Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Tu ești Răspunsul. Descoperă-ți și împlinește-ți menirea sufletului

-74%
Tu ești Răspunsul. Descoperă-ți și împlinește-ți menirea sufletului

Tu ești Răspunsul. Descoperă-ți și împlinește-ți menirea sufletului

  • 38,00RON10,00RON

La orice comandă primești o carte cadou!

  • ISBN: 9786066391955
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.27

Tu ești Răspunsul. Descoperă-ți și împlinește-ți menirea sufletului

                Tu ești Răspunsul este o carte destinată să atingă sufletul și inima căutătorilor spirituali de peste tot. Renumitul profesor spiritual și clarvăzător Michael J. Tamura își împărtășește înțelepciunea în acest ghid inspirat.

               Apreciat ca un „frumos manual de viață” de către Echo Bodine, Tu ești Răspunsul ne oferă lecții profunde de spiritualitate, însoțite de poveștile autentice ale autorului.

               Descoperă cum să-ți folosești intuiția, cum să-i faci loc spiritului în viața ta și cum să răspunzi – în loc să reacționezi – la experiențele cotidiene. Pe măsură ce îți construiești un templu al sufletului, vei învăța să recunoști adevărul, să creezi miracole în viață și să-ți găsești scopul de a trăi!

                     „Putem trăi vieți întregi adormiți – sau putem alege să ne trezim. Michael oferă inspirația, motivația, răspunsurile, pașii și instrumentele cu care să facem asta. Nu rata ocazia! E timpul să-ți împlinești scopul sufletului și să trăiești viața care ți-a fost menită – acum.”

James Van Praagh, autor al cărții Rai și Pământ

 

Michael J. Tamura

               Născut și crescut în Japonia, dar educat în școli americane, Michael și-a petrecut viața construind punți nu numai între Orient și Occident, ci și între bărbați și femei, între tineri și vârstnici, între inimă și suflet, între viața de acum și viața de apoi și, mai presus de orice, între umanitate și divinitate.

               Este iubit în întreaga lume ca profesor spiritual și promotor al dezvoltării psihice. A îndrumat mii de oameni spre vindecare, trezire și viața adevărată, bazându-se pe ani de antrenament intensiv, pe amintiri profunde despre vieți trecute, pe călătorii în afara corpului și pe o experiență extraordinară de viață, printre care și moartea fizică în deplină conștiință.

 

 

 

 

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie