Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Vindecă-ți nașterea, vindecă-ți viața

Vindecă-ți nașterea, vindecă-ți viața

Vindecă-ți nașterea, vindecă-ți viața

  • 37,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 74

2+1 GRATUIT până pe 8 Martie!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066392600
    Dimensiuni: 13x20cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.26

Modul cum venim pe lume chiar contează!
    
Ceea ce se întâmplă cu noi în uter și la naștere are consecințe cu impact pe termen lung, modelându-ne pentru restul vieții noastre felul în care trăim și vedem lumea. Această carte revoluționară distruge mitul că bebelușii nu sunt ființe conștiente și arată cât de multe dintre convingerile noastre se formează în uter și la naștere.

Cartea Vindecă-ți nașterea, vindecă-ți viața nu doar evidențiază efectele traumelor de la naștere, ci oferă și soluții practice pentru a transforma și a rescrie experiențele dureroase care au avut loc atât la naștere, cât și în uter. Așadar:
    • Înțelege impactul pe care nașterea ta încă îl are asupra ta.
    • Află cum să te întorci în pântecul mamei pentru a-ți rescrie convingerile.
    • Descoperă cum să scapi de traumele legate de naștere.
    • Deprinde noi instrumente pentru rescrie nașterea ta și a altora, cu impact asupra vindecării la toate nivelurile.

Bazată pe numeroase cercetări din domeniu, cartea de față este utilă pentru oricine a experimentat vreodată o traumă legată de naștere sau a avut un părinte care a suferit de stres în privința sarcinii ori nașterii. Cartea li se adresează și mamelor însărcinate care doresc să se elibereze de propriile traume înainte de naștere, precum și practicienilor care doresc să-și ajute clienții/pacienții să se conecteze cu nașterea lor și să-și transforme amintirile inconștiente legate de ea.

SHARON KING

Este creatoarea metodei terapeutice Reimprimarea Matricei Nașterii, un protocol revoluționar ce ne permite să ne rescriem experiența legată de naștere, a noastră sau a altcuiva.

Sharon a lucrat cu mii de oameni din întreaga lume pentru a-și rescrie istoria nașterii, adesea cu un impact remarcabil asupra vieții lor în prezent. Ea îi învață pe practicieni de diverse metode terapeutice cum să-i ajute pe alții să-și transforme experiența intrauterină și de la naștere.

De asemenea, ea lucrează cu femeile însărcinate, ajutându-le să aibă o naștere naturală, și cu părinții ai căror copii au suferit traume la naștere.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare