Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei

Vocile animalelor. Comunicare telepatică în Reţeaua Vieţii

Vocile animalelor. Comunicare telepatică în Reţeaua Vieţii

Vocile animalelor. Comunicare telepatică în Reţeaua Vieţii

 • Autor:Braumann Brunke, Dawn [ ]
  ISBN: 9789737978851
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 380
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 27,00RON TVA Inclus

Vocile animalelor. Comunicare telepatică în Reţeaua Vieţii

             „Oamenii sunt fiinţe care aparţin iubirii, dar au uitat ce înseamnă iubirea şi cine sunt ei.”

Echo, o iapă arabă

            În cartea Vocile animalelor, Dawn Baumann Brunke le oferă animalelor precum Echo o voce – o linie directă de comunicare cu mintea omenească, redeschizând dialogul şamanic cu regnul animal, de care se bucurau strămoşii noştri. Ea prezintă zeci de conversaţii revelatoare între oameni şi animale, dirijate la nivel telepatic chiar de către ea şi de către alţi profesionişti care comunică cu animalele, printre care Penelope Smith, Dr. Jeri Ryan, Carol Gurney şi Raphaela Pope. Aceste comunicări lucide şi elocvente ne reamintesc că, atunci când suntem deschişi spre a sta de vorbă cu animalele, ne deschidem spre straturi mai profunde din noi înşine.

            Colaboratorii principali ai acestei cărţi sunt chiar animalele – orice, de la pisici şi câini până la lei şi balene – care arată că sunt fiinţe conştiente, că au propriile gânduri, emoţii şi motive de ordin spiritual de a se afla pe această planetă. O turmă de lame discută despre diferenţa dintre individualitate şi conştiinţa de grup, delfinii explică ce este multidimensionalitatea, un papagal vorbeşte despre viaţa sa anterioară, în care a fost călugăr budist, iar o pisică ne prezintă valoarea umbrei.

            Povestea despre felul în care a reuşit Brunke să treacă peste scepticismul pe care l-a avut la început şi cum a învăţat să audă aceste voci ale animalelor ne invită pe toţi să ne redefinim concepţiile despre adevărata natură a conştiinţei animale.

Dawn Baumann Brunke

            Este cercetătoare și autoare specializat în domeniile vindecării, metafizicii și spiritualității.

            A publicat peste 30 de interviuri, inclusiv discuții cu Dr. Andrew Weil, fost consultant al NASA, Richard Hoagland și cu autori precum Gregg Braden, Patricia Sun și Caroline Myss.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie