Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Cartea Relațiilor

Cartea Relațiilor

Cartea Relațiilor

  • 35,00RON TVA Inclus

  • Preţul în puncte de recompensă: 70

Transport gratuit la comenzi de peste 100 lei!

  • ISBN: 9786066392686
    Dimensiuni: 13x20cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.23

Relațiile... Le dorim, le plănuim, le așteptăm, le construim, le distrugem, le deplângem... Uneori le savurăm și le trăim plenar. Și aceasta de mii de ani...

Relațiile sunt principala cauză a stresului, deci și a îmbolnăvirii, la toate nivelurile: fizic, emoțional, spiritual. Află din Cartea Relațiilor ce anume nu merge de fapt în relațiile tale și cum să scapi de frică în favoarea iubirii. Inegalabilul Valeriu Pănoiu îți împărtășește în cartea de față analizele sale profunde și, cu inconfundabilul său stil tonic și constructiv, îți arată cum să tragi linie și cum s-o iei de la capăt cu mai multă înțelepciune.

Învață cum să-ți refaci cea mai importantă relație din viața ta: cea cu tine însuți. Apoi folosește ghidajul lui Valeriu Pănoiu pentru a-ți vindeca relațiile existente și pentru a crea unele noi care să-ți aducă adevărata împlinire!

Valeriu Pănoiu

Astrolog, numerolog și formator, Valeriu Pănoiu face consiliere individuală, predă cursuri și scrie. A publicat Astrologia de la Cer la PământNumerologie și destinPraf de stele, toate apărute la Editura For You.

Valeriu este cunoscut pentru aparițiile frecvente la emisiunea de referință 360 de grade (B1TV), pentru cărțile și articolele ce propun o nouă viziune despre integrarea cunoștințelor ezoterice în viața de zi cu zi, pentru abordarea practică a conceptelor spirituale.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare