Reduceri de vară! Până la -80%!

L.W. de Laurence

L.W. de Laurence

Lauron William de Laurence este autor și editor american pe teme oculte și spirituale, pionier în furnizarea de obiecte magice și oculte comandate prin corespondență. Cărțile publicate de el, printre care Secrets of the Psalms, de Godfrey Selig, și Pow Wows or the Long-Lost Friend, de John George Hohman, au avut un efect mare și de durată asupra comunității afro-americane de hoodoo urban din sudul Statelor Unite, precum și asupra dezvoltării practicilor Obeah în Jamaica. Cartea lui The Master Key este una dintre primele lucrări de dezvoltare personală. A colaborat la câteva cărți ale colegului său William Walker Atkinson, promotor al Noii Gândiri.

Lauron William de Laurence este autorul cărții Tatorul și arta divinației tradusă în limba română la Editura For You.

Vedere Grid:
-50%
Vezi

Pachet Tarot

(0)
45,50 LEI 91,00 LEI

Cărți de Tarot. Trecut, prezent și viitorDeblochează misterele Tarotului!Considerate adevărate „cărți ale vieții“, cu origini imemoriale, transmise prin numeroase medii și transformate de mulți practicieni, cărțile de Tarot suscită și azi interesul căutătorilor spirituali și exercită o fascinație constantă prin simbolistica lor.Acest ghid în univer..

-35%
Vezi

Tarotul și arta divinației - L.W. de Laurence

(0)
21,45 LEI 33,00 LEI

Află secretele uimitoare ale Tarotului!Cu origini ce au fost urmărite până în vremea Egiptului Antic, istoria Tarotului ni se prezintă în detaliile sale ciudate, tulburătoare și criptice în profunda lucrare Tarotul și arta divinației. L.W. de Laurence urmărește cu spirit critic și discernământ diverse interpretări ale acestei vechi practici într-un..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)