Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Tu ești ceea ce gândești

-25%
Tu ești ceea ce gândești

Tu ești ceea ce gândești

 • Autor: Dyer Dr. Wayne
  ISBN: 9786066393140
  Dimensiuni: 13x20 cm
  Pagini: 384
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.34
 • 35,00RON26,25RON

Cuvinte de înțelepciune

care îți vor schimba restul vieții!


Această carte-omagiu cu cele mai inspirate texte din înțelepciunea lui Wayne W. Dyer reprezintă o sursă inepuizabilă de idei, consolare, încurajare și umor, toate menite să îți arate puterea pe care o au gândurile tale de a crea lumea pe care ți-o dorești. 

„Când schimbi modul în care privești lucrurile, lucrurile spre care privești se schimbă“, acesta a fost crezul profund al dr. Wayne W. Dyer. Parcurge-i gândurile și îndemnurile din această carte și vei afla cum să-ți schimbi perspectiva și, prin urmare, cum să schimbi lumea. 

Regăsește-ți inspirația de a trăi în Spirit, descoperă frumusețea și adevărul sintetizate de Wayne prin experiența sa de viață și activează-ți chiar acum potențialul cel mai înalt! 

DR. WAYNE W. DYER

Doctor în consiliere educațională la Wayne State University și profesor asociat la Universitatea St. John din New York.

Supranumit „Tatăl motivației”, e un reper inconturnabil în domeniul spiritualității și dezvoltării personale, prin munca sa de pionierat ca autor și orator motivațional la nivel internațional. 

A scris peste 40 de cărți, a creat numeroase programe audio și a apărut la mii de emisiuni de televiziune și radio, asumându-și angajamentul pe viață de a găsi Sinele Superior și de a le împărtăși semenilor experiența lui pe Cale. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare