50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor David Wells | Cărți de la Editura For You

Autor David Wells | Cărți de la Editura For You

David Wells este un remarcabil astrolog, terapeut specializat în regresia în vieţi trecute, autor, profesor  şi prezentator, al cărui simţ deosebit al umorului şi a cărui personalitate vibrantă captivează publicul pe scară largă. Cu apariţii de succes la emisiuni TV precum Your Stars, Jane Goldman Investigates, Big Brother, Fame Academy, RI:SE, GMTV, Heaven on Earth şi Most Haunted, David este un nume popular  în  domeniul  paranormalului. El scrie editoriale pentru revistele Now şi Fate and Fortune, fiind şi astrolog pentru revistele Scotland’s Daily Record şi Spirit and Destiny. David este contactat săptămânal de mii de oameni care îi caută îndrumarea avizată.

David Wells este autorul cărții Învaţă cum să înţelegi Cabala în 21 de zile publicată în limba română la Editura For You.

S-a născut în Kelloholm, în Scoţia. Punctul de cotitură din viaţa lui a avut loc în anul 1992, când era spitalizat din cauza unei pneumonii severe. David îşi aminteşte că mergea pe coridoarele spitalului,  fiind  conştient de asta, deşi  corpul său fizic se afla într-un pat în salon. Participând la o prezentare a unei doamne care „avea de-a face cu astfel de lucruri“, abilităţile lui David au început să se dezvolte în ritm accelerat.

A studiat astrologia pentru a-şi sprijini abilităţile, căutând modalităţi însemnate de a descoperi mai mult despre sine însuşi şi de a-şi împlini scopul vieţii. A parcurs un drum lung, de la director de aprovizionare la învăţător spiritual, şi, pe parcurs, şi-a descoperit punctele forte şi a înfruntat multe slăbiciuni sau, aşa cum spune el, „le-a acceptat“.

Filosofia sa este: nu fii niciodată atât de „ataşat de cer“ încât să nu mai poţi funcţiona pe pământ. Combină-le: trăieşte fiecare zi cu ochii şi inima larg deschise şi vei merge pe cale fără a te împiedica de obstacole.

Vedere Grid:
-40%
Vezi

Învață cum să înțelegi Cabala în 21 de zile – David Wells

(2)
12,00 LEI 20,00 LEI

Învață cum să folosești tainele Cabalei în numai 21 de zile!Cabala este o cale spirituală și un sistem străvechi aflat la baza unora dintre cele mai cunoscute metode de divinație din lume. Cu toate acestea, până în prezent nu a existat un ghid simplu și ușor de utilizat pentru a-i descifra și debloca puterile incredibile.David Wells, renumit medium..

-50%
Vezi

Pachet 21 de zile

(0)
64,00 LEI 128,00 LEI

Despre Seria 21 de zileStudiile au arătat că sunt necesare numai 21 de zile pentru ca un obicei nou să prindă rădăcini. De aceea, Editura For You a decis să-i aducă publicului din România o serie de cursuri practice, de 21 de zile, scrise de unii dintre cei mai bine vânduţi autori conform clasamentului New York Times, special concepute pentru dezvo..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)