Livrare gratuită
in Romania
La comenzi peste 100 lei
parentNode

Speranța. Ghid de Activism Sacru

-63%
Speranța. Ghid de Activism Sacru

Speranța. Ghid de Activism Sacru

  • 27,00RON10,00RON

La orice comandă primești o carte cadou!

  • ISBN: 9786066390743
    Dimensiuni: 14x20 cm
    Disponibilitate:În stoc
    Greutate: 0.23

Speranța. Ghid de Activism Sacru

            Speranţa – Ghid de Activism Sacru este scrisă de Andrew Harvey, fondatorul Institutului de Activism Sacru. Este o carte care, deşi ne prezintă adevărurile triste ale lumii în care trăim, ne dă speranţa că putem trece peste dificultăţile vieţii, găsind în noi puterea de a ne transforma, iar dacă ne transformăm pe noi, vom transforma, cu siguranţă, şi lumea.

            Atrăgând atenţia asupra situaţiilor ce arată declinul omenirii (distrugerea mediului înconjurător, suprapopularea, dezvoltarea terorismului şi fundamentalismului religios, pericolele sociale, climaterice şi nu numai), Andrew Harvey ne arată că oamenii au potenţialul de a se schimba – şi chiar au început să schimbe, omenirea intrând într-o perioadă de profundă transformare, atât de necesară.

            Personalităţi precum Părintele Bede Griffith, Dalai Lama, Maica Tereza şi alţii ne-au arătat, cu smerenie, că se găsește o rază de speranţă chiar şi în mijlocul celor mai întunecate experienţe ale lumii. A fi Activist Sacru presupune, în opinia lui Andrew Harvey, a acţiona pentru binele suprem al tuturor formelor de viaţă şi pentru salvarea planetei, indiferent de orientarea religioasă, politică, sexuală. A fi Activist Sacru înseamnă a acţiona acum, pentru a lăsa, la plecarea ta, o lume mai bună decât cea pe care ai găsit-o.

            Presărată cu numeroase citate din Rumi, pilde, experienţe personale, cartea este o lectură încântătoare, ale cărei ecouri îți vor rămâne multă vreme în suflet, deoarece Speranţa este una dintre cărţile care, într-adevăr, deschide inimi.

Andrew Harvey

Este poet, romancier, traducător, mistic erudit și învățător spiritual de renume internațional. S-a născut în India de Sud, în 1952. S-a mutat în Anglia la vârsta de 9 ani și, mai târziu, a studiat la Universitatea Oxford, unde a devenit student la All Souls College, în 1973. În 1977 a revenit în India, pentru prima dată de când plecase în copilărie, și a trăit câteva experiențe mistice, care au dus la o serie de inițieri în diverse tradiții mistice, pentru a învăța secretele și practicile acestora.

Harvey a predat la Universitatea Oxford, Universitatea Cornell, Facultățile Hobart și William Smith, la The California Institute of Integral Studies (Institutul Californian de Studii Integrale) și la University of Creation Spirituality (azi, Wisdom University – Universitatea de Spiritualitate Creativă/Universitatea Înțelepciunii), precum și la diverse biserici și centre spirituale din Statele Unite, Anglia și Europa.

                Harvey a fost subiectul unui documentar din 1993, realizat de BBC, The Making of a Modern Mystic (Formarea misticului modern), și a apărut în multe altele, inclusiv în Rumi Turning Ecstatic (Extazul lui Rumi), The Return of Rumi (Întoarcerea lui Rumi), The Consciousness of the Christ (Conștiința Hristică), precum și într-un documentar despre viața și munca lui Marion Woodman. Propriul documentar, Sacred Activism (Activismul Sacru), a fost realizat de Hartley Film Foundation în 2005. Pe site-ul www.myss.com și pe YouTube se găsesc câteva dintre cursurile sale.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie