Livrare gratuită
in Romania
La comenzi de peste 100 lei
parentNode

Spiritul leadershipului

-20%
Spiritul leadershipului

Spiritul leadershipului

  • 30,00RON24,00RON
  • Preţul în puncte de recompensă: 60

Transport gratuit la comenzi de peste 100 LEI

  • ISBN: 9786066393201
    Dimensiuni: 13x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 200.00

Leadershipul e cea mai importantă alegere din viață:

e decizia de a ieși din întuneric la lumină!

 

Deepak Chopra te invită să ajungi genul de lider atât de necesar în ziua de azi, acela care are o viziune și care o poate face să devină realitate. 

Calea conturată de Chopra în Spiritul leadershipului se bazează pe cursurile sale pentru manageri și patroni și e valabilă pentru orice tip de afacere și pentru orice domeniu al vieții, de la familie până la școală, biserică și politică. „La nivelul cel mai profund, liderul este sufletul simbolic al grupului“, spune autorul. 

Marii lideri sunt aceia care se formează la nivelul sufletului. Odată realizată conexiunea cu Spiritul, ai acces nelimitat la calitățile cruciale ale unui lider adevărat: creativitatea, inteligența, puterea de organizare și iubirea. „Poți fi un astfel de lider“, îți promite Chopra. „Calea îți e deschisă. Singura cerință e să înveți să-ți asculți ghidul interior.“


        DR. DEEPAK CHOPRA 

Pionier la nivel mondial în medicina integrativă și transformarea personală. A scris 86 de cărți, traduse în peste 40 de limbi, inclusiv numeroase bestselleruri New York Times

Este doctor în Medicină Internă, Endocrinologie și Metabolism, membru al Colegiului American al Medicilor și membru al Asociației Americane de Endocrinologie Clinică. The World Post și The Huffington Post l-au clasat pe locul 17 în topul celor mai influenți gânditori din lume și pe locul 1 în topul celor mai influenți oameni din medicină.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
Produse asemănătoare