40% reducere!

Autor Jules Harris | Cărți de la Editura For You

Autor Jules Harris | Cărți de la Editura For You

Jules Shuzen Harris psihoterapeut și profesor Zen, fondator și stareț al centrului Soji Zen din Lansdowne, Pennsylvania. Bazându-se pe zeci de ani de lucru cu pacienți și cursanți Zen, a creat o metodă puternică ce combină rigoarea practicii Zen, psihologia budismului și psihoterapia modernă.

Este moștenitorul dharma al lui Pat Enkyo O'Hara și a practicat alături de mulți profesori Zen, inclusiv John Daido Loori și Dennis Genpo Merzel. E primul afro-american care a primit puterea de transmitere a dharmei în tradiția Soto Zen. Are centură neagră în artele marțiale japoneze Iaido și Kendo și a publicat articole în Tricycle, Buddhadharma și Lion's Roar.

Jules Shuzen Harris este autorul cărții Zen dincolo de mindfulness. Utilizarea budismului și a psihologiei moderne în practica transfărmări publicată în limba română la Editura For You.

 

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Zen dincolo de mindfulness – Jules Shuzen Harris

(1)
22,20 LEI 37,00 LEI

Zen pentru vremurile de azi!Promisiunea pe care ne-o face budismul este că ne vom simți desăvârșiți și că vom avea sentimentul de completitudine exact așa cum suntem – atât când medităm, cât și când ne ocupăm de treburile zilnice, inclusiv în aspectele dificile ale vieții. Este o viziune frumoasă, dar și o misiune dificilă, iar mulți practicanți ca..

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)