Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei

Uroborosul mayaș

Uroborosul mayaș

Uroborosul mayaș

 • Autor:Melchizedek, Drunvalo [ ]
  ISBN: 9786066390279
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 220
  Disponibilitate:Momentan lipsă stoc
  Greutate: 0 g
 • 24,00RON16,80RON

Uroborosul mayaș

            Uroborosul mayaş este continuarea ultimei mele cărţi, Şarpele de Lumină, şi a îndrumărilor pe care strămoşii ni le-au dat. Mayaşii cred că au o responsabilitate în lume, aceea de a-i oferi omenirii îndrumarea necesară pentru a modifica modul în care percep Realitatea Unică – şi anume, din inimă. Cu alte cuvinte, ei vor să-i ajute să părăsească vechea lume şi să intre într-o lume nouă, lucru care este absolut necesar în acest moment din istorie. Suntem într-o perioadă de schimbări rapide şi cei mai mulţi dintre voi simţiţi acest lucru.

            Vă spun de la inimă la inimă să vă pregătiţi, pentru că inima vi se va deschide în moduri cu totul neaşteptate.

            Drunvalo Melchizedek

            Peste tot, în literatură şi mass-media, au fost multe interpretări şi preziceri legate de anul 2012 – cunoscut drept Anul Mayaş de final al timpurilor. Dar ce au de spus despre acest an mayaşii înşişi?

            După cum spune Drunvalo, strămoşii sunt aici, acum, gata să vă iniţieze în modul străvechi de a ne interpreta viaţa de fiecare zi, dincolo de ceea ce ne-au spus religiile, societatea, cei de la conducere şi familiile noastre.

            Suntem într-o perioadă de tranziţie. Profeţiile au şi o parte pozitivă, nedeclarată. Dar ne putem pregăti. Iar în măsura în care o poate face, această carte ne va arăta calea.

Drunvalo Melchizedek

            Experiența sa de viață poate fi citită ca o veritabilă enciclopedie de progrese în domeniul creșterii spirituale. Drunvalo a studiat fizica și arta la Berkeley, dar consideră că a primit adevărata educație abia după facultate. În ultimii 25 de ani, a studiat cu peste 70 de profesori din toate sistemele de credințe și sisteme religioase, căpătând astfel o înțelegere extinsă asupra cunoașterii, compasiunii și acceptării.

            Drunvalo se remarcă și prin inima lui, prin personalitatea sa caldă, prin dragostea pentru toate formele de viață de pretutindeni. El își prezintă viziunea vastă despre lume prin programul Floarea Vieții și meditație Mer-Ka-Ba. Această învățătură cuprinde toate domeniile de înțelegere umană, explorează dezvoltarea omenirii de la civilizațiile antice până în prezent și oferă o perspectivă mai limpede asupra stării de conștiință a lumii.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie