Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Vindecarea sufletului de frică și suferință

Vindecarea sufletului de frică și suferință

Vindecarea sufletului de frică și suferință

  • 25,00RON TVA Inclus

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066391665
    Dimensiuni: 13x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.17

Vindecarea sufletului de frică și suferință

            Șoc, amorţeală, sentimentul de neajutorare şi vulnerabilitate, apoi panică, mânie, nelinişte, depresie și o durere ce pare interminabilă...

            Iată simptomele fricii și suferinței posttraumatice, într- o carte inspirată dintr-un eveniment ce a traumatizat o națiune întreagă. Tragedia ce a lovit SUA în 11 septembrie 2001 l-a inspirat pe Deepak Chopra să le ofere alinare victimelor de atunci și din toate timpurile ce vor veni.

            Când nevoile noastre cele mai profunde sunt neîmplinite, începe suferința. Începem să ne vindecăm numai atunci când ne depășim furia personală și ne întoarcem spre realizarea sinelui nostru adevărat, căruia nu îi este niciodată frică și care nu poate fi rănit niciodată. „Vindecarea sufletului de frică și suferință” te învață cum, în numai 100 de zile, să-ți aduci iarăși pacea și armonia în suflet.

 

 

 

Dr. Deepak Chopra

            Pionier al medicinei integrative și al transformării personale, renumit în întreaga lume, dr. Chopra e medic și profesor de medicină, cercetător în neurologie, psihiatrie, medicină internă și endocrinologie, precum și profesor de management și de studii asupra conștiinței.

            Revista TIME îl consideră „una dintre primele 100 de personalități ale secolului”, iar sondajul global organizat de Huffington Post și World Post l-a clasat pe locul I în topul celor mai influenți medici și pe locul 17 în topul celor mai influenți gânditori.

            Cu 85 de cărți traduse în 43 de limbi și cu peste 10 milioane de persoane în comunitatea sa de social media, Chopra contribuie la crearea unei lumi mai pașnice, mai bune, mai durabile, mai fericite și sănătoase.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie