Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste
100 lei
parentNode

Visătorii nu mor niciodată

-30%
Visătorii nu mor niciodată

Visătorii nu mor niciodată

  • 35,00RON24,50RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 70

Pandantiv CADOU la 5 cărți comandate!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066391221
    Dimensiuni: 14x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.38

Visătorii nu mor niciodată

                „Am convingerea că Visătorii nu mor niciodată va fi o carte foarte apreciată de public, că fiecare cititor va găsi în paginile ei mângâiere, învăţăminte, răspunsuri şi inspiraţie pentru viaţă. În încheiere, dacă mi-ar fi permisă îndrăzneala, aş compara scrierile lui Carmen Voinea - Răducanu cu opera lui Emil Cioran. E cumva firesc: Cioran este, declarat, autorul ei preferat. Şi nu întâmplător mi-am prefaţat aceste rânduri cu citatul meu favorit din marele filosof deoarece, parafrazându-l, vreau să sintetizez astfel esența cărții de față: „A scrie înseamnă a suferi şi, cum mulţi fug de suferinţă, puţin ştiu să scrie.“

             Cu drag şi preţuire,

              Irina Binder

            „Ne ştim şi lucrăm împreună de 20 de ani. Ne-am mârâit în total de trei ori. Încă mai cred că eu am avut dreptate şi ea a greşit. Asta ca să punctăm, de la bun început, căpoşenia mea şi răbdarea ei cu mine, chiar şi atunci când eu greşeam...

            Ne-a dat soarta una dintre acele prietenii pe viaţă: cu toată încrederea una în alta, cu toată înţelegerea aia din priviri, fără prea multe cuvinte... Chiar aşa, Carmencita nu vorbeşte mult. Poate şi din vina mea, mă ştiţi doar... :) Are defectul ăla major – de a pune totul în suflet, de a sta să aranjeze rafturile alea interioare cu o răbdare de chinez, pe categorii. Puţini am avut şansa să dăm o raită prin sufletul ei, doar că plimbarea e riscantă. Dai acolo de nişte trăiri pe care nu ştii cum a putut să le ducă pe picioare şi cum i-a rămas totuşi zâmbetul ăla magic şi atât de tânăr în ochii ei albaştri.”

            Mihaela Rădulescu Schwartzenberg

Carmen Voinea-Răducanu

      • Ieşeancă prin naştere, bucureşteancă prin forţa împrejurărilor, Carmen Voinea-Răducanu păstrează în suflet o dragoste de nezdruncinat pentru oraşul ei natal, spre care viaţa o tot întoarce pe nebănuite și câteodată chiar stranii căi.

       • Este agenta, asistenta personală, „mâna dreaptă şi piciorul stâng” dar și prietena vedetei TV Mihaela Rădulescu, alături de care lucrează de peste 20 de ani.

      • Adoră câinii și are patru femele adunate de pe străzi, când erau puiuți în situaţii-limită, astăzi toate “fetele” ei fiind nişte exemplare superbe. Îi place să creadă că, în același timp, a salvat de pe străzi şi zecile de pui pe care acele căţeluşe i-ar fi putut avea până acum.

       • Iubeşte viaţa la ţară, deși e „copil de asfalt, născut și crescut între betoane”, visul ei fiind să se retragă într-un sat din Bărăgan împreună cu soţul, să adopte și alți căţei dar și pisici, să crească găini, curcani şi două capre, să-şi facă mica ei grădină de legume şi livadă cu pomi fructiferi. Soţul i-a promis un chioşc romantic, alb, în mijlocul livezii, unde şi-ar putea primi prietenele și pe cei dragi, ar putea scrie, picta, viziona filme, asculta muzică şi citi.

      • Citeşte enorm, ca şi cum nu ar mai fi ziua de mâine. I se întâmplă foarte rar să lase din mână cartea pe care o citeşte, până nu o termină; biografiile sunt pasiunea ei.

       • Îndrăgostită de cinema, este o mare consumatoare de filme. Cu atât mai mult dacă sunt vechi, dacă sunt italiene, rusești, franțuzești și mai ales dacă sunt poveşti reale de viaţă.

        • Pasionată de computerul ei MacBook, de telefonul iPhone, de gătit şi de... pus conserve pentru iarnă.

        •  Iubeşte la nebunie călătoriile, şi-ar dori să-şi trăiască viaţa navigând pe toate mările lumii, vizitând cât mai multe ţări, visând și scriind pe o punte, în asfințit sau sub lumina stelelor și a Lunii.·         • Adoră să scrie, iar când este vorba despre propriile ei experienţe, scrisul devine patimă. Îşi doreşte să experimenteze şi alte genuri literare în afară de povestiri și eseuri. Lucrează de aproape 1 an și 8 luni la un roman care va fi o istorie de viață, întinsă pe mai bine de 70 de ani, a unei familii românești cu un destin fabulous. Va fi o nebunie, spune ea, care va cuceri fiecare cititor.

         • Îl iubește enorm pe Emil Cioran. ·       

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare