Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Trezirea andină. Un ghid incaş în Peru mistic

Trezirea andină. Un ghid incaş în Peru mistic

Trezirea andină. Un ghid incaş în Peru mistic

 • Autor: Delgado Jorge Luis
  ISBN: 9786066390736
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 196
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 19,00RON TVA Inclus

Trezirea andină. Un ghid incaş în Peru mistic

            Vă mulţumesc pentru că aţi citit despre călătoria mea pe calea mea spirituală. Am speranţa că aceste cuvinte v-a atins spiritul şi, în aceeaşi măsură, şi mintea, ceea ce vă va conduce la mult mai multe „treziri”. Ceea ce am spus aici este numai o fărâmă de informaţie din vasta moştenire spirituală incaşă. Mai sunt multe de descoperit, prin mine şi prin fraţii şi surorile mele din Anzi. Călătoria continuă.

            Cu aceste cuvinte, Jorge Luis Delgado, ghid spiritual peruan şi autor, încheie cartea Trezirea andină, în care autorul ne invită nu numai să-i vizităm ţara natală, Peru, şi să fim martorii călătoriei lui iniţiatice, ci şi să parcurgem noi înşine o călătorie iniţiatică, în universul nostru interior, pentru dobândirea conştiinţei de sine. Cele două călătorii – în lumea fizică şi în lumea spirituală – nu sunt atât de diferite, deoarece, în tradiţia incaşă, nu există separare între lumea fizică şi cea spirituală. Jorge Luis Delgado este expert în parcurgerea acestei căi dintre cele două lumi. El este un chacaruna: persoană care-i ajută pe oameni să se conecteze cu propriul lor sine.  

Jorge Luis Delgado

            Ghid spiritual și autor peruan.  Este un chacaruna, o persoană care-i ajută pe oameni să se conecteze cu propriul lor sine.

            Jorge Luis Delgado s-a născut într-un mic sat din Anzii peruani, în apropierea Lacului Titicaca. De la tată, profesor, a moştenit pasiunea pentru ştiință, iar de la mamă, descendentă a incaşilor Aymara, a moştenit înclinația spre metafizică. Jorge Luis a ales să urmeze o carieră ştiințifică şi a lucrat mulți ani de zile ca ghid turistic specializat în descrierea ştiințifică a zonei Lacului Titicaca.

            În urma mai multor „semne”, a început să studieze şi partea metafizică a civilizației incaşe şi a zonei pe care o prezenta şi, în scurt timp, a descoperit uriaşul potențial magic, energetic şi mistic al țării sale natale, înglobând ulterior, în activitatea de ghid, şi aspectul metafizic.

            Jorge Luis Delgado este recunoscut la nivel mondial ca autoritate în materie de filosofie, spiritualitate şi tradiție incaşă.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie