Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Tantra pe înțelesul tuturor

-25%
Tantra pe înțelesul tuturor

Tantra pe înțelesul tuturor

  • Pagini: 288
  • 35,00RON26,25RON

15 februarie – 1 martie
Extra reduceri și CADOU semn de carte mărțișor la orice comandă
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066393546
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.28

Descoperă cum să-ți folosești relațiile intime ca să ajungi la uniunea cu Divinul!


Tantra este o practică a sexualității sacre care există din cele mai vechi timpuri. Ea ne ajută să găsim sens și vindecare în relațiile fizice. Acum, mai mult ca oricând, Tantra este o practică de care toată lumea trebuie să beneficieze.

Shashi Solluna, renumită instructoare de Tantra, s-a instruit cu experți de top din lume. În cartea Tantra pe înțelesul tuturor, ea ne prezintă tradițiile Tantrei pe măsura vremurilor de azi, fără a le dilua, însă, bogăția și intensitatea. Vom dobândi, astfel, o perspectivă a Tantrei ca drum spiritual. Ca urmare, vom înțelege rolul relațiilor, iubirii și intimității în tradițiile tantrice moderne, importanța de a avea inima deschisă și modul în care tehnicile tantrice ne oferă o experiență spirituală în relațiile noastre fizice.

Shashi Solluna

Licențiată în Psihologie Experimentală și expertă în domeniul Tantrei. A trăit mulți ani în India, Thailanda și Bali și a învățat enorm de la mari maeștri de spiritualitate din întreaga lume. A deprins artele taoismului de la marele maestru Mantak Chia. A trăit în ashramul lui Osho din Pune, în India. Combină, în munca ei, înțelepciunea și practicile diferitelor curente ale Tantrei.

Susține în toată lumea la seminare și conferințe și formează noi generații de instructori. Pentru viitor, ea își dorește să vadă cum înțelepciunea tantrică ajunge la adolescenți și tineri, îndrumându-i spre forme sănătoase și iubitoare de intimitate.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare