50% reducere la peste 300 de cărți! Carte cadou la orice comandă!

Autor Irina Binder | Cărți de la Editura For You

Autor Irina Binder | Cărți de la Editura For You

La 10 ani de la apariția primului volum din seria „Fluturi”, Irina Binder este în continuare cea mai citită autoare din România și se află constant în topul preferințelor cititorilor.

Cărțile ei sunt de fiecare dată far și inspirație, sprijin și prieteni dragi pentru toți aceia care le citesc.

Irina Binder este cea mai citită autoare din România, cu cele mai multe cărți vândute și cu o activitate online urmărită zilnic de mii de oameni. Dar, mai presus de orice, este omul care dă glas cu măiestrie unui univers complex și intens de trăiri, sentimente și idei, în care sute de mii de români au găsit inspirație și forță.

Cărțile Irinei Binder au schimbat decisiv viața, modul de a gândi și aspirațiile cititorilor ei. În toate rândurile scrise și în toate activitățile ei caritabile, Irina Binder ne oferă cu generozitate din puterea și iubirea ei nemărginite.

Niciun autor și nicio autoare din România nu a acumulat atâtea superlative și atâtea reușite în comunicarea cu cititorii! Blogul Irinei Binder este unul dintre cele mai citite, zi de zi, iar cărțile sale au ajuns la sute de mii de români, din țară și din străinătate.

Cuvintele ei profunde și măiestrite au schimbat destine și continuă să aducă inspirație și putere în viața multor oameni, completate de o activitate caritabilă ce a devenit exemplară. Fenomenele „Fluturi” și „Insomnii” reprezintă un far pentru înțelegerea sufletului și a iubirii.

Cărți bestseller de Irina Binder apărute la Editura For You:

Fluturi, volumele 1 și 2 (2012)

Fluturi, volumul 3 (2016)

Seria „Fluturi” a fost vândută în sute de mii de exemplare, un fenomen în piața editorială din România.

Insomnii (2016)

Străinul de lângă mine (2018)

Până la sfârșit (2019)

Iubitelor mele prietene (2019)

Iubirea te învață (2021)

Vedere Grid:
-50%
Vezi

Străinul de lângă mine - Irina Binder (resigilat)

(0)
19,00 LEI 38,00 LEI

Cartea este resigilată. Prezintă urme/defecte minore, dar conținutul cărții nu este afectat.Este omul căruia i-ai dăruit timp de mulți ani – poate o viață întreagă – cele mai bune gânduri, visuri, sentimente și realizări ale tale.Este vecinul sau colegul cu care te intersectezi uneori, cu care poate că te și saluți și care își trăiește bucuriile ..

Vezi

Fluturi vol. 1-3 – Irina Binder

(0)
119,70 LEI

VOLUMUL IToate poveștile de iubire dor. Dar unele dor atât de frumos…Se spune că, atunci când citeşti unele cărţi, nu poţi sau nu ştii cum să vezi şi să treci dincolo de coperţi, dincolo de aparenţe, dincolo de cuvinte. Unele cărţi sunt aşa, iar altele sunt altfel. Sunt cărţi care te fac să pătrunzi cu paşi timizi şi mici, în lumea şi în sufletul c..

Vezi

Fluturi, vol. 1 - Irina Binder

(0)
39,90 LEI

Toate poveștile de iubire dor. Dar unele dor atât de frumos…Se spune că, atunci când citeşti unele cărţi, nu poţi sau nu ştii cum să vezi şi să treci dincolo de coperţi, dincolo de aparenţe, dincolo de cuvinte. Unele cărţi sunt aşa, iar altele sunt altfel. Sunt cărţi care te fac să pătrunzi cu paşi timizi şi mici, în lumea şi în sufletul celui care..

Vezi

Fluturi, vol. 2 - Irina Binder

(0)
39,90 LEI

Irina Binder nu se citește, se simte, iar călătoria pe care ți-a pregătit-o revelează că fluturii, cu aripile lor efemere, poartă povestea vieților noastre, așteptând să se desprindă și să plutească spre un cer senin, chiar și în mijlocul furtunii. Atât de puternici sunt în toată fragilitatea lor...În cel de-al doilea volum al seriei Fluturi, Irina..

-40%
Vezi

Fluturi, vol. 3 - Irina Binder

(0)
23,94 LEI 39,90 LEI

Irina Binder se citește cu fluturi în suflet, iar cu fiecare bătaie de aripă a lor, ți se dezvăluie noi emoții care te poartă într-un dans subtil între pasiune și durere, iubire și pierdere, rațiune și simțire.Volumul trei al seriei Fluturi este unul al maturizării, iar Irina, Robert și Matei învață pe propria piele că viața este un amalgam de mome..

-50%
Vezi

Insomnii – Irina Binder

(3)
22,50 LEI 45,00 LEI

Cartea Insomnii este o colecţie de eseuri ce reuneşte cele mai cunoscute şi mai iubite „insomnii” ale Irinei – pastilele de înţelepciune care s-au bucurat de cea mai mare apreciere în rândul cititorilor.Dezvoltat iniţial sub formă de blog, devenit în scurt timp adevărat balsam pentru suflet şi generator de dependenţă, proiectul „Insomnii” a grupat ..

-50%
Vezi

Iubirea te învață – Irina Binder

(1)
21,00 LEI 42,00 LEI

Cum ar fi dacă în fiecare zi ai aduce zâmbetul pe chipul cuiva? Cum ar fi dacă nu ai mai amâna să faci schimbarea în bine la care tânjești de atâta vreme? Cum ar fi dacă ți-ai înfrumuseța viața cu podoaba faptelor bune? Există zile în care pare că agitația treburilor și grijilor nu ne mai lasă răgaz pentru gândire, pentru simțire, pe..

-50%
Vezi

Pachet Irina Binder

(1)
92,50 LEI 185,00 LEI

InsomniiCartea Insomnii este o colecţie de eseuri ce reuneşte cele mai cunoscute şi mai iubite „insomnii” ale Irinei – pastilele de înţelepciune care s-au bucurat de cea mai mare apreciere în rândul cititorilor.Dezvoltat iniţial sub formă de blog, devenit în scurt timp adevărat balsam pentru suflet şi generator de dependenţă, proiectul „I..

-50%
Vezi

Pachet Irina Binder - 2 cărți

(1)
43,50 LEI 87,00 LEI

Iubirea te învațăCum ar fi dacă în fiecare zi ai aduce zâmbetul pe chipul cuiva? Cum ar fi dacă nu ai mai amâna să faci schimbarea în bine la care tânjești de atâta vreme? Cum ar fi dacă ți-ai înfrumuseța viața cu podoaba faptelor bune? Există zile în care pare că agitația treburilor și grijilor nu ne mai lasă răgaz pentru gândire, p..

-50%
Vezi

Până la sfârșit – Irina Binder

(1)
30,00 LEI 60,00 LEI

Dintru începutul vremurilor, sufletele sunt menite să se caute, să se găsească, să se unească în ciuda opreliștilor, să se iubească... O forță irepresibilă le împinge unul către altul, pentru a reinstaura Armonia, pentru a învinge Frica.Uneori, ne sperie minunea Întâlnirii, binecuvântările neașteptate pe care ea le aduce, schimbările de orânduială ..

-50%
Vezi

Străinul de lângă mine – Irina Binder

(2)
19,00 LEI 38,00 LEI

Este omul căruia i-ai dăruit timp de mulți ani – poate o viață întreagă – cele mai bune gânduri, visuri, sentimente și realizări ale tale.Este vecinul sau colegul cu care te intersectezi uneori, cu care poate că te și saluți și care își trăiește bucuriile și tristețile vieții la o ușă sau la un perete distanță de tine.Este necunoscutul pe care haza..

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)