40% reducere!

Cum gândești de fapt - Dr. Nicky Hayes (carte în curs de apariție)

Cum gândești de fapt - Dr. Nicky Hayes (carte în curs de apariție)

0,00 LEI
Pret contine 5% TVA
Cod produs: 9786066396059
Pagini: 224
Dimensiuni: 13x20
Cumpărând acest produs, primești 0 puncte de recompensă.
Disponibilitate: Fara stoc
Vazut de : 108 times

Product Description

Devino expert în arta de a gândi eficient!

Renumita psihologă dr. Nicky Hayes explorează în fascinanta carte „Cum gândești de fapt” modalitățile ingenioase și uneori ineficiente prin care mintea noastră procesează lumea.

Cunoașterea modului în care gândim este fundamentală pentru a înțelege de ce suntem cine suntem și de ce facem ceea ce facem. Ceea ce ni se întâmplă în minte când procesăm informații (gândirea, stocarea sau accesarea unei amintiri, concentrarea atenției, procesarea limbajului, creativitatea, rezolvarea problemelor, învățarea etc.) dictează ce ne motivează și ce ne descurajează, modul în care interacționăm cu ceilalți și deciziile pe care le luăm în fiecare zi.

Cartea „Cum gândești de fapt” examinează știința din spatele modului în care gândim, dezvăluind rețeaua complexă și fascinantă de procese ce guvernează modul în care vedem lumea. Acest ghid cuprinzător și accesibil pentru știința gândirii îți prezintă și principalele erori de raționare și modul în care emoțiile sau prejudecățile afectează gândirea, memoria și creativitatea.

Gândirea noastră este plină de scurtături, iar acestea ne conduc adesea la greșeli.

Psihologii au descoperit peste o sută de moduri diferite în care putem fi induși în eroare de scurtăturile sau euristicile pe care le folosim, de la a face doar alegerile cele mai familiare până la a presupune că propria noastră experiență este tipică pentru cea a altor persoane.

Punând toate acestea cap la cap și recunoscând că o mare parte din gândirea noastră nici măcar nu este conștientă, putem aprecia cât de complicată este gândirea. Dar este și fascinantă, iar cunoașterea diferitelor fațete ale gândirii și a modului în care mintea noastră poate fi influențată fără să ne dăm seama ne ajută să ne înțelegem nu numai pe noi înșine, ci și pe ceilalți oameni. Dr. Nicky Hayes

DESPRE AUTOARE

Dr. Nicky Hayes este psihologă și autoarea a peste 20 de cărți de psihologie.

Este membră onorifică pe viață a Asociației pentru Predarea Psihologiei, membră a British Psychological Society și membră a Comisiei Internaționale de Testare.

A scris pentru numeroase publicații academice și științifice și a predat psihologie la toate nivelurile, până la cel doctoral.

În 1997, a primit premiul British Psychological Society pentru contribuția remarcabilă la predarea psihologiei.

Media notelor

0,00

Total Reviews (0)

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Reviews Over Cum gândești de fapt - Dr. Nicky Hayes (carte în curs de apariție)

  • (0)

Total Reviews (0)
click here write review to add review for this product.