Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Tobias. Seria Înălțării (vol. II)

-52%
Tobias. Seria Înălțării (vol. II)

Tobias. Seria Înălțării (vol. II)

  • 21,00RON10,00RON

La orice comandă primești o carte cadou!

  • ISBN: 9737978668
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.37

Tobias. Seria Înălțării (vol. II)

            Ce se întâmplă după ce am intrat în Noua Energie?

            Informaţii noi şi de mare ajutor pentru Lucrătorii întru Lumină!Acum, vă vom cere permisiunea să mergeţi în călătorie cu noi. Cei care se află acum în jurul vostru, cei care sunt voi, potenţiale ale Sinelui Adevărat, potenţiale ale tuturor lucrurilor pe care le-aţi făcut, cei care sunt realităţile voastre alternative … ei se află în jurul vostru şi vă îmbrăţişează. Ei vă vor însoţi în această călătorie, dacă le acordaţi permisiunea. Acum vă ducem într-o realitate alternativă, în viitor.Tobias, un înger iubitor şi plin de compasiune din Biblia apocrifă ne împărtăşeşte în continuare – după Seriile Noului Pământ şi Seria Creatorului – în douăsprezece lecţii puternice, ce se întâmplă cu noi si cum să procedăm, acum că am intrat în Noua Energie.

             Tobias le vorbeşte învăţătorilor spirituali de mâine prin Geoffrey Hoppe, care, înainte de „chemarea la trezire” din 1995, era om de afaceri şi antreprenor, fără preocupări spirituale. Acum, împreună cu Tobias împlineşte o înţelegere veche – aceea de a prezenta, la momentul potrivit, informaţii care schimbă viaţa. Acceptaţi provocarea de a renunţa la ceea ce este vechi şi de a intra în noua voastră divinitate personală, citind Învăţăturile lui Tobias: Seria Înălţării.

            EDITURA FOR YOU va publica toate seriile din Învăţăturile lui TOBIAS. Ele au devenit, în câţiva ani, un fenomen pe plan internaţional, care schimbă vieţi şi oferă noi speranţe de împlinire spirituală..

Geoffrey Hoppe

            S-a născut în Appleton, Wisconsin, fiind al treilea copil dintre cei șapte membri ai familiei. A început să fie interesat de domeniul spiritual și de metafizică atunci când, din amuzament, a hipnotizat un prieten. În stare de transă, prietenul a început să-și povestească o serie de vieți anterioare.

            Geoffrey Hoppe s-a adâncit în studiul metafizicii și al religiei în următorii câțiva ani.

            Aceste preocupări spirituale au fost date apoi uitării timp de aproape 20 de ani din cauza solicitărilor carierei sale. Hoppe a lucrat pentru câteva agenții de publicitate și întreprinderi în Midwest și Texas, în posturi de conducere. Deține două brevete americane și unul internațional de invenții în domeniul tehnologiei de telecomunicații și numeroase alte licențe tehnice.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie