Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Zen dincolo de mindfulness

Zen dincolo de mindfulness

Zen dincolo de mindfulness

 • 37,00RON TVA Inclus

 • Preţul în puncte de recompensă: 72

2+1 GRATUIT până pe 8 Martie!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

 • Autor: Jules Shuzen Harris
  ISBN: 9786066393607
  Dimensiuni: 13x20
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.20

Zen pentru vremurile de azi!

 

            Promisiunea pe care ne-o face budismul este că ne vom simți desăvârșiți și că vom avea sentimentul de completitudine exact așa cum suntem – atât când medităm, cât și când ne ocupăm de treburile zilnice, inclusiv în aspectele dificile ale vieții. Este o viziune frumoasă, dar și o misiune dificilă, iar mulți practicanți caută scurtături în două feluri:

            • alegerea unor forme de mindfulness care au pierdut legătura cu rădăcinile filosofice și etice ale budismului;

            • „ocolirea spiritualității”, adică evitarea sau reprimarea unor probleme sociale ori psihologice în favoarea unui calm superficial.

            Maestrul Jules Shuzen Harris arată că aceste provocări pot fi tratate prin combinarea meditației angajate cu studiul profund al modelelor psihologice budiste și cu tehnicile metodei de psihoterapie numite „Reuniunea minții cu trupul”. Folosind această abordare unică, practicanții pot face adevărata muncă de trezire fără a nega viața emoțională și fără a pierde ceva din bogata gamă de perspective oferite de psihologia budistă și tradiția practicii Zen.

            Zen dincolo de mindfulness este un ghid practic pentru exersarea conștientizării spirituale, astfel încât să pornim cu adevărat pe calea trezirii și iluminării. 

Jules Shuzen Harris

            Psihoterapeut și profesor Zen, fondator și stareț al centrului Soji Zen din Lansdowne, Pennsylvania. Bazându-se pe zeci de ani de lucru cu pacienți și cursanți Zen, a creat o metodă puternică ce combină rigoarea practicii Zen, psihologia budismului și psihoterapia modernă.

            Este moștenitorul dharma al lui Pat Enkyo O'Hara și a practicat alături de mulți profesori Zen, inclusiv John Daido Loori și Dennis Genpo Merzel. E primul afro-american care a primit puterea de transmitere a dharmei în tradiția Soto Zen. Are centură neagră în artele marțiale japoneze Iaido și Kendo și a publicat articole în Tricycle, Buddhadharma și Lion's Roar.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie