Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Succesul în viață. Ediție revizuită

-25%
Succesul în viață. Ediție revizuită

Succesul în viață. Ediție revizuită

  • 38,00RON28,50RON

Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

  • Autor: Tracy Brian
    ISBN: 9786066393836
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.36

Succesul în viaţă. Deprinderi şi strategii care îți deblochează puterile ascunse şi calea spre succes

Bryan Tracy este o autoritate de primă mână în domeniul cunoaşterii modului de a atinge succesul şi realizarea personală. În fiecare an, el ţine conferinţe în faţa a mai mult de 450 000 de oameni, în cadrul unor seminare publice şi private. În cartea Succesul în viaţă, autorul ne oferă un sistem puternic, cu eficienţă maximă, bazat pe cercetări şi aplicaţii practice ce s-au desfăşurat pe parcursul a treizeci de ani. Acest sistem poate fi aplicat imediat, pentru a obţine rezultate mai bune în absolut fiecare aspect al vieţii voastre.

Vei învăţa despre idei, concepte şi metode folosite de oameni care au mare succes în tot ceea ce fac. Vei învăţa cum să-ți descătuşezi potenţialul individual, pentru a atinge cele mai bune rezultate personale. Imediat ce vei citi cartea, vei căpăta o gândire pozitivă, vei deveni mai convingător şi te vei concentra mai puternic asupra a tot ceea ce faci. Mulţi dintre cei peste un milion de absolvenţi ai programului acestor seminare, program care stă la baza cărţii de faţă, şi-au mărit substanţial venitul şi şi-au îmbunătăţit viaţa, în fiecare aspect al ei.

Programul detaliat pentru a atinge succesul şi realizarea personală, prezentat în paginile cărții, include principii viabile bazate pe psihologie, religie, filosofie, management, ştiinţe economice şi politice, istorie şi metafizică. Aceste idei sunt combinate într-o serie de metode care trebuie urmate pas cu pas şi care te vor duce rapid la cel mai mare succes, pe care nici nu ți-ai imaginat că l-ai putea atinge. Ele îțivor consolida respectul de sine, îți vor îmbunătăţi performanţele personale şi te vor ajuta să deții un control perfect asupra fiecărui aspect din viaţa personală şi profesională.

Bryan Tracy

Bryan Tracy este o autoritate de primă mână în domeniul cunoaşterii modului de a atinge succesul şi realizarea personală. În fiecare an, el ține conferințe în fața a peste 450 000 de oameni, în cadrul unor seminarii publice şi private.

În cartea Succesul în viață, autorul ne oferă un sistem puternic, cu eficiență maximă, bazat pe cercetări şi aplicații practice ce s-au desfăşurat pe parcursul a 30 de ani. Acest sistem poate fi aplicat imediat, pentru a obține rezultate mai bune în absolut fiecare aspect al vieții voastre.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie