Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Stai, priveşte, ascultă! Eliberează vechea energie şi simte-te liber

-43%
Stai, priveşte, ascultă! Eliberează vechea energie şi simte-te liber

Stai, priveşte, ascultă! Eliberează vechea energie şi simte-te liber

  • 17,50RON10,00RON

La orice comandă primești o carte cadou!

  • ISBN: 9786066390422
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.18

Stai, priveşte, ascultă! Eliberează vechea energie şi simte-te liber

Aveţi nevoie de ajutor? Vă simţiţi copleşiţi de energiile vieţii? Sunteţi plictisiţi de propriile poveşti de viaţă? Aveţi probleme de natură energetică? Vreţi să găsiţi modalităţi prin care să faceţi o schimbare majoră, în viaţa voastră?

Acest manual a fost elaborat pentru persoanele care se simt copleşite de problemele vieţii în prezent şi care ar putea avea nevoie de răspunsuri în orice moment sau simt că sistemul lor nervos este suprasolicitat. Primim zilnic telefoane şi email-uri; suntem în temă cu întrebările care ne frământă şi provocările cu care s-a confruntat aproape fiecare dintre noi. Oamenii au nevoie de sfaturi, de ajutor, se află adesea în situaţii disperate.

Întrebarea este: Vă iubiţi îndeajuns de mult – atât de mult încât să vă daţi voie să creaţi ceva nou? Puteţi renunţa la experienţele trecutului şi să nu le mai permiteţi să vă stabilească viitorul? Spuneţi că e mai uşor de zis, decât de făcut? Depinde. Depinde de cum vă vedeţi pe voi, în propria lume. Chiar vă plăceţi cu adevărat? Sunteţi mulţumiţi doar să fiţi? Sunt aspecte de-ale voastre care nu vă plac, pe care aţi vrea să le schimbaţi? Vă preţuiţi? Nu prin ochii altora, nu prin prisma realizărilor sau a ceea ce faceţi… Vă preţuiţi pe voi… şi atât?

Acestea pot fi întrebări la care puteţi răspunde cu uşurinţă – sau răspunsuri cu care nu prea aţi vrea să vă confruntaţi. Aveţi oare destul curaj ca să priviţi în faţă tot ceea ce se întâmplă în lumea voastră, în propriile vieţi? Vă puteţi privi în oglindă, pentru a analiza experienţele pe care le-aţi creat, fără a învinovăţi pe nimeni altcineva?

Ce este pe cale să se desfăşoare sau ce trebuie să se termine în viaţa voastră? Ce pleacă? Ce trebuie să lepădaţi, pentru ca noul să poată pătrunde? Aşezaţi-vă, puneţi-vă aceste întrebări, staţi liniştiţi, respiraţi profund, iar apoi, începeţi să notaţi în scris, răspunsurile.

Observaţi ce anume vă apare. Ştiu sigur că Iubirea de Sine vă va schimba vibraţia – care, în schimb, vă Vă Va Schimba Realitatea. Viziunea voastră asupra vieţii se poate schimba şi puteţi reacţiona în mod diferit la circumstanţele, experienţele şi energetica neplăcută a vieţii, care nu vă mai sunt de niciun folos şi trebuie să plece din viaţa voastră. Puteţi comunica cu Sinele Superior, primind cu mai multă uşurinţă răspunsurile. Să trăiţi în prezent, să acceptaţi − în mod necondiţionat − că sunteţi creatorii lumii voastre, acesta este cel mai important dar pe care vi-l puteţi face. Uneori este ca şi cum aţi asculta un disc uzat, care repetă la nesfârşit, aceleaşi sunete.

Recomandările practice şi tehnice descrise în această carte nu trebuie folosite ca alternative la tratamentele de specialitate. Acest manual nu încearcă să ofere niciun diagnostic sau tratament medical. Pentru orice boală care are la bază tulburări mentale, trebuie consultat medicul. Astfel de probleme trebuie corectate înainte de folosirea oricăreia dintre informaţiile şi/sau tehnicile pe care le descriem în continuare. Această carte este destinată furnizării de informaţii şi acţionează ca un ghid de referinţă pentru uz individual şi auto-conştientizare.

Ken Page

Este este profesor şi orator respectat la nivel internațional, fondator și director al „Institutului Vindecării Celulare Multidimensionale” și al „Şcolii misterelor Al treilea ochi al lui Horus”.

În cea mai mare parte din viața sa, Ken Page a lucrat în domeniul corporatist și în cel al vindecării. În vreme ce cariera sa în lumea corporatistă i­-a adus mult succes, el a continuat să simtă că viața are mai mult de oferit. Ken şi­-a dedicat o mare parte din viață studierii înțelegerii personale, a dezvoltării spirituale și a sinelui.

Fiind o persoană foarte empatică, cu viziune de viitor și intuitivă, Ken a lucrat ca hipnoterapeut clinic timp de mai mult de 20 de ani. Pornind de la experiența acumulată în acest domeniu, a creat și a dezvoltat tehnicile Heart & Soul Healing [Vindecarea Inimii și Sufletului] care identifică tiparele energetice ale corpului fizic. El utilizează aceste tipare pentru accesarea minții subconștiente. Astfel, tiparele fizice, emoționale, mentale și spirituale sunt eliberate de trecutul nostru. În cabinetul lui de tehnici „Heart & Soul Healing”, Ken a consiliat mii de oameni din întreaga lume, ajutându-i să-şi atingă potențialul maxim de dezvoltare personală și de creativitate.NANCY A. NESTER

Este doctor în Ştiinţe Metafizice și maestru Reiki.

De la o vârstă fragedă, Nancy a comunicat cu îngerii şi cu alte energii ale Fiinţelor de Lumină, primind chiar călăuzire de la acestea. Experienţele sale de viaţă i­au creat dorinţa de a­şi pune întrebări şi de a explora. Ca profesionist în domeniul dreptului, timp de mai mult de 35 de ani, Nancy a câştigat o valoroasă cunoaştere despre minţile şi inimile clienţilor, învăţând compasiunea pentru toate evenimentele şi circumstanţele vieţii.

Doctoratul lui Nancy în Metafizică şi calificările obţinute în studiile religioase, cu precădere în domeniul comparării religiilor lumii, i­au adus mii de clienţi şi studenţi, în ultimii 35 de ani.

Fiind Maestru de Reiki timp de mulţi ani, ea are un cabinet activ de Reiki şi predă această tehnică la toate nivelurile de învăţare. Este preot hirotonisit la „Alianţa Iubirii Divine”, oferind consiliere relaţională şi spirituală. Fiind fondator şi director al „Centrului Spiritual al Înţelep­ciunii Străvechi” (ADL), Nancy a reuşit să creeze un centru metafizic şi spiritual cu servicii complete, care îi oferă fiecărui individ o cheie către accesarea înţelepciunii sinelui. Creatoare a centrului „Restructurarea  tiparelor  bioenergetice”,  Nancy a creat şi tehnica revoluţionară cunoscută ca „Porţile lui Quan Yin”, combinând învăţături străvechi (care nu au fost publicate niciodată) cu vibraţia vindecării prin compasiune.

Este director al Clear Light Arts, ADL, codirector al „Institutului Vindecării Celulare Multidimensionale” și al „Şcolii misterelor Al treilea ochi al lui Horus”. Nancy este şi profesor practicant al tehnicii Heart & Soul Healing, combinând energia Reiki cu trei tehnici puternice din „Heart & Soul Healing” în sesiunea ei personală de „Energie Combinată”. Prin experienţe adiţi­ onale ca hipnoterapeut clinic, combinate cu o cunoaştere vizuală şi empatică, Nancy a ajutat mii de indivizi din întreaga lume să­şi acceseze mintea subconştientă şi să se elibereze de tiparele fizice, emoţionale şi spirituale ale trecutului.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie