Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Termeni şi condiții

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.editura-foryou.ro implica acceptarea „Conditiilor de utilizare” ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a „Termenilor si Conditiilor”. Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor „Termeni si Conditii”, precum si orice modificari ale site-ului www.editura-foryou.ro, fara o notificare prealabila

Obligatiile de inregistrare ale clientilor:

Pentru a putea cumpara de pe www.editura-foryou.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra. In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nici o notificare prealabila.

Pentru a comanda carti de la Editura For You puteti folosi urmatoarele modalitati:

Comanda on-line, prin magazinul virtual www.editura-foryou.ro
2) Comanda prin telefon:0724 212 691 / 021/665.62.23 (Program L-V: 09.00 – 17.00)
3) Comanda prin email la adresa:foryou@editura-foryou.ro 4) Ridicare personala de la sediul editurii: Str. Hagi Ghita Nr.58 Sect. 1 Bucuresti

 

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.editura-foryou.ro, incluzand: texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea „S.C. EDITURA FOR YOU S.R.L.” sau a furnizorilor sai si este protejat conform „Legii drepturilor de autor” si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.editura-foryou.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari:

  • Bancile implicate in platile online
  • Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostri au urmatoarele drepturi:

1)  Dreptul la informare (art.12)
2) Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.
3) Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si in mod gratuit, urmatoarele:
a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale;
b)  transformarea datelor personale nelegale in date anonime;
c)  notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b).
4) Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, in mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.
5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost incalcate.
6)  Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).

Responsabilitati privind produsele

S.C. EDITURA FOR YOU S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator. Returnarea produselor se poate efectua in conformitate cu dispozitiile OG 130/2000. Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea  „Politica de retur”.

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna „Termenii si Conditiile” de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si S.C. EDITURA FOR YOU S.R.L. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. EDITURA FOR YOU S.R.L  si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni „Conditiile si termenii de utilizare”, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Fiind de acord cu acesti „Termeni si Conditii” clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.editura-foryou.ro