

Reputat antropolog și specialist în șamanism, Dr. Alberto Villoldo ne învață cum să beneficiem de practici sacre milenare, pe care le-a studiat direct la sursă. El a construit un sistem de vindecare bazat pe experiențele proprii cu șamanii, înțelepciunea atemporală a culturilor indigene și cele mai recente descoperiri din neurobiologie.Dr. Alberto ..

-50%
Vezi

Pachet Tehnici de iluminare

(1)
54,00 LEI 108,00 LEI

Cele Patru IntrospecțiiCele Patru Introspecții reprezintă învățăturile pline de înțelepciune care au fost protejate de societățile secrete ale Protectorilor Pământului, renumiții șamani din America. Ele afirmă că toate creaturile – oameni, balene și chiar stele – sunt făcute din Lumina manifestată prin puterea intenției.Protectorii Pământului au as..

-50%
Vezi

Să reparăm trecutul și să vindecăm viitorul prin recuperarea sufletului – Alberto Villoldo

(2)
17,50 LEI 35,00 LEI

Cunoaște căile înțelepților din vechime și relevanța lor perenă pentru destinul tău de azi!Această carte fascinantă a medicului și antropologului Alberto Villoldo explică tehnici de vindecare ce transcend timpul și spațiul obișnuite. Ea îți arată cum să intri în acel acum lipsit de durată pentru a vindeca evenimente petrecute demult și pentru a-ți ..

-50%
Vezi

Șaman, Vindecător, Înțelept – Alberto Villoldo

(2)
17,50 LEI 35,00 LEI

O carte bogată în înțelepciune perenă și în tehnici contemporane! Inițiază-te în tehnicile maeștrilor șamani, aduse pentru prima oară în public de către unul dintre discipolii lor: dr. Alberto Villoldo!Alberto Villoldo își întrebuințează vastele cunoștințe pentru a crea un program practic și revoluționar pe baza metodelor tradiționale de vindecare ..

-50%
Vezi

Vise curajoase – Alberto Villoldo

(3)
16,50 LEI 33,00 LEI

Fizica modernă ne spune că visăm lumea întru ființare prin fiecare gând ce ne trece prin minte. Fascinanta carte Vise curajoase ne arată cum să ne visăm lumea cu putere și cu har.Șamanii din America au înțeles nu numai că ne creăm propria experiență legată de lume, ci și că visăm întru existență însăși realitatea naturii, ceea ce conferă un sens cu..

Fara stoc
Vezi

Visul șamanului. Set cărți-oracol + ghid - Alberto Villoldo, Colette Baron-Reid (în curs de apariție)

(0)
0,00 LEI

Lumea viselor ne captivează dintotdeauna. Misticii și textele religioase din vechime, dar și psihanaliza modernă descriu puterea viselor ca modalitate de a înțelege straturile mai profunde ale vieții noastre. Peisajele mitice și ființele spirituale pe care le întâlnim în acest tărâm sacru ne modelează și ne creează experiențele în starea de veghe. ..

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)