Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Totul din Întreg. Consideraţii profunde, pentru o viaţă mai înaltă

-43%
Totul din Întreg. Consideraţii profunde, pentru o viaţă mai înaltă

Totul din Întreg. Consideraţii profunde, pentru o viaţă mai înaltă

  • 17,50RON10,00RON

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066390286
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.20

Totul din Întreg. Consideraţii profunde, pentru o viaţă mai înaltă

Cartea Totul din Întreg a fost scrisă în doar 13 zile, în urma unui proces de dictare interioară. Ea conţine mesaje provenite din Adevărata Realitate, aflată dincolo de aparențele fizice.

Această carte te conduce în Centrul Fiinţei Tale şi îţi arată cum poţi trăi în pace şi linişte interioară, pe tot parcursul vieţii. Fără frică, fără îndoială. Eşti gata pentru această călătorie către Libertate.

Iată ce spune autorul, Cătălin Manea:

            Îi mulţumesc Creatorului pentru măreţia simplului fapt că exist! Cum să nu fiu recunoscător pentru tot ce se petrece cu mine? Am trecut printr-un veritabil proces de metamorfoză şi astfel am ajuns la nivelul la care primesc, cu bucurie, toate experienţele din viaţa mea. Teama a luat forma curajului, ura a redevenit iubire, adevărul a luat locul minciunii, confuzia a fost înlocuită de luciditate, panica a devenit siguranţă, iar eu m-am transformat deodată, în cel pe care-l visam. Toate acestea s-au petrecut într-o fracţiune de secundă. Cum? Acceptând faptul că Dumnezeu curge liber prin mine. A fost nevoie doar de o fracţiune magică de secundă, pentru că Lumina să absoarbă tot întunericul din viaţa mea. Nu pot să exprim în cuvinte, mulţumirea deplină care mă cuprinde în acest moment. Mă simt smerit şi sunt mândru, în acelaşi timp, că sunt fiul lui Dumnezeu!

            O singură sclipire îţi poate schimba radical, întreaga viaţă. Tot ce ai căutat până acum, se afla deja în tine. În interiorul tău veşnic, sălăşluieşte un tezaur spiritual pregătit în orice clipă să îţi ofere cea mai înaltă versiune a ta.

            Dacă îţi vei căuta pacea interioară, în exterior, cine va mai rămâne acasă? Sinele Tău Adevărat îţi poate arăta calea către pace, armonie, încredere şi împlinire lăuntrică. Cum ar arăta viaţa ta, dacă fiecare experienţă ar fi o adevărată celebrare a bucuriei de a fi? Atunci ai trăi Raiul pe Pământ.

            A sosit clipa să te conectezi cu Puterea Cosmică, pentru a scoate la iveală toate răspunsurile pe care le-ai cerut. Iar după ce vei dobândi cunoaşterea, vei trece la experimentarea cunoaşterii. Şi îţi vei construi viaţa, după chipul şi asemănarea Sufletului tău.

 

 

Cătălin Manea

            Prin cărțile scrise şi prin conferințele susținute, Cătălin Manea aprofundează aspectele esențiale ale călătoriei de întoarcere la Natura Primordială a Ființei.

            În modul său de exprimare, Cătălin îmbină artisticul cu practicul, folosind în dese rânduri jocuri subtile de cuvinte, tocmai pentru a evidenția prezența Infinitului Mister transcendent cunoașterii conceptuale.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie