Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Templul schimbării. Arc peste timp

-58%
Templul schimbării. Arc peste timp

Templul schimbării. Arc peste timp

  • 24,00RON10,00RON

La orice comandă primești o carte cadou!

  • ISBN: 9789737978837
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.30

Templul schimbării. Arc peste timp

            Pare greu de acceptat faptul că Drumul care duce spre trăirea Divină autentică, spre autocunoaşterea ce te ridică pe culmile celei mai subtile vibraţii poate fi la îndemâna oricui.

            Şi totuşi, această carte o dovedeşte. Totul este simplu atunci când este adevărat. Am experimentat tot ceea ce în aceste rânduri stă scris, am dus în adâncul sufletului meu fiecare învăţătură în parte – înainte de-a cuteza să le împărtăşesc cu cei în căutarea adevărului – şi am descoperit locul unde stă Cheia pe care Dumnezeu a ascuns-o cu Iubirea Sa. Lumina acestei cărţi se va releva cu străluciri nebănuite, dar şi cu o blândeţe angelică, tuturor celor care au hotărât să nu mai întoarcă privirea de la Dumnezeu şi caută neîncetat Drumul spre El

            Pe lângă şiragul de meditaţii cu certă valoare iniţiatică, tehnicile de autovindecare şi metodele de autocunoaştere vin să îmbogăţească şi să netezească calea spre descoperirea Sinelui nostru Superior.

            Templul Schimbării nu este o metaforă. Este un spaţiu real – aflat încă în lumea nevăzută – unde fiecare poate ajunge, dacă vrea, pentru a se regăsi pe sine, pentru a transforma în Lumină Divină vălul ce ne opreşte să vedem Adevărul.

            Spiritul cărţii a fost alături de mine din clipa în care Universul m-a ales pentru această minunată misiune. Mi-a lăsat un îngeraş – care va fi veşnic alături de mine – şi a plecat cu altă misiune! Acum este alături de fiecare cititor în parte pentru a-l ajuta să treacă pragul Templului Schimbării. Simţiţi-l lângă voi şi veţi fi scăldaţi în marele ocean al Iubirii Divine.

Elena Cociș

            Este autoarea cărților Razele inițiatice ale arhanghelilor și Templul schimbării.

            De-a lungul anilor a publicat nenumărate articole și eseuri, cu precădere prin newsletterul Editurii For You, și a susținut conferințe și workshopuri prin care a atins inima multor suflete în căutarea valorilor divine.

 

            Erik Berglund

            Artist unic, un trubadur al vremurilor moderne. Și-a combinat talentul muzical cu darurile Spiritului și puterile divine de vindecare. A cântat precum un înger, cu o voce rafinată de tenor, acompaniat de sunetele cristaline ale harpei sale.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Etichete: Cociș, Elena, Berglund, Erik