Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Străinul de lângă mine

-25%
Străinul de lângă mine

Străinul de lângă mine

  • 38,00RON28,50RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 76

Transport GRATUIT la minim 100 LEI.

  • ISBN: 9786066391740
    Dimensiuni: 13x20
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.29

Străinul de lângă mine

        Este omul căruia i-ai dăruit timp de mulți ani – poate o viață întreagă – cele mai bune gânduri, visuri, sentimente și realizări ale tale.

        Este vecinul sau colegul cu care te intersectezi uneori, cu care poate că te și saluți și care își trăiește bucuriile și tristețile vieții la o ușă sau la un perete distanță de tine.

        Este necunoscutul pe care hazardul sau Destinul ți-l aduce în cale într-o bună zi, preț de o conversație ce îți schimbă viața.

        Este acel miez al tău adeseori lăsat în tăcere, în uitare, dar care își face auzită vocea deopotrivă stranie și familiară atunci când te privești cu adevărat în oglindă.

        Cine ești Tu? Cine este Celălalt?

        Editura For You îți oferă cea mai nouă carte semnată de Irina Binder! Cu stilul ei inconfundabil și cu finețea și curajul care au cucerit definitiv milioane de cititori, Irina Binder sparge și de această dată tiparele, obișnuințele și prejudecățile, pentru a lăsa vederii ceea ce suntem cu adevărat și pentru a ne rafina privirea ca să vedem cine ne este realmente Străin și de ce.

        Privirea pătrunzătoare a Irinei Binder și scriitura ei puternică și delicată în același timp urmăresc în Străinul de lângă mine volutele unor destine reale, familiare multora dintre noi. Autoarea caută în toate pliurile existenței Adevărul despre sine și despre ceilalți. Întrucât viața are o consistență instabilă, identitățile și adevărurile par și ele inconsistente, după cum descoperă personajele din Străinul de lângă mine, după cum descoperim și noi cu fiecare om întâlnit pe Cale.

 

 

 

          

 

Irina Binder

            Irina Binder deține unul dintre cele mai citite bloguri din România și este autoarea cărților cu cel mai mare număr de exemplare vândute în România.

           Forța, autenticitatea și pasiunea din felul în care ea vede viața și relațiile interumane s-au transmis viral în mediul online și nu numai: cărțile Fluturi (3 volume) și Insomnii, publicate de Editura For You, au generat un fenomen fără precedent în mediul editorial românesc.

            Cu fiecare cuvânt, Irina Binder ne împărtășește povestea ei despre curaj și despre puterea iubirii, despre împlinirea unor visuri și despre renunțarea la visurile deșarte. Paginile sale pline de emoție și măiestrie s-au cristalizat în cărți care fac din Irina Binder cea mai citită autoare din ultimii 25 de ani în România.


 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare