Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

De vorbă cu extratereştrii. Comunicări cu fiinţe iluminate

De vorbă cu extratereştrii. Comunicări cu fiinţe iluminate

De vorbă cu extratereştrii. Comunicări cu fiinţe iluminate

 • Autor: Larkins Lisette
  ISBN: 9737978323
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 316
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0 g
 • 17,50RON13,13RON

De vorbă cu extratereştrii. Comunicări cu fiinţe iluminate

            Aţi putea fi surprinşi să aflaţi că milioane de oameni absolut obişnuiţi din întreaga lume au în mod obişnuit un contact cu extratereştrii, dar nu spun nimic nimănui, de teamă să nu fie luaţi în râs – şi chiar mai rău. Lisette Larkins este o asemenea persoană „care a trăit experienţe cu extratereştrii” şi a ales să se exprime cu curaj, gata să se lanseze într-o mişcare în care, în sfârşit, şi alţii ca ea se manifestă public, în număr tot mai mare, împărtăşindu-ne ce au aflat de la aceste fiinţe fascinante.

            Îndrăznind să înfrunte modelul acceptat al „răpirii” din literatura despre OZN-uri, Larkins descrie o nouă paradigmă, în care experienţa întâlnirii îl transportă pe iniţiat într-o călătorie spirituală profundă.

           În 1997, pe când Lisette Larkins era căsătorită şi avea un băieţel, întreaga viaţă i-a fost dată peste cap, întrucât a fost contactată de către extratereştri. La început a considerat că e posibil să-şi fi pierdut minţile. Dar, după testări şi evaluări psihologice elaborate, s-a convins că este absolut normală.

            În ciuda anilor de traume, Larkins a luat decizia să treacă dincolo de starea de victimizare şi negare, să ajungă la acceptare şi înţelegere şi să avanseze, apoi spre transformare. Înfruntând prejudecăţile noastre, ea nu numai că-i descrie pe aceşti extratereştri ca fiinţe iluminate, ci s-a şi hotărât să devină primul reporter în numele întregii specii umane care îi intervievează căutând răspunsuri la mistere asupra cărora oamenii au reflectat încă de la începuturile fenomenului OZN. De ce au venit aici? Cum şi de ce fac cercuri în lanuri? Sunt ei, oare, rezultatul unei încrucişări cu oamenii?

            Lisette Larkins ne oferă posibilitatea rară şi valoroasă de a arunca o privire asupra celui mai tainic secret al omenirii: faptul că mulţi oameni comunică deja cu extratereştrii. Haideţi alături de ea să-i cunoaşteţi pe vecinii noştri extratereştri pe care, într-o vreme, îi numeam „aliens – străinii cei ciudaţi”.

 

 Lisette Larkins

            S-a născut şi a crescut în sudul Californiei. În 1997, pe când era căsătorită şi mamă a unui băiețel, întreaga sa viață a fost dată peste cap întrucât a fost contactată de către extratereștri. La început, nefiind sigură de ceea ce i se întâmplă, a considerat că e posibil să-şi fi pierdut mințile. Dar, după testări şi evaluări psihologice elaborate, s-a convins că este absolut normală.

            În anul 2000, Lisette a început să lucreze împreună cu Neale Donald Walsch, autorul cărților Conversații cu Dumnezeu, ca asistenta sa personală. Încurajată de Neale, ea a făcut cunoştință cu Bob Friedman, editorul cărților lui Walsch, iar Bob a ajutat-o să înțeleagă că ET doresc ca ea să înceapă o serie de comunicări cu ei. Scopul lor este de a ajuta la evoluția culturii şi civilizației umane şi, cu timpul, de a intra în contacte directe cu oamenii de pe Pământ.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie