Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Suntem creați cu intenție. De la evoluție din întâmplare la transformare prin intenție

-25%
Suntem creați cu intenție.  De la evoluție din întâmplare la transformare prin intenție

Suntem creați cu intenție. De la evoluție din întâmplare la transformare prin intenție

  • 45,00RON33,75RON

La orice comandă primești o carte cadou!
Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066392402
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.29

Suntem creați cu intenție.  De la evoluție din întâmplare la transformare prin intenție

                Cartea Suntem creați cu intenție te invită într-o călătorie dincolo de evoluționismul lui Darwin, începând cu faptul că noi existăm așa cum o facem, mai puternici și mai conectați cu sine și cu lumea, decât credeau oamenii de știință.

            Iată una dintre marile ironii ale lumii moderne: ne-am așteptat ca știința să rezolve misterele vieții, însă ea a reușit exact contrariul. Noile descoperiri au condus la și mai multe întrebări fără răspuns, au creat mistere și mai profunde și ne-au adus la limita unui teritoriu interzis atunci când am dorit să ne explicăm originea și rostul vieții.

            Gregg Braden, autor de bestselleruri New York Times și nominalizat în 2017 la Premiul Templeton, trece în cartea de față peste limitele tradiționale ale științei și ale spiritualității pentru a răspunde la întrebarea atemporală aflată în centrul existenței noastre – cine suntem? – și dezvăluie tehnici bazate pe știință care ne trezesc experiențe specific umane: intuiție profundă, precogniție, stări avansate de autovindecare și multe altele! Dincolo de orice îndoială, Suntem creați cu intenție ne dezvăluie că nu suntem ceea ce ni s-a spus, ci mult mai mult decât ne-am imaginat vreodată.

Gregg Braden

                E renumit la nivel internațional ca pionier al creării unei punți între știință și spiritualitate. După o carieră de succes ca geolog în timpul crizei energetice din anii 1970, a lucrat apoi ca designer de sisteme informatice în ultimii ani ai Războiului Rece. În 1991 a făcut parte din echipa globală ce asigura fiabilitatea Internetului în primele sale zile.

                De mai bine de 20 de ani, Gregg caută taine vechi de când lumea, păstrate în texte uitate, în mănăstiri îndepărtate sau în sate izolate în munți. Până în prezent, lucrarea sa a condus la numeroase cărți, traduse în 40 de limbi și publicate în 30 de țări, arătându-ne dincolo de orice îndoială că în înțelepciunea trecutului nostru se află cheia viitorului nostru.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie