Reduceri de vară! Până la -80%!

Autor Suzanne Ward | Cărți de la Editura For You

Autor Suzanne Ward | Cărți de la Editura For You

După ce fiul ei Matthew, în vârstă de 17 ani, a decedat în urma unui accident de mașină, Suzanne Ward a încercat să ia legătura cu el prin mediumni.

După 14 ani de căutări fără succes, a fost contactată direct de fiul ei. Au discutat, telepatic, despre lumea spirituală a Pământului, iar el i-a prezentat membri ai mai multor civilizații care sunt mult mai avansate spiritual, intelectual și tehnologic decât a noastră.

Cărțile bestseller în care își relatează aceste experiențe – Matei, vorbește-mi despre Rai. O relatarea directă despre viața de dincolo, Iluminări pentru o nouă eră. Să înțelegem aceste vremuri zbuciumate, Vocile Universului. Vocea ta influențează Universul. Fie ca iubirea să o călăuzească și Revelații pentru o nouă eră. Cheia restaurării Raiului pe Pământ, toate apărute în traducere la Editura For You – au fost publicate în peste 50 de țări.

Vedere Grid:
-35%
Vezi

Iluminări pentru o nouă eră – Suzanne Ward

(1)
19,50 LEI 30,00 LEI

Să înțelegem aceste vremuri zbuciumate„Această carte nou publicată de Suzanne Ward, cu mesaje primite de la fiul ei, Matei, care se află în Nirvana (numele corect al Raiului) încă de la moartea lui, survenită în 1980, când avea doar 17 ani, este și mai emoționantă, mai înălțătoare și mai importantă decât am sperat!Încă o dată ne sunt prezentate mul..

-25%
Vezi

Matei, vorbește-mi despre Rai – Suzanne Ward

(5)
22,50 LEI 30,00 LEI

O prezentare a Raiului care îți va schimba viața!O serie de conversații uimitoare și înduioșătoare între Matthew și mama sa, Suzanne Ward, ne dezvăluie diferențele uriașe dintre ceea ce ne învață religiile și realitatea lumii spirituale de pe Pământ.Matei clarifică părerile eronate pe care le avem cu toții despre lumea în care locuiește el acum (sp..

-50%
Vezi

Pachet Matei, vorbeste-mi despre Rai

(1)
60,00 LEI 120,00 LEI

Iluminări pentru o nouă eră. Să înțelegem aceste vremuri zbuciumate„Această carte nou publicată de Suzanne Ward, cu mesaje primite de la fiul ei, Matei, care se află în Nirvana (numele corect al Raiului) încă de la moartea lui, survenită în 1980, când avea doar 17 ani, este și mai emoționantă, mai înălțătoare și mai importantă decât am sperat!Încă ..

-35%
Vezi

Revelații pentru o nouă eră – Suzanne Ward

(1)
19,50 LEI 30,00 LEI

Cheia reinstaurării Raiului pe PământRevelații pentru o nouă eră ne oferă, într-un limbaj clar și concis, o vedere de ansamblu multidimensională, cuprinzătoare și pe deplin conștientă asupra transformărilor radicale ce au loc pe planeta Pământ.„Revelații pentru o nouă eră îi oferă căutătorului de adevăr și de cu­noaștere spirituală o satisfacție pe..

-35%
Vezi

Vocile Universului – Suzanne Ward

(1)
19,50 LEI 30,00 LEI

Vocea ta influențează Universul. Fie ca IUBIREA să o călăuzească!„Vocile voastre, ca și ale celorlalți, sunt «vocile Universului» și ar trebui să începeți să vă gândiți la voi în acest mod.“Așa a vorbit Dumnezeu când s-a referit la necesitatea apariției acestei cărți.Pe măsură ce energia din fiecare dintre gândurile, sentimentele, cuvintele și acți..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)