Fii un cititor inspirat și alătură-te programului de loialitate al Editurii For You. Răsplătim fidelitatea la fel cum răsplătim iubirea pentru cărți, de aceea alături de noi ai numai beneficii. Descoperă cititul ca parte din viață și hai pe drumul minte-corp-spirit. 

Tot ce trebuie să faci este să-ți creezi un cont pe site.


Ori de câte ori comanzi, vei primi înapoi instant 10% din valoarea cărților comandate pe care îi poți folosi în următoarele 90 de zile pentru o nouă comandă pe site. Cei 10% se transformă în puncte de recompensă. 1 leu cheltuit înseamnă 1 punct (0.1 lei).

Exemple:

Cheltui 10 lei, primești înapoi 10 puncte care valorează 1 leu.

Cheltui 100 lei, primești înapoi 100 puncte care valorează 10 lei.

Punctele de recompesă vor fi disponibile în contul tău și le poți aplica la următoarea comandă în câmpul „Puncte de recompensă” din pagina de finalizare a comenzii.

Impresiile tale despre cărți îi ajută pe ceilalți cititori să descopere mai multe despre cartea aleasă. Intră în contul tău de pe site, scrie o recenzie la orice carte din comanda ta și primești 25 de puncte de recompensă care valorează 2.5 lei. Poți folosi punctele la următoarea comandă în termen de 90 de zile. Pentru a primi punctele de recompensă, trebuie să fii logat în cont atunci când publici o opinie.

Exemplu:

La 4 recenzii scrise la 4 cărți diferite primești 100 de puncte de recompensă care valorează 10 lei. 

Surprizele sunt bine venite, mai ales când vine vorba despre cărți. Periodic îți vom oferi coduri de reducere care vor fi vizibile în contul tău și care pot fi folosite într-un anumit interval de timp.