Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Vindecarea profundă. Puterea acceptării pe calea către starea de bine

-58%
Vindecarea profundă. Puterea acceptării pe calea către starea de bine

Vindecarea profundă. Puterea acceptării pe calea către starea de bine

  • 24,00RON10,00RON

La orice comandă primești o carte cadou!

  • ISBN: 9789731701899
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.25

Vindecarea profundă. Puterea acceptării pe calea către starea de bine

            La vârsta de 41 de ani, Cheryl Canfield a primit diagnosticul de cancer cervical avansat. Împotriva avertismentelor medicilor, ea a refuzat intervenţiile chirurgicale propuse.  În schimb, a hotărât să accepte moartea şi şi-a concentrat energia pe încercarea de a muri într-un mod decent. În decursul acestui proces, s-a vindecat.

            Vindecarea profundă este relatarea realistă a călătoriei lui Cheryl Canfield – care, din întâmplare, are experienţa unui miracol al zilelor moderne –, precum şi reflecţiile ei ulterioare cu privire la vindecarea fizică, emoţională, mentală şi spirituală. Povestea ei este presărată cu exerciţiile, visurile, vizualizările şi experienţele care au ajutat-o în procesul de vindecare – de la întâlnirile ei cu misticul modern Pelerinul Păcii până la acceptarea cancerului.

            Cheryl Canfield îşi rezumă tehnicile de vindecare – curăţarea emoţională, meditaţiile şi schimbările de stil de viaţă – în douăsprezece practici self-help de stare de bine, pentru ca și alţii să beneficieze de revelaţiile ei, câştigate cu greu, ca sursă de speranţă, inspiraţie şi sfaturi practice.

            Relevantă pentru oricine se află în căutarea evoluţiei personale şi a înţelepciunii de viaţă, Vindecarea profundă nu se referă numai la a muri sau a trăi, ci este o carte despre descoperirea vieţii şi trăirea ei deplină.

 Cheryl Canfield

            Consiliază persoane și grupuri. Promovează pacea interioară și exterioară prin cărțile și conferințele sale.

            La vârsta de 41 de ani, a primit diagnosticul de cancer cervical în stadiu avansat. În ciuda avertismentelor medicilor, ea a refuzat intervențiile chirurgicale propuse, care implicau îndepărtarea uterului, a colului uterin, a nodulilor limfatici și a nervilor din jur. În schimb, a hotărât să accepte moartea și și-a concentrat energia pe încercarea de a muri într-un mod decent. În decursul acestui proces, s-a vindecat.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie