40% reducere!

Autor Neale Donald Walsch | Cărți de la Editura For You

Autor Neale Donald Walsch | Cărți de la Editura For You

Neale Donald Walsch  este  un  mesager  spiritual  al  vremurilor moderne, a cărui operă a influențat viețile a mii de oameni. El a scris 29 de cărți despre spiritualitatea modernă în cei 20 de ani de când a declarat că a trăit o experiență în care a simțit prezența Divinității. A început să scrie întrebări adresate lui Dumnezeu pe un blocnotes galben și a primit răspunsuri într-un proces pe care el îl  descrie exact ca și cum ai scrie după dictare. Ceea ce a rezultat din această întâlnire este seria în 9 părți din Conversații cu Dumnezeu, publicată în toate limbile importante de pe Glob. N.D. Walsch le-a spus cititorilor săi și presei – care a trezit, la  nivel  internațional,  atenția  asupra  experienței  sale  –  că  toată lumea  vorbește  cu  Dumnezeu  tot  timpul  și  că  întrebarea  ce  se  pune nu este „Cu cine vorbește Dumnezeu?“, ci „Cine ascultă?“.

El spune că întreaga viață i s-a schimbat ca rezultat al hotărârii pe care a luat-o, aceea de a asculta. Și-a notat întrebările pe care le avea în inimă și răspunsurile pe care le primea pentru a-și aminti  întotdeauna  conversațiile  avute  cu  Divinitatea. Abia  mai  târziu și-a dat seama că era îndemnat să transmită aceste cuvinte lumii,  asemenea  multor  altora  de-a  lungul  istoriei  care  au  făcut tot ce le-a stat în putere pentru a auzi și a formula în cuvinte mesajele lui Dumnezeu. Walsch știe că toată lumea primește asemenea mesaje și îi îndeamnă pe toți oamenii, oriunde s-ar afla ei, să le împărtășească celorlalți, dar și să le trăiască așa cum pot ei mai bine, pentru că el este sigur că lumea s-ar schimba peste noapte dacă fie și numai o mică parte din oamenii care trăiesc în ea ar accepta cel mai important mesaj al lui Dumnezeu dintre toate pe care le transmite: M-ați înțeles complet greșit.

Neale Donald Walsch a crescut într-o familie romano-catolică în Milwaukee, în SUA. A cântat în corul de copii al bisericii  locale. A  vrut  să  devină  preot,  dar,  ulterior,  a  început  să lucreze în mass-media ca reporter de ziar, director de programe la o staţie de radio, a fost purtător de cuvânt al celui mai mare sistem naţional de învăţământ şcolar public, a creat şi a fost proprietarul unei agenţii de publicitate şi marketing, a fost gazda unui talk-show la un post de radio  naţional. A lucrat, printre altele, într-un grup al doamnei Elizabeth Kübler-Ross. 

În prezent, locuieşte împreună cu soţia sa, Nancy, într-un loc retras situat în pădurile din sudul statului Oregon, în SUA. Împreună au înființat ReCreation, o fundaţie nonprofit de evoluţie  personală  şi  înţelegere  spirituală,  al  cărei  scop  este  să-i  ajute pe oameni să se regăsească pe ei înşişi.

Neale Donald Walsch merge pretutindeni în ţară, ţine cuvântări, organizează ateliere pentru comentarea şi răspândirea mesajelor conţinute în Conversații cu Dumnezeu. Cărţile lui au fost traduse peste 30 de ţări şi au fost citite de milioane de oameni, menţinându-se în topul celor mai citite cărţi din Statele Unite ale Americii încă din anul 1995, când au fost publicate pentru prima dată.

Cărți de Neale Donald Walsch apărute la Editura For You:

BESTSELLER Conversații cu Dumnezeu, vol. 1–4. Serie Lansată în 1995. Peste 8 milioane de exemplare vândute în toată lumea
BESTSELLER Acasă cu Dumnezeu, într-o viață care nu se sfârșește niciodată
BESTSELLER Când totul se schimbă, schimbă totul
Ce-a spus Dumnezeu
Ce vrea Dumnezeu
Comuniune cu Dumnezeu. Un dialog neobișnuit
Conversații cu Dumnezeu pentru părinți
Dumnezeu și minunile din viața noastră
Mai fericit decât Dumnezeu
Prietenie cu Dumnezeu
Soluția Dumnezeu
Vedere Grid:
-40%
Vezi

Ce vrea Dumnezeu – Neale Donald Walsch

(1)
16,80 LEI 28,00 LEI

Cel mai mare pericol din lume nu este punerea întrebărilor, ci presupunerea că avem toate răspunsurile.Cartea Ce vrea Dumnezeu, scrisă de Neale Donald Walsch, autorul cărților-fenomen Conversații cu Dumnezeu, este periculoasă. De ce? Pentru că explorează cu o prospețime uimitoare cea mai importantă întrebare pe care ți-ai putea-o adresa vreodată și..

-40%
Vezi

Acasă cu Dumnezeu într-o viață care nu se sfârșește niciodată – Neale Donald Walsch

(3)
19,80 LEI 33,00 LEI

Ce se întâmplă cu adevărat în această viață și ce se va întâmpla când ea se va termina? Ne vom reîntâlni cu cei dragi care au plecat înaintea noastră? Dumnezeu va fi acolo ca să ne întâmpine? Va exista o zi a Judecății de Apoi? Vom avea voie să ieșim uneori din Rai?Vom ști vreodată ce se întâmplă după ce murim? Dar oare se va întâmpla ceva?În aceas..

-50%
Vezi

Când totul se schimbă, schimbă totul – Neale Donald Walsch

(1)
15,00 LEI 30,00 LEI

Cineva drag a murit. Sau relația de iubire ți s-a încheiat. Cariera ți s-a evaporat. Copilul, ajuns mare, a plecat de acasă. Sau te-ai mutat într-un oraș nou. Ori te confrunți brusc cu o criză de sănătate, o criză financiară sau o criză de credință... Indiferent de circumstanță, știi sigur că nimic nu va mai fi la fel.Ce faci când te copleșeșt..

-40%
Vezi

Ce a spus Dumnezeu – Neale Donald Walsh

(1)
27,00 LEI 45,00 LEI

Cel mai important mesaj al lui Dumnezeu către lume: „M-AȚI ÎNȚELES COMPLET GREȘIT.“Inspirați de seria de nouă cărți intitulată Conversații cu Dumnezeu, mulți oameni i-au cerut lui Neale Donald Walsch să găsească o modalitate de a exprima cele mai importante mesaje ale lui Dumnezeu într-o versiune mai succintă.Cartea „Ce a spus Dumnezeu” detaliază ș..

-40%
Vezi

Comuniune cu Dumnezeu – Neale Donald Walsch

(2)
22,80 LEI 38,00 LEI

Majoritatea oamenilor cred în Dumnezeu, dar nu cred într-un Dumnezeu care crede în ei...Neale Donald Walsch a schimbat modul în care lumea gândește despre Dumnezeu. Cărțile sale au fost traduse în zeci de limbi, iar seria sa Conversații cu Dumnezeu, în 4 volume, se află în topul celor mai de succes cărți scrise vreodată.În cartea Comuniune cu Dumne..

-40%
Vezi

Conversații cu Dumnezeu pentru părinți – Neale Donald Walsch

(1)
25,20 LEI 42,00 LEI

Încă din primele luni după publicarea volumului I din Conversații cu Dumnezeu, în mai 1995, a apărut o cerere de instrumente care să vină în sprijinul părinților, în demersul acestora de a le face cunoscute și copiilor minunatele concepte ale acestui extraordinar dialog. Cititorii doreau o modalitate prin care să-și învețe copiii ceea ce au învățat..

-40%
Vezi

Conversații cu Dumnezeu, 4 volume – Neale Donald Walsch

(2)
60,00 LEI 100,00 LEI

 Volumul 1„Profetul” Walsch nu pretinde că e Mesia unei noi religii, ci doar un om nemulțumit care s-a așezat într-o zi cu stiloul în mână și cu câteva întrebări dure în inimă. Când își scria întrebările către Dumnezeu, și-a dat seama că El îi răspunde...Rezultatul nu este o carte despre predicții apocaliptice sau excentricități cultice, ci de..

-40%
Vezi

Conversații cu Dumnezeu, vol. 4 – Neale Donald Walsch

(1)
23,40 LEI 39,00 LEI

Avem probleme. Dar există ajutor... dacă ascultăm.În mijlocul nopții de 2 august 2016, Neale Donald Walsch s-a trezit atras într-un dialog nou și total neașteptat cu Dumnezeu, în care s-a confruntat brusc cu două întrebări:Oamenii sunt ajutați de Ființe Foarte Evoluate dintr-o altă dimensiune?Există un rol-cheie pe care oamenii sunt invitați să-l j..

-40%
Vezi

Dumnezeu şi minunile din viaţa noastră – Neale Donald Walsch

(1)
15,00 LEI 25,00 LEI

Dumnezeu şi minunile din viaţa noastră, ediție revizuităDin toate colțurile lumii și din toate straturile sociale, cititorii cărților Conversații cu Dumnezeu i-au scris lui Neale Donald Walsch despre propriile lor experiențe trăite când Dumnezeu a fost prezent în viața lor. Poveștile lor despre sincronicități incredibile, despre coincidențe extraor..

-40%
Vezi

Mai fericit decât Dumnezeu – Neale Donald Walsch

(1)
15,00 LEI 25,00 LEI

Viața este menită să fie fericită. Crezi și tu asta? Căci este adevărat.Știu că nu ți se pare așa când privești în jur, dar este adevărat.Viața este menită să fie fericită. Și tu ești menit să fii fericit. Și, dacă ești fericit, atunci ești menit să fii și mai fericit. Chiar dacă ești foarte fericit, poți deveni și mai fericit.Cât de fericit? Pe bu..

-50%
Vezi

Pachet 2 cărți – Walsch vs. Braden

(3)
31,50 LEI 63,00 LEI

Dumnezeu şi minunile din viaţa noastră, ediție revizuităDin toate colțurile lumii și din toate straturile sociale, cititorii cărților Conversații cu Dumnezeu i-au scris lui Neale Donald Walsch despre propriile lor experiențe trăite când Dumnezeu a fost prezent în viața lor. Poveștile lor despre sincronicități incredibile, despre coincidențe extraor..

-50%
Vezi

Pachet 4 cărți – Walsch vs. Braden

(2)
68,00 LEI 136,00 LEI

Matricea DivinăCe ar însemna pentru tine să descoperi că puterea de a crea bucurie, de a vindeca suferința și de a aduce pacea în lume trăiește în interiorul tău? Cât de diferit ai trăi dacă ai ști să folosești această putere în fiecare zi a vieții tale? Numeroase experimente revoluționare ne prezintă dovezi spectaculoase despre existența unei..

-50%
Vezi

Pachet Dumnezeu pentru toți - Neale Donald Walsch

(1)
38,50 LEI 77,00 LEI

Ce a spus Dumnezeu. Cele 25 de mesaje esențiale din Conversații cu Dumnezeu ce îți vor schimba viața și lumeaCel mai important mesaj al lui Dumnezeu către lume: „M-AȚI ÎNȚELES COMPLET GREȘIT.“Inspirați de seria de nouă cărți intitulată Conversații cu Dumnezeu, mulți oameni i-au cerut lui Neale Donald Walsch să găsească o modalitate de a exprima cel..

-40%
Vezi

Prietenie cu Dumnezeu – Neale Donald Walsch

(1)
21,00 LEI 35,00 LEI

Esența mesajului transmis de Neale Donald Walsch în toate cărțile sale constă în ideea simplă și sublimă că sacrul sălășluiește în fiecare om și că oricine poate dialoga cu Dumnezeu – oriunde și oricând.Neale ne îndeamnă să ne construim propria relație cu Dumnezeu. Este suficient să ne oprim și să începem să ascultăm… Iar conversația începe de la s..

-40%
Vezi

Soluția Dumnezeu – Neale Donald Walsch

(1)
19,20 LEI 32,00 LEI

Este imperios ca toți oamenii să se pună acum de acord asupra celui mai important subiect din istoria omenirii!Am produce rezultate spectaculoase dacă am face acest lucru, schimbând viața pe Pământ în bine – pentru totdeauna. Iar acest lucru nu este ceva ce ne-ar depăși puterile.Chiar putem să punem capăt furiei, violenței, dezacordurilor dintre oa..

Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)