Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Toltecii noului mileniu

Toltecii noului mileniu

Toltecii noului mileniu

 • Autor: Sánchez Víctor
  ISBN: 9789731701578
  Dimensiuni: 14x20 cm
  Pagini: 210
  Disponibilitate:În stoc
  Greutate: 0.20
 • 17,50RON10,00RON

Toltecii noului mileniu

            O mărturie spectaculoasă despre una dintre cele mai importante tradiţii spirituale mezoamericane, care a supravieţuit până în prezent.

            Victor Sánchez ne oferă o perspectivă rară asupra vieţii şi obiceiurilor luptătorilor spirituali tolteci. Aceştia, existând din timpuri de dinaintea aztecilor, recunosc Pământul drept fiinţă vie, au o comuniune profundă cu pământul lor şi dau dovadă de forţe neobişnuite de percepţie.

            Află cum, la începutul unui nou mileniu, aptitudinile lor de supravieţuire ne încurajează să ne reînnoim angajamentul de a crea un mod de viaţă mai bun, în armonie cu spiritul şi cu natura.

            „Toltecii noului mileniu este o carte ce aprofundează realităţile alternative, aşa cum erau percepute de popoarele indigene timpurii din Mezoamerica. Cu ajutorul acestei cărţi, Victor Sanchez îşi creează renumele de scriitor şi învăţător strălucit. Victor relatează poveşti fermecătoare, ce ilustrează lecţii spirituale profunde, care pot duce la îmbunătăţirea oricărei vieţi. Din câte cunosc eu, aceasta este una dintre cele mai bune cărţi ale genului ce au fost publicate până acum. Am savurat-o cu deosebită plăcere. Este o nestemată rară.”     

            Michael Peter Langevin, editor al revistei Magical Blend

            „Această carte reprezintă o lectură obligatorie pentru toate popoarele care vor să înţeleagă tradiţia băştinaşă autentică. Victor Sanchez a păşit pe această cale şi a descoperit inimile şi lumile căutătorilor noştri din Sud. Extraordinar! Cu preţuire profundă pentru adevărul dezvăluit.”

            Jamie Sams, Seneca/Cherokee, coautoarea cărţii Medicine Cards

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie