50% reducere la pachete și lecturi de vară!

Autor David Phillips | Cărți de la Editura For You

Autor David Phillips | Cărți de la Editura For You

Dr. David A. Phillips este un renumit numerolog, cunoscut la nivel internațional, și autor a 12 cărți. A susținut prelegeri și a oferit consultanță numerologică în multe țări, încorporând în învățături studiul său de o viață cu privire la sănătate și dezvoltare personală. Este considerat de mulți drept cel mai important numerolog din lume.

David Phillips a studiat inițial electronica. Întâlnirea inspirată cu Hettie Templeton, specialist în numerologie, i-a schimbat destinul: din inginer electronist, a ajuns unul dintre cei mai apreciați experți în fascinanta Știință a Numerelor. David Phillips este doar unul dintre autorii din colecția de cărți de numerologie de la Editura For You.

Pornind de la descoperiri deja clasice în domeniu și valorificând învățăturile înaintașilor, printre care ilustrul matematician Pitagora, David Phillips ne dezvăluie legături mai puțin vizibile dintre numere, precum și semnificațiile lor mai profunde. David nu se oprește la simpla cercetare și analiză, ci oferă soluții simple și practice pentru a folosi puterea numerelor în avantajul nostru.

David Phillips este autorul cărții Învață cum să folosești numerologia în 21 de zile tradusă în limba română de Editura For You.


Nu există niciun Producător.