Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste
100 lei
parentNode

Tao pe înțelesul tuturor

-20%
Tao pe înțelesul tuturor

Tao pe înțelesul tuturor

  • 30,00RON24,00RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 60

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066393058
    Dimensiuni: 13x20cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.00

Fie să-ți trăiești viața în vremuri interesante!

Așa spune o veche binecuvântare chineză. Unii ar spune că este un blestem... Oricum ar fi, această urare a devenit realitate pentru noi, căci trăim vremuri pline de răsturnări și redefiniri. 

În Tao pe înțelesul tuturor, Alan Cohen cercetează Tao Te Ching, unul dintre cele mai venerate texte de înțelepciune din lume, pentru a găsi soluții la provocările din ziua de azi. Alan ne prezintă ideile profunde legate de Tao într-un limbaj proaspăt și ușor de înțeles, punctat cu exemple practice, numai bune pentru a ne ajuta în creșterea personală și profesională, indiferent de nivelul de spiritualitate la care ne aflăm.

Spre deosebire de alte interpretări la Tao Te Ching, cartea de față invită enigmaticele versete să ne furnizeze răspunsuri la temele esențiale pentru viața noastră modernă, de la dragoste și muncă până la lecțiile pe care le învățăm din durere. 

Mergi și tu alături de bătrânul înțelept și de căutătorul contemporan prin provocările și triumfurile călătoriei pe care cu toții o avem de realizat!


ALAN COHEN

A scris 27 de cărți inspiraționale, traduse în 24 de limbi. Lucrările lui se bucură de un imens succes prin temele abordate și prin stilul tonic al expunerii.

Susține conferințe și seminare în domeniile: creștere personală, inspirație, sănătate holistică, relații umane și atingerea echilibrului între muncă și viață.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie